3ncOunTer Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) Anywhay, šito failu man atsūtīja RonaldQ no mana klana. Liels paldies viņam par šo brīnumu Anywhay - SILTI iesaku klausīties ar skaņu (vislabāk ar austiņām) Ievērtējiet ļaudis EDITED: Pārvilku failu no jauna, jo dažiem viņš negāja samekle_sarkano_punktu.pps Edited June 4, 2006 by 3ncOunTer Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ES TAA NOBIJOS KA AIZMIRSU NOBIITIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ES TAA NOBIJOS KA AIZMIRSU NOBIITIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nekas iipashs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ES TAA NOBIJOS KA AIZMIRSU NOBIITIES šitas ir labāks par tiem linkiem kuros jābīstas Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 nekas iipashs Nu vislabākais efekts ir kad klausās uz austiņām uz max skaļumu Man pēc noskatīšanās kādas 5. minūtes viss ķermenis atmira Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Nez kāpēc es viņu nevaru nokačāt. Pietam rādās, ka viņš ir 0 mb liels . Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Nez kāpēc es viņu nevaru nokačāt. Pietam rādās, ka viņš ir 0 mb liels . Kāds tev Internet Browseris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Opera. edit: Nokačāju to failu ar ff, bet atvērt tik un tā nevar. Rādās 0 mb un kad mēģinu atvērt man parādās, ka tas fails nesatur nevienu foliju. Edited June 4, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Opera. Tā ir arī tā problēma. Tev ir Mozilla FF, Vai kaut vai vecais, labais Internet-Explorer? Ja ir FF, tad droši močī caur to, jo es lādēju caur FF. Ja nu galīhi nevelkas - Varu atsūtīt caur skype. EDITED: Nu atliek mēģināt caur Ineternet-Explorer Edited June 4, 2006 by 3ncOunTer Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Un ar IE nemēģināju, jo kaut kādīgi nevaru caur viņu ielogoties gign'ā . edit: 3ncOunTer atsūtīja. Edited June 4, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nu a kada jega? tas atkal ir tas pats suds kur tu mekle kautko un pekshni izlec kautkads kjems un spiedz pilna balsi. Vienmer kad liek shos failus ieksha vai dod linkus tad beigas vel pasaka - "nu ja tur baigi sudigi var dzirdet tapec uzgriezhat skanju uz maksimalo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nu a kada jega? tas atkal ir tas pats suds kur tu mekle kautko un pekshni izlec kautkads kjems un spiedz pilna balsi. Vienmer kad liek shos failus ieksha vai dod linkus tad beigas vel pasaka - "nu ja tur baigi sudigi var dzirdet tapec uzgriezhat skanju uz maksimalo" Tas gan . Tāpēc jau arī neviens nenobīstās. Un šī bilde jau bija 1000x redzēta. Kas neviens nevar kaut ko jaunāku izdomāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Tāpēc jau arī neviens nenobīstās. Prikols slēpjas tajā, ka daudzi jau ZIN, kas tur parād īsies, bet tomēr biški noraustās Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 LIKE I SAID ALREADY! ES TAA NOBIJOS KA AIZMIRSU NOBIITIES! JEB BULLLSHITS AKAL KAADS JAUNINAIS LAI SADABUUT AATRAAK POSTUS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Prikols slēpjas tajā, ka daudzi jau ZIN, kas tur parād īsies, bet tomēr biški noraustās Interesanti, ko gan es centos pateikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Nez kāpēc es viņu nevaru nokačāt. Pietam rādās, ka viņš ir 0 mb liels . Man tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 vareetu tur ielikt bildi ar mani pliku dushaa... sirdstrieku skaits strauji palielinaatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) gribeja ka labaak, bet sanaaca iebraukt auzaas. aaksts! p.s. izlasot tavu postu pat meegjinaaju nolaadeet, bet nekas diemzhel nesanaaca. Edited June 4, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 xXx tev kraninsh pekshni izaudzis milzigos apmeros Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 xXx tev kraninsh pekshni izaudzis milzigos apmeros uuu nice touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 tiesi taa! vakar nopirku vakum pumpi bet besii aaraa uztaisa kautko neinteresantu redzeetu un tagad vislaik spamo! un pietam veel double posto, lai sakraatu sev postus! vnk noriebaas peeksni, gribeejaas kaadu nodirst.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts