denja Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 sauc mani - Deniss 17 gadi cs nick : .cMf| denja , denja Dzivoju Ogre : Pastavigi spelejot cs es saku spelet GIGN serv , spelejot gan pa dienu gan pa vakaru es esu ieverojisa l'oti daudz 4iteru kas nemitigi grib spelet serv , daudz reizes kad pasaka adm vinjam ir jaskatas pa to laiku ienak registretais un 4iteri izmet no serv , ir ari daudz biju6i gadijumi ka mans noverotajs speletajs tika nobanots pateicoties manai atrai reakcijai un cs pieredzei . Ko es isti gribetu lugt ja spelejot diena puba kadas 6 stundas dazreiz vairak lai nevajadzetu izmantot say_team @ tads un tads ir 4iters varbut es varetu dabut xb komandu vai ari kadu citu ... tas ir pec jusu uzskatiem ... Ja ir kadas pretenzijas pret mani PUBA varu mainit micr es tagad saku mazak lietot domaju tas daudzus priece Paldies ka uzklausijat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 Protams ka ir ari momenti kad adm nau un tad ir 6vaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 denja ir normaals kekss, atbalstu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 tu speele daudz, bet tu gignaa kopaa 3 nedeelas speele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 un ta ari turpina6u ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 denja rox denja tiešām daudz laika pavada pie peles, nu tb bombī kontru. lol pat neatceros, kad ienākot sērverī viņš jau nebūtu priekšā kr4e riktīgs atkarībnieks domāju noderētu gign adminu pulkam! lol, ja viņam iedotu admina tiesībās, tad viņš brīžos, kad runā pa daudz pa mic varētu sevi nogagot Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 nee .. GAG man nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ar vinju speleet ir jautri un spele vinjsh patiesham daudz Bet vai nav pa agru prieksh tiesibam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 nez pa agru ja / ne man nelemt serv es domaju palikt ilgu laiku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 O denjam to4 var iedot acc deks no riita liidz vakaram spele gigna. Vinsh pat regoja klanu un tad teica Man vaig nick reg un taa izdeva .... denja chever Manu ieteikumu var pat neuzklausiit jo es nesu admins bet nu pateicu ko domaju par vinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ja mazāk pirstu mikrafonā un mazāk lamātos būtu ok, redzams bieži Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 es jau cen6osa atmest bazaru pa micr Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 es laikam xb iedošu. Čalis tomēr drausmīgi daudz spēlē uz gign. Čīterus es domāju normāli varēsi pabanot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts