Guest blody Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) Taakaa viens cits pasaakums izjuka un truukst cilveeku tad noleemu arii te iespiest informaaciju vientuljajiem kodeejiem : Tattad shodien no 16 vareetu saakt vilkties uz chili picu pie melnaa kakja tur seedeeshu es , hivemind, fuj1sy, C_RusH , denja ,jerrico un iespeejams allworths ar bloodlord Doma ir labi iedzert un tad iet kkur tuseet Tad jau redzees , ceru uz atsauciibu jo baraa vienmeer jautraak Varat brivi naakt laikaa no 16 liidz naktij Ja kas tad 6332477 vai 9778890 piesakieties pie kodeeju operatora un mekleejiet siikaaku informaaciju <edit> veelams tomeer pirms ierashanaas pazvaniit jo mees chilli picu nomainiisim pret kaadu citu vietu ja nebuus briivu galdu un tizlu oficianshu <edit2> ja izlasat shito peec 16 tad anyway zvanat un velkaties dzert vai arii kaa likshu bortaa bljed Edited June 3, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nebuushu, saap galva no vakardienas kodiena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 esmu pietiekami daudz problemu savarijis, itsevishchi, vakar... nebushu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 nebushu... ar spiti braucam pie dabas Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 kaka blody bija runa 13:00 pie LAIMAS pulkstena .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 tev jau cik reizes teicu ka netikshu (labaakajaa gadiijumaa 10%, ka buutu ticis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 tie anusi aizgajaa uz letric lounge alu piedzerties.. blodyu gribeeja vecriiga anglu pedinji nokoliit pienaak klaat uzliek roku, are u gay blody aizmiiza veel nav gatavs celku paaarpleest p.s riit darbs , negaju ar vinjiem dzert, (atmazga #1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kr4 tagad seezju normaalaa paalii lecric lounge clubaa veelaak iesim uz kalkju vaartiem , denja tu to4na vari vairaak nepieteikties - man zaibal tevi un c.rush mekleet ik pa 15 minuuteem chilli picaa un pie laimas puulkstenja paarmainjus ar eljiku... Ja cilveeks 16 gados nevar sev sakraat vienu latu lai kautvai nopirktu akcijas telefonu tad man vnk ir jaaiedzer veelviens kokteilis.... jo es aklaas vistinjas allazj esmu slikti speelejis un cilveekus atpaziit tikai peec balss nevaru kautgan es nogaaju jus mekleedams vnk dahuja... Es juusu mammaam zvaniiju jo domaaju ka juus viens otru arii neatradaat un denja jau nav riidzinieks so es vispaar nobijos ka shis pazudiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kr4 tagad seezju normaalaa paalii lecric lounge clubaa veelaak iesim uz kalkju vaartiem , denja tu to4na vari vairaak nepieteikties - man zaibal tevi un c.rush mekleet ik pa 15 minuuteem chilli picaa un pie laimas puulkstenja paarmainjus ar eljiku... Ja cilveeks 16 gados nevar sev sakraat vienu latu lai kautvai nopirktu akcijas telefonu tad man vnk ir jaaiedzer veelviens kokteilis.... jo es aklaas vistinjas allazj esmu slikti speelejis un cilveekus atpaziit tikai peec balss nevaru kautgan es nogaaju jus mekleedams vnk dahuja... Es juusu mammaam zvaniiju jo domaaju ka juus viens otru arii neatradaat un denja jau nav riidzinieks so es vispaar nobijos ka shis pazudiis owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (gan par demona gan par blodya poustu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 pidinj, kad reiz iemaaciisies likt shaadus topikus dienu pirms pasaakuma, nevis 2h pirms... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 blody man majas klucis palika man nepatit teret $ kreditam ... jo vis k oes esu nopelnijis vasara palika maz :DDDD taka sen4i man nedod es nevaru atl'autis Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 blodyu gribeeja vecriiga anglu pedinji nokoliit pienaak klaat uzliek roku, are u gay blody aizmiiza veel nav gatavs celku paaarpleest BLAAAAAAAAAAAAAA P.S MAN TAADA REEKA PARAAVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now