Jump to content
GIGN Forum

Acc

Recommended Posts

name = Igorj

age = 19

nick = em&

living = Riga

zdraste uvazaemie admini i igraki gigna! srazu izvenjajusj 4to piwu na Russkom smiliez.de_2477.gif prosta na Latiwskom ploha piwu violent1.gif za vse vremja 4to ja igraju na gigne redka vizu adminaf no4jju ili sutra ! i vot padumal mozet ja zasluzil adminstvo hotjabi xslay 4tobi eti urodi 4iteri nemagli igratj! sudavoljstviem budu pamagatj 4em smagu serveru i saytu gigna esli budit ne obhadimo! pahvastaca gde ja bil adminam nemagu smile.gif prosta mne senja skazali na serveri 4to mozna paprobavatj , ja i zadumalsja v serjez ob etam ! esli nada magu kanewna i pisatj i gavaritj na Latiwskom eta ne prablema tongue.gif toka awibki budut smiliez.de_2469.gif

P.s. nadejusj atnesetesj serjozna i nebudite abrawjatj vnimanie na to wto ja pisal na Russkom unsure.gif mozet gdeta i awibsja ne sudite stroga ! so vsemi pravilami saglasen vse pra4ital ! spasib za vnimanie

Edited by emmm

Nav tak nekur rakstīts, ka jārunā obligāti būtu latviski...

A kas attiecas uz tiesībām, xb jau teorētiski varētu iedot, tikai man liekas, ka tev nav reģistrēta nika kuram šīs tiesības uzlikt.

Ja mans viedoklis kaut ko izsaka, tad es saku kategorisku NEE.

tapēc, ka viņš ir no Quality? smile.gif

viņš sakarīgs čalis, vakar biju iegājis kkur ar 3 sērverī un tiešām nebija neviena admina, nesaku, ka vienmēr 3 nav neviena admina, bet gadās... un cik zinu tad viņš mēdz pa naktīm spēlēt un atšķirībā no daudziem Quality memberiem nepalaiž muti, bet normāli spēlē smile.gif varētu teikt videi draudzīgs!

-atbalstu!

sevodnja bila takajaze situacija kak obi4jno! v 4 4asa zawol 4iter igral 4asa 2 ne odnavo admina nepajavljalasj do 7 wacko.gifblink.gifunsure.gif ! ja rpaviljna ponel mne nada zaregatj nick i palu4ju tagda acc? esli da mozna topic locked.gifpeace.gif

Edited by emmm

sevodnja bila takajaze situacija kak obi4jno! v 4 4asa zawol 4iter igral 4asa 2 ne odnavo admina nepajavljalasj do 7 wacko.gifblink.gifunsure.gif ! ja rpaviljna ponel mne nada zaregatj nick i palu4ju tagda acc? esli da mozna topic locked.gifpeace.gif

da , sevodnja nedavale sutra poigat` , iza 4iterav!

a po tjeme , ja za ! rec cool2.gif

Guest blody

A vot skazite emmm, krop3z i kto tam e6e - vi bi vob6e pod stolom sideli esli ja bi poslednie dve no4i nebuxal i no4ju nezahadil 4erez kazdij 4asik cool2.gif

Īstenībā jau laikam jāmīkstina sava nostāja. Pēc macho pousta sāku domāt, ko gan šis tādu nodarījis, un viņa lielākais nodarījums jau laikam ir bijis tas, ka džeks zem Quality zīmola spēlē, kā jau I33NI20C15 minēja smile.gif. Atceros vēl kaut kādas vārdu apmaiņas, bet tas jau bija sen un ar kuru tad pa reizei nesanāk apmainīt netīkamākus vārdus. Sliktākais ir tas, ka nāk prātā, ka tie bija nacionālistiski virzīti, bet nu varam jau aizmirst. Kā nekā, ja kaut kas atkārtojas, iebanot jau var jebkurā laikā. Visumā džeks tāds kluss serverī un īpaši neizceļas, kas būtu tāds vecuma vai kaut kādu prāta spēju apliecinājums. Ehhh, izlemts jau laikam ir šā vai tā.

Secinājumi no mana garā pentera - mainu savu nostāju uz neitrālu pierādījumu trūkumu dēļ. smile.gif

Secinājums man priekš sevis (retoriska jautājuma veidolā) - nafig es tik gari rakstīju, ja, loģiski domājot, mans viedoklis tāpat netiek ņemts vērā?! Hmmm.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...