emmm Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) name = Igorj age = 19 nick = em& living = Riga zdraste uvazaemie admini i igraki gigna! srazu izvenjajusj 4to piwu na Russkom prosta na Latiwskom ploha piwu za vse vremja 4to ja igraju na gigne redka vizu adminaf no4jju ili sutra ! i vot padumal mozet ja zasluzil adminstvo hotjabi xslay 4tobi eti urodi 4iteri nemagli igratj! sudavoljstviem budu pamagatj 4em smagu serveru i saytu gigna esli budit ne obhadimo! pahvastaca gde ja bil adminam nemagu prosta mne senja skazali na serveri 4to mozna paprobavatj , ja i zadumalsja v serjez ob etam ! esli nada magu kanewna i pisatj i gavaritj na Latiwskom eta ne prablema toka awibki budut P.s. nadejusj atnesetesj serjozna i nebudite abrawjatj vnimanie na to wto ja pisal na Russkom mozet gdeta i awibsja ne sudite stroga ! so vsemi pravilami saglasen vse pra4ital ! spasib za vnimanie Edited June 3, 2006 by emmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 sitam dzekam manprat varetu ieskiest kko..., bet nejau ar slay cinas pret 4itakiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 nu ja neznaju ja prosta pa4ital prididuwie topici i ja babajalsja 4enitj drugoe prasitj! nu il ihatjabi kick! a 4iteraf ja biiiistra zame4jaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 s russkim jazikom u tebja tozhe problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 (edited) ja tak privik pisatj ispravljusj Edited June 3, 2006 by emmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nav tak nekur rakstīts, ka jārunā obligāti būtu latviski... A kas attiecas uz tiesībām, xb jau teorētiski varētu iedot, tikai man liekas, ka tev nav reģistrēta nika kuram šīs tiesības uzlikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 (edited) da vot s nikom eta problema , nu evo ze mozno zaregestrirovatj Edited June 3, 2006 by emmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 da vot s nikom eta problema , nu evo ze mozno zaregestrirovatj emmm 10ls v kont macho otpravj ili pogovori v private ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ja mans viedoklis kaut ko izsaka, tad es saku kategorisku NEE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ja mans viedoklis kaut ko izsaka, tad es saku kategorisku NEE. tapēc, ka viņš ir no Quality? viņš sakarīgs čalis, vakar biju iegājis kkur ar 3 sērverī un tiešām nebija neviena admina, nesaku, ka vienmēr 3 nav neviena admina, bet gadās... un cik zinu tad viņš mēdz pa naktīm spēlēt un atšķirībā no daudziem Quality memberiem nepalaiž muti, bet normāli spēlē varētu teikt videi draudzīgs! -atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 tur jau taa lieta ka gadaas ka ir un gadaas ka nav, un shitas dzheks arii nevienmer pa naktiim buus . un domaju ka admini ir pietiekami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Keksam līdzīgs nick man , bet var jau iedot, ja būs reg. nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 (edited) varētu teikt videi draudzīgs! eta mozna ispravitj kak etu quote zdelatj Edited June 3, 2006 by emmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Iesaku , dzeks ljoti labi spelee un maacees apieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 kak skazut kuda pere4islitj denjuzhku tak srazu i zaregaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=2900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 (edited) sevodnja bila takajaze situacija kak obi4jno! v 4 4asa zawol 4iter igral 4asa 2 ne odnavo admina nepajavljalasj do 7 ! ja rpaviljna ponel mne nada zaregatj nick i palu4ju tagda acc? esli da mozna topic Edited June 4, 2006 by emmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr0p3z Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 sevodnja bila takajaze situacija kak obi4jno! v 4 4asa zawol 4iter igral 4asa 2 ne odnavo admina nepajavljalasj do 7 ! ja rpaviljna ponel mne nada zaregatj nick i palu4ju tagda acc? esli da mozna topic da , sevodnja nedavale sutra poigat` , iza 4iterav! a po tjeme , ja za ! rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=4577 <<<<<<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 A vot skazite emmm, krop3z i kto tam e6e - vi bi vob6e pod stolom sideli esli ja bi poslednie dve no4i nebuxal i no4ju nezahadil 4erez kazdij 4asik Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nu tā kā allworth neko nepaskaidroja, tad jau šeit laikam viss ir skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Īstenībā jau laikam jāmīkstina sava nostāja. Pēc macho pousta sāku domāt, ko gan šis tādu nodarījis, un viņa lielākais nodarījums jau laikam ir bijis tas, ka džeks zem Quality zīmola spēlē, kā jau I33NI20C15 minēja . Atceros vēl kaut kādas vārdu apmaiņas, bet tas jau bija sen un ar kuru tad pa reizei nesanāk apmainīt netīkamākus vārdus. Sliktākais ir tas, ka nāk prātā, ka tie bija nacionālistiski virzīti, bet nu varam jau aizmirst. Kā nekā, ja kaut kas atkārtojas, iebanot jau var jebkurā laikā. Visumā džeks tāds kluss serverī un īpaši neizceļas, kas būtu tāds vecuma vai kaut kādu prāta spēju apliecinājums. Ehhh, izlemts jau laikam ir šā vai tā. Secinājumi no mana garā pentera - mainu savu nostāju uz neitrālu pierādījumu trūkumu dēļ. Secinājums man priekš sevis (retoriska jautājuma veidolā) - nafig es tik gari rakstīju, ja, loģiski domājot, mans viedoklis tāpat netiek ņemts vērā?! Hmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 nu kāpēc lai netiktu. Tas tavs "nē" man lika noprast, ka tev čalis nepatīk, bet neko tādu īpašu viņš nav izdarījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 AllwOrth tagda bili raznaglasija , no s4as to vrode vse uspakoilasj , i vedu ja sebja normaljno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now