kr0p3z Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) Age : 18 name : Andrej nick in game : kr0p3z Living : Riga _______________________________ par seviim : zinu /rus/lat/eng/ ar to nav nekaadu probleemu , kaapeec gribu ieguut oper tiesiibas uz gigna ? veelos iesaistiities un arii paliidzeet ar kaartiibu , pieredze man ir , 4iterus tjert maaku , arto arii nav nekaadu probleemu ! esu bijis admiins cs.wilder.la (amx_mod) cs.wire.lv (1.5-admin_mod) cs2.wire.lv ( 1.6-amx_mod pusotru gadu noadmineeju ) , ja ir kaads mods , nav probleemu vinju aatri apguut ! varu iejusties kolektiivaa aatri , protams ja nav nekaadu kofliktu no cita persnonaazha ... uz gigna speeleeju nesen , vispaar pavadu daudz laika pie PC & speeleejot cs , man nav taadu domu , ieguustot oper tiesiibas nedomaaju izmantot to saviem noluukiem u.t.t. !!! protams ja ieguushu oper tiesiibas , ar laiku kandideeshu uz lielaaku acces , protams ar laiku , kad buushu sevi paraadijis oper lomaa! ar to operu domaaju ieguut slap - slay - kick , un tad jau laiks paraadiis! zinu ka operam nav taadas komandas kaa ban , bet vnlga izlikshu 2 demos ar 4iiteriem ... 1.demo #1 - Chalim ir tipisks cd-hack cheats , ar kuru paliidziibu vinsh speelee ar wallhack + aimbot !!! te vairs nav ko piebilst ... #1-demo laadeet te http://yy.lv/download.php?f=1396 2.demo #2 - Shim tipinjam ir r-coil tb norecoil , jeb vnk nav atsitiena kad shauj . #2 demo vilkt te http://yy.lv/download.php?f=1398 Tas laikam buus arii viss ! ar cienju kr0p3z. Edited May 31, 2006 by kr0p3z Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Dzekin tadus demo pa 4iteriem es varu entiem ielikt... pa naktim tie pidari ir vienmer Bet ja par teemu tiesibas var dot, es domaju kad pat xb var iedo, apieties macees ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 anti par xb, par xk xslay un xslap rec ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Nezinu es Tevi, kādu otro reizi par tādu dzirdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Liekas, ka wire`s admini ir ok. Tā ka atbalstu, kā spēlētājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 wires admini ir okey? labi zini? es iegaaju mani tur nodirsa visi 4iteri utt es pasaku aizver muti kropli man uzliek kick... Neatbalstu,pārāk maz spēlē uz gign ! Tici man ir jāpaiet ilgākam laikam nevis dažiem mēnešiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr0p3z Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 wires admini ir okey? labi zini? es iegaaju mani tur nodirsa visi 4iteri utt es pasaku aizver muti kropli man uzliek kick... Neatbalstu,pārāk maz spēlē uz gign ! Tici man ir jāpaiet ilgākam laikam nevis dažiem mēnešiem! labs i , pienaakshu veelaak , kad labaak mani iepaziisiest Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechupz Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Hz kur esmu šito niku dzirdējis, bet ar neko sliktu man viņš neasociējas. Vairāk tusē gign.lv un gan jau sabīdīs tev viņi to Op Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 paspeelee veel kaadu laiku gignaa, lai tevi var vairaak citi iepaziit, un saprast kas tu pa fruktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Tu sheit esi parak svesh(vismaz pagaidam) nespele nemaz tik daudz(uz gign)... Tiesibas prasi par aatru! Paspele kadu laiku, paradi kads cilveks esi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr0p3z Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 Tu sheit esi parak svesh(vismaz pagaidam) nespele nemaz tik daudz(uz gign)... Tiesibas prasi par aatru! Paspele kadu laiku, paradi kads cilveks esi! es tach jau sapratu , taa arii dariishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Taatad locked. Kad jutiisi, ka esi pelniijis accesu, taisi jaunu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts