Guest darek Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 DAREK, negribi kko atklaat ? To, ka esi skaudigs pidars? Vai to, ka esi, vienkarshi, pasists pidinjsh? Vai to, ka liec foruma cita dzheka meitenes bildes? ko tieshi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 tas nav labi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Par tām meitenēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 To, ka esi skaudigs pidars? Vai to, ka esi, vienkarshi, pasists pidinjsh? Vai to, ka liec foruma cita dzheka meitenes bildes? ko tieshi? OWNED Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) To, ka esi skaudigs pidars? Vai to, ka esi, vienkarshi, pasists pidinjsh? Vai to, ka liec foruma cita dzheka meitenes bildes? ko tieshi? uhhhh...... MAYBE pajautaa tai meitenei, davai ?!!! ja taa nebuus tev pa bieti ... tavs fejs izskataaas tik jobans....... P.S. piedod losiit, bet neesmu tik tizls, lai liktu citu chalju meitenju bildes. BTW bija raxtiits peeedeejaa aka bijusii, akej ? Edited June 1, 2006 by nitty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Ko man pajautat tai meitenei? "To, ka esi skaudigs pidars? Vai to, ka esi, vienkarshi, pasists pidinjsh?" Nu ok, par tam meitenju bildem, zini ir taa. Ja to pasaka viens cilveeks - par to tik pasmejas un jau aizmirst pec 1 min., bet ja to pec kartas pasaka 5 cilveki... Izdari secinajumus pats! No offence, bet par tiem gjimjiem labak neruna ar kraninjiem nemerishos! Edited June 1, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ko man pajautat tai meitenei? "To, ka esi skaudigs pidars? Vai to, ka esi, vienkarshi, pasists pidinjsh?" Nu ok, par tam meitenju bildem, zini ir taa. Ja to pasaka viens cilveeks - par to tik pasmejas un jau aizmirst pec 1 min., bet ja to pec kartas pasaka 5 cilveki... Izdari secinajumus pats! No offence, bet par tiem gjimjiem labak neruna ar kraninjiem nemerishos! es neesmu skaudiigs... un meitenei vienk paprasi kas un kaa... vai bija vai nee... a to te dazhi juutaas neraaali gudri un nezinot reaalus faktus kko uzdirsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Paga, apkoposim... Tev besi, ka sheit foruma un serveri cilveki runa par lietam, nezinot "realus fakstus", tadelj Tu saki "ej un paprasi vinjai". Da, kur es ieshu es pat nezinu ka vinju sauc un, tici vai nee, man ir tiiri pohuj par tam bildem. Ok, es shaja situacija teiktu to pashu, ja ne gluzhi to pashu, tad meegjinatu, vismaz, liidzigi izliist. Bet bik' pagriezham situaciju atpakalj, kadelj shitas shits vispar saakas?! "DAREK, negribi kko atklaat ?" Nitty, Tu esi kadreiz padomajis liidzi, ko raksti serverii, jebshu foruma?! Replikas, zemtexti ko adrese cilvekiem, kas Tevi noshauj nereaalak, kas Tevi noshauj 2x. Shaja gadijuma - es. Izlasi velreiz 2. rindinju un atkal izdari secinajumus... Nitty, Tu bradajies pats savos suudos! ehh, es eju gulet plks 3 chill, kautko nesaproti, prasi man mircaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 aizgāja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 aizgāja.... uz kurieni? divi krutāki čīteri sāka strīdēties kuram ir krutāki čīti? varējāt jau to izdarīt mircā pa ar privāto ziņu starpniecību... lol, nesen nokačāju to supermans hook un uzbliezu vienā levajā sērverī. ieprikolīja tās krāsa, teroriem ierocis un roka tāda sarkanīgi fleimojoša un ct atkal tāda tumši zila, tilzi tikai ka tie vārdi un ieroči rādās caur sienām, tos var noņemt, bet tad jau atkal nevar nevienu caur sienām ieraudzīt un nācās ierubīt manu wh ar kuru, kad man vēl bija admina tiesības skatījos demkas P.S. ja gribas dabūt čītus prasiet Setam viņš man iedeva linku uz vienu adresi un tur dafiga visādi čīti (Sets čīteris) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 uz kurieni? da te pat, aiz stūra... vnk LOLisms aizgāja awp vs unknown ( by me ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Nekāda sakara vairs nav ar topiku... Kaut gan publiska "netīrās veļas mazgāšana" vienmēr būs pieprasītāka tēma, kā kaut kādi čīti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts