Jump to content
GIGN Forum

Gign...


DJ&Live
 Share

Recommended Posts

jā un tad vēl varētu ieviest tādu fīču, ka ja tu atmīnē c4 vai uzspridzini, tad tev automatiski tavs kartes konts tiek papildināts par 5 santīmiem smile.gif nu ja viena mape maxā 35sant (sūtas sms 35 sant vērtībā, lai uzrambātu vienu karti) nedomāju, ka kadam izdotos 7 bumbas atmīnēt vai uzspridzināt, takā mīnusos ar šo akciju nevarētu iebraukt varētu tikai stimulēt visus krisītajus skriet un likt/atmīnēt bumbu. visi kā traki ar c4 rautos uz spotu smile.gif a netlames jau main'am samazināja publisko slotu skaitu par 1, laikam gribēja vēl vairāk uzvārīties no tās slotu pasūtīšanas figņas, nelieši!

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Guest blody

cik var bezjeegaa dirst tik un taa shaada sisteema gignaa diezvai kaadreiz buus un atgriezjoties pie teemas ko uzdeva dj(x3 kaa vinju tur sauca) tad katraa zinjaa vinja ir izsmelta un vinjam aptuvenaa situaacija ar slotu sisteemu gignaa ir skaidra , kr4 ko es gribeeju pateikt ? mosh locked.gif

<edit> tad jau labaak dzejoliishus rakstiit

Edited by blody
Link to comment
Share on other sites

Guest darek

slowik, Tavs ierosinjums bija diezgan stulbs... un plus, domaa, ka lmt/tele2 par sho numuru uz kuru suutis sms nebus jamaksa kadi procenti? vai ikmenesha maksajums? Tas NAV izdevigi!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...