PoStaLz Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Man problema....blokus ko taisu sanak baigi lielie un samazinu ar to cik var bet vini ta pat par lieu ka var piem.durvim bieumu uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 samazinu ar to cik var ar ko? kad taisi karti straadaa ar visiem cetriem skatiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Augšā rīkjoslā ir divi attēli, kur ir rūtiņas. Vienam klāt ir mīnus zīme, otram plus zīme. Piespied to ar mīnuss zīmi, tad varēsi uztaisīt plānāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 Paldies viss sanaca...man tagad velviena problema...ar trepem...lasiju pamacibu ka vinas taisit uztaisiju bet kad ieeju sava mape pa vinam nevar uzkapt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Paldies viss sanaca...man tagad velviena problema...ar trepem...lasiju pamacibu ka vinas taisit uztaisiju bet kad ieeju sava mape pa vinam nevar uzkapt.... tad izlasi pamaciibu liidz galam Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Paldies viss sanaca...man tagad velviena problema...ar trepem...lasiju pamacibu ka vinas taisit uztaisiju bet kad ieeju sava mape pa vinam nevar uzkapt.... saderam kad peec ssiis probleemas noverssanas tev buus cita, un peec tam atkal cita utt. karocc bezceriigi varu vieniigais ieteikt tev spiest TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now