Bitiite Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 nu sveikinji ! Ceru ka daudzi ieveerojushi ka gign serverii es speeleeju diezgan daudz.Un arii varbuut kaads ir pamaniijis ka es mazaak dirshos ? :] Da labi kjershos pie lietas ! netaisos kaukaadus aiztsaajumus ar cw serveri utt , bet veelos ieguut arr,slap,slay,atsay,un varbuut arii kick tiesiibas ! apsolos offic dariit visu peec admin pienaakumiem kas buutu jaadara un kaadi tie ir ! Peedeejaa laikaa diezgan reti uz serva spelee admini,ja tu ir tad tikai vienaa teamaa un neredz kas otraa notiek,biezhi ienaak kaukaadi tirlinji kas izskataas pirmo reizi cs speelee un met saakumaa visiem He virsuu un flashus protams .. ! Varu uzreiz pateikt admini ka uzticeeties man varat un shoreiz nu gan es suudus nesataisiishu ! Veel protams atsay un slap slay komandas veeleetos lietot prieksh basecemperiem,taadi kas naudu paarskaita pirmaa raundaa(ilgi nau noveerots ka taads kaukas notiktos)un tiem kuri piemeeram sprosto celjus speciaali un neljauj kusteet nu labi tas arii viss ! Ceru uz juusu atsauciibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 "against me" noziimee "pret mani"... un es tik tieshaam esmu pret tevi... tb pret to ka tev dod tiesiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 26, 2003 Author Report Share Posted November 26, 2003 nuu nemaaki tik labi to anglju val. veel un macho kaapeec lai tu neiedotu tiesiibas ja pasaku ka nebuus hujnu un uz mani vari paljauties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 teikums nepareizs, nav attieciiga priedeeklja pie vaarda "var" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 27, 2003 Report Share Posted November 27, 2003 man izskataas, ka tu, cilveek, nesaproti arii dzen latviski, it iipashi vaarda - nee - noziimi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted November 27, 2003 Report Share Posted November 27, 2003 Lai nu kam bet nu shitam eezelim tiesibas butu jadod ka pasham pedejam ! Ar saviem izgajieniem cilveek tu jau esi daudziem liidz kaklam Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Godigi sakot, tieshaam, cilveeks jau liidz kaklam. Varbbuut vinjsh speelee labaak nekaa lielaakais vairums, bet vinja izgaajieni, lamaashanaas, muuzhiigie uzbraucieni... Manas (subjektiivaas) domas - no way! P.S. Ja cilveeks tiktu nobanots, no taa buutu vairaak labuma nekaa, ja vinjam pieshkjirtu da jebkaadas tiesiibas. *Mans viedoklis var atshkjirties no vairaakuma viedoklja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 nu nez cole vai tavs viedoklis vareetu atsskkirties no kaada. vispaar es nezinu kaadu kurss teiktu kautko labu par vinnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Man ir kkas ko teikt! Nu kaa es vinju peedeejaa laikaa redzu, tad tieshaam kaa jau vinsh teca - mazaak dirshaas. Parasti visiem, gandriiz bez iznjeemumiem, brauca virsuu, bet tagad jau bishk ir sevi iegrozhojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Man ir kkas ko teikt! Nu kaa es vinju peedeejaa laikaa redzu, tad tieshaam kaa jau vinsh teca - mazaak dirshaas. Parasti visiem, gandriiz bez iznjeemumiem, brauca virsuu, bet tagad jau bishk ir sevi iegrozhojis. es domaaju shis cilveeks-cilveeks ;P ir pelniijis tiesiibas vismaz uz paarbaudes laiku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 taa jau cilveex spele ljoti labi , bet cilveek , tev ir jaamiemacas mazaak "dirsties" par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now