Jump to content
GIGN Forum

Jautajusm Sakara Ar Rank

Recommended Posts

man ir viena problema ar hlds.. izskatiju visu gign forumu neatradu neko... par to problemu kas ir man... taatad itka serveri caur hlds esmu palaidis admin tiesibas esmu iedevis bet nevaru saprast ka lai uzstada rank..tik teisham esmu raknjaajies pa visadiem forumiem nekur tas nau aprakstiits... sad.gif(( ludzu paldiziet.... jau ieprieksh paldies.....

Edited by Dziunis

Ieej www.amxmodx.org taalaak dodies uz download sadalu un nokachaa cstrike addon

taalaak paarmet visu pa virsu un data folderii, kurs atrodas ieks amxmodx uztaisi failu csstats.dat

To izdariit ir loti vienkaarsi, izveido txt failu, uzspiezhot labo peles taustinju un izveeloties New ---> Text Document

Taalaak paarsauc vinu par csstats.dat

Edited by LiL_Netii

Ieej www.amxmodx.org taalaak dodies uz download sadalu un nokachaa cstrike addon

taalaak paarmet visu pa virsu un data folderii, kurs atrodas ieks amxmodx uztaisi failu csstats.dat

To izdariit ir loti vienkaarsi, izveido txt failu, uzspiezhot labo peles taustinju un izveeloties New ---> Text Document

Taalaak paarsauc vinu par csstats.dat

jaaa bet man ir amxmodx 1.6.0. bet tur vairs var dabuut tikai 1.7.1. amxmodx un cstrike addons arii 1.7.1 tie derees jo itka megjinaju ebt nekas nesanaca!!!

visu izdariju, ieliku to ekstraktoto addons mapi pie sava amxmodx/addons uztaisiju ieks /data failu csstats.dat bet serverii rakstot amxmodmenu gribu iesleegt rank un taas funkcijas man raada ka nav ieinstaleeti ranka plugini

nezinu no kaa ir jaanjem nost ; ieks modules.ini, bet stats.ini noneemu nost ; bet nekas neiet, varbuut kaads zin kas pa probleemu?

edit hmm... pie servera konsolee rakstits

L 05/25/2006 - 17:17:59: [AMXX] Invalid Plugin (plugin "statsx.amxx")

Edited by RIP

No mudules.ini nonem nost no

; -----------------------------------------------------

; CSX - adds functionality for CS statistics and events

lai izskatas apmeeram taa:

; CSX - adds functionality for CS statistics and events
csx_amxx_i386.so
csx_amxx.dll
csx_amxx_amd64.so

Edited by RavenHolm

sis ir viens no mulkjigakajiem topiciem! 10cms.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2523.gif

nu baczz.. es visua tri un vienk sapratu un viss.. uzdevu jautajumu mana tbildeeja.. es nesaprotu jeegu ta dariit ka tu cik e slasu tu ta saki visur... shis ir mulkjiigs topic... sad.gif((

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...