Jump to content
GIGN Forum

Bled Janka


fuj1tsy
 Share

Recommended Posts

Benzīns jau man pašam sāk trūkt , bet der kranke - tiekamies pēc aptuveni 69 dienām 10 stundām 38 minutēm 33 sekundēm.

BAN] Atrasts BANs ar ID 15191 peec ip adreses (ip = 80.233.245.138)

BAN] Uzlicis AllwOrth pirms 0 dienam 0 stundam 1 minutem 27 sekundeem

BAN] Terminsh peec 69 dienam 10 stundam 38 minutem 33 sekundeem

BAN] Iemesls: sanjemies

P.S. Priekš pārējiem bana noņemšanas tīkotājiem - šī nav sistēma.

P.P.S. Es laikam mazliet esmu pārpratis par to jauno gadu (*me grauž nagus un domā, ko darīt*).

par šo es tevi vairs nemīīlēēēēšu .. ;(((

Link to comment
Share on other sites

Guest blody

nesaprotu kapeec allworth to banu saiisinaaja , jo iespeejams ka citi tagad arii saaks rakstiit ka redz vinji arii ir labojushies un buus arii vinjiem jaasaiisina , bet visaa visumaa taisiit jaunu topiku sakaraa ar sitaadu huinju arii nav forshi so chill fuj1 wink.gif

reizi gadaa jau var : IIsteniibaa vareetu taisiit taadu kaa loteriju reizi gadaa - vienam 4iiterim peec adminu apsrieshanaas nonjem banu laugh.gif

Link to comment
Share on other sites

jo zinu, ka nepaies ne ilgs laiks, ka chalis atkal bus banned. Ka jau teicu, chiitaks ir un paliek chitaks

bla pwc, shitaas ir tik leetas runas, kaa man izraisa, ka cilveekam nav savs viedoklis, vienk nodiic peec 554x speleetaas stabules - chiteris ir un paliek chiteris. ir cilveeki, kuriem tiek doda 2. iespeeja un kuri to nepalaizh veejaa, protams, dareks par to neko nav dzirdeejis... bet, nu PRO jau visu zin labaak, tas kaa nekaa ir zinaatniski pieradiits...

P.S. Para ROX! smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

slowik, es runaju pec pieredzes... viens piemers - beef smile.gif

EDIT: smile.gif ak jaa, piedod duh! Tu esi viens no retajiem iznjemumiem un par to Tev respekt!

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

slowik, es runaju pec pieredzes... viens piemers - beef

o, nu viens piemērs, ja tev būtu spainis no kura pasmelt tos piemērus saujām, tad tu varētu teikt, ka čīteris un paliek čīteris. lielums čīteru ir sīki gomiki, kas nekad nav sajēguši no spēles neko un arī nesajēgs, viņiem vienk nav atkāpšanās ceļa, jo atkāpties no čītošanas priekš viņiem ir tas pats, kas beigt spēlēt cs vispār. jo kā gan tu jūties, kad ienāc sērverī un tur apkārt visi jau 3-4 gadus bombī cs. ko tu vari izdarīt, neko... zūd interese par spēli, sagribās būt pirmajam - sagribās visus izpownot, skaidrs, meklējam linku uz čītiem. dažiem varbūt tā ir slimība - caurām dienām slimīgi skraidīt ar čītiem, dažiem tas varbūt ir prikola pēc - sak' pox ieiešu šas gignā ar spīdu un paprikolīšos, pox nobanos pēc 2min nomanīšu IP un dzīvošu tālāk. man žēl tos cilvēkus, kas ir piedzimuši nepareizā laikā un sāk tikai tagad spēlet cs, protams, ka spēle iepatīkas un gribās izpownot visus, bet skills nav pietiekoši augsts un vājākie no vieņiem salūzt un sāk čītot, tad drošvien pēc kāda laika beidz spēlēt cs, jo bani ir norauti visos sērveros, stiprākie paliek un cīnās, kaut gan dažreiz viņiem arī nākas aiziet, jo ir tak pilni sērveri ar profiem, kas tādiem jauniņajiem liek uz galvas smile.gif

nezinu kapēc der Kranke (sore, ja uzraxtīju nepareizi niku) sāka čītot, mož intereses vadīts, mož gribēja būt labākais kaut vai uz 25min. to zin tikai viņš...

un, piemēram, es tagad tev - daRek, došu sev iespēju mani saukt par čīteri visu savu atlikušo mūžu, jo čīteri ir un paliek čīteri. es vaļsirdīgi varu atzīties, ka esmu ar WH bombijis kkādos ļevajos sērveros, kuros bija war3 mods. spēlēju ar wh kkādas 2h no vietas, redzēju ka tur 1/2 ir tādi paši... kapēc es to darīju? interese vadīts, gribēju pastīties kādi tur ir tie skilli visiem tiem mošķeim, vienk negribējās čakarēties - gribējās ātri dabūt tos levelus. nu, vot, es esmu čīteris smile.gif

es ceru, ka šis keks nepalaidīs garām savu iespēju, jo es viņam ticu! smile.gif

slowhands, paldies

npk!

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Kad es maacijos speleet, vai man macija, es nemaz i necentos liist kkaads uuber serveros, kuros speleeja ar uuber skillu, es ieliidu serverii kur, vairak vai mazak, bija tadi ka boti smile.gif Un ja arii nebija taadi serveri bobmiiju pret botiem... Es veel atceros, man bija tiko nopirkts kompis, internets majas nebija, zinaju, ka cilveeks spelee kkaadu uuber speliiti, kur jaashaudas(aizrautigi) Tad es vinjam paprasiju disku ar cs'u un majas kadu pus gadu speleeju cs_italy pret botiem smile.gif Peec to laiku bija jau arii internets, tad arii iepazinu gign(barclay - chitaks) ta es uzskatiju, kaut ari maz sapratu ko tas vards nozime smile.gif Un mani ka mazo ezitu no mugurpuses njema! Gaju atkal pret botiem un pamazam pamazam, kad Talsos dabuji 1o vietu cs'a smile.gif Un gign'a jau atrados pirmajas rindas smile.gif Un tagad Tu redzi iznakumu!

Ceru, ka saprati, ko es gribeju ar visu shito pateikt!

p.s citiem izklade ar chiitiem pabombit? Tad lai iet un priecajas citur, ja kiber nave(bans) smile.gif ir dabuts uz visu muuzhu - vijsh ir miris(vinja nick's) Tad lai saku visu no sakuma ar jaunu niku!

Un es varu galvot, ka pec kada laika kads ieliidis foruma un niides, nonjemat man banu, es esmu mainijies, nah man nenjemat nost, jo redz tam un tam nonjema!

Ok, bans pec laika buus nost, viss ok smile.gif Lai spelee, ne es admins! Jaa, varbut, chalis tik tiesham ir mainijies, chiiti vairs neinterese utt. Ja nu kautkas, vismaz man tie sudi javac nebus! smile.gif

Link to comment
Share on other sites

P.S. Priekš pārējiem bana noņemšanas tīkotājiem - šī nav sistēma.

par šo es tevi vairs nemīīlēēēēšu .. ;(((

Ir džeki, uz kuru poustiem un uzvedību serverī paskatoties, secinu - JASNO. Šo džekiņu atceros, kā sakarīgu cilvēku. Manās acīs viņš mazliet atšķirās no pārējiem, kas dīc: "noņem banu smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2469.giflaugh.gifbiggrin.gif ". Vismaz otru iespēju sevi parādīt gribējās viņam dot. Viņa sods būs tas, ka viņu serverī saukās par čīteri un līdz bana termiņa beigām jāpagaida kādi 2 ar pusi mēneši. Bana noņemšanai jāskatās uz katru gadījumu atsevišķi, tā teikt uz apstākļiem kopumā, un redz tādēļ pa ļoti retam laiciņam arī kāds tiek pie savas otrās (pēdējās) iespējas.

P.S. Man likās, ka tā būs pareizi.

Link to comment
Share on other sites

Ceru, ka saprati, ko es gribeju ar visu shito pateikt!

Tu gribēji pateikt "paskaties uz mani, cik es esmu foršs (vismaz man tā liekas)". Nekā cita tur ko saprast nav.

Vispār tavs domu gājiens par nika mainīšanu ir diezgan sviestains. Manuprāt, nika mainīšana ir stulba. Kaut vai tas pats duhs. Nu mēs visi zinam ka viņš pačītoja, tagad ar viņu viss kārtībā. Nu viss normāli. Nika mainīšana neko neizmainīs (foršs teikums).

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Nu ja, man latvieshu valoda bija 4 sad.gif

Gribeju pateikt to, ka lai normali speletu, lai tiktu liidzi skillotakam playerim, nenozime ka jasak spelet ar chitem... To es ta biju domajis, ka iemacities speleet var bez chiitiem, paliga aliasiem utt.

Nee nu ok, es jau teicu, bans pec laika buus nost un redzesim smile.gif Tik savas domas esmu pateicis, ka vinjsh ir un paliks viens smirdigs chiteris sad.gif (domaju daudz rupjak)

p.s Es saprastu vinjsh buutu pazistams uz gign, speleetu sheit vairakus gadus, ka duh... Tad nemaz es sheit nestridetos. Principa shis apgazh visu banoshanas sistem, jo uz gign vel ir banoti daudzi man pazistami cilveki, kuri dzive ar ljoti labi spele un pashi ka cilveki ir normali!(Un plus vinji vairs nechito) Ta blin ko te vairs strideties, bans ir saiisinats un punkts.

Link to comment
Share on other sites

p.s Es saprastu vinjsh buutu pazistams uz gign, speleetu sheit vairakus gadus, ka duh... Tad nemaz es sheit nestridetos. Principa shis apgazh visu banoshanas sistem, jo uz gign vel ir banoti daudzi man pazistami cilveki, kuri dzive ar ljoti labi spele un pashi ka cilveki ir normali!(Un plus vinji vairs nechito) Ta blin ko te vairs strideties, bans ir saiisinats un punkts.

Nu kā tu tā vari runāt "ja būtu kā duh tad es saprastu". Kas tur ko saprast? Cilvēks ir ilgu laiku pavadījis uz gigna, viņš iepazīstas ar to sistēmu kas te ir. Viņš iepazīstas ar cilvēkiem, ar laiku saprot, ka viņi labi spēlē (nē nu ir arī idiota gadījumi, bet tādi te ilgi nenoturas) un ņemot vērā visu šo, kā var apgalvot, ka "tad to var saprast" gadījumā, ja viņš sāk čītot? Kāpēc lai cilvēks, kas te ilgi spēlētu pēkšņi sāktu čītot? Kur sakars? Kādi iemesli? DuH neapzinājās ka ir atkarīgs no cs, tāpēc černi uztaisīja, un otrs čīteris fragmachine, visu mūžu ir bijis un arī būs pilnīgs idiots (es zinu, ka es teicu, ka te tādi ilgi nenoturas, bet viņš ir izņēmums). Neviens pie pilna prāta būdams gignā, pazīdams te apstākļus un cilvēkus, nesāks čītot.

Kas attiecas uz kranki, čalis te paspēlēja, visi viņu šāva nost, viņš gribēdams kādu nošaut ieslēdza čītus. To vēl var mēģināt saprast, cilvēks ir nepazīstamā vidē, viņam pofig par pārējo reakciju, viņam vienkārši gribās kādu nošaut. Viņš pieļauj kļūdu un tikai vēlāk, saprasdams, ka citi serveri nav tik forši, apzinās ko ir izdarījis. Kas attiecas uz taviem "draugiem" un kranki, šeit atšķirība ir tāda, ka kranke izrādīja salīdzinoši spēcīgu vēlmi šeit spēlēt.

Tā ka es dažreiz brīnos, kā strādā tava domāšana... Tu nesaproti, ka cilvēki var pieļaut kļūdas darot un tad domājot, bet saki, ka saproti, ka cilvēki pieļauj kļūdu no sākuma padomājot, bet pēc tam darot (nu tipa apzinoties, kas sekos, šajā gadījumā neatgriezenisks bans par čītošanu).

nu nav tā kā tu saki, džekiņ eusa_naughty.gif

p.s.

Un latviešu valodu vajag mācīties. Ja jau tu nemācēsi pat sakarīgi runāt savā valodā, tad kam tu vispār derēsi?

Link to comment
Share on other sites

darek, es jau arī nevaru 100% apgalvot, ka viņš nečītos, bet viņš vismaz likās otras iespējas saņemšanas vērts. GIGNā ir pietiekami daudz acīgu adminu un viņa niks ir zināms. Ja arī viņš izdarīs šo pašu kļūdu vēlreiz, tad tiks nobanots. Ja tā būs, tad būšu vīlies cilvēkos, kas liekas +/- sakarīgi, viņus nepazīstot reālajā, un no manas rokas neviens vairs netiks atbanots. Ja nē, tad būšu priecīgs par cilvēkam dotu otro iespēju, kuru viņš prot izmantot.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...