cilveeks Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) ndaa pilniigi garaam... peec speeles ar galvinju runaajaam shis teica ka nekad veel nav piedziivots taads zaudeejums ne vinjam ne vorobjovam... skumji.. un arii raituma zheel... bet nu neko .. :/ speeli skatiijaamies areenaa kaut arii zaudeeja tomeer efekts bijatieshaam liels:) uz geimu aizgaajaam bez biljeteem staaveejaam un domaajaam vai pa 30ls pirkt un pienaaca viens slovaaks un piedaavaaja biljetes pa 50lls 2 otraa rindaa tieshi aiz latvijas izlases! nokauleejaam abas par 30un aidaa!!! vispaar jau tiiri zajebis.. riit jaabrauc uz asv: latvija! ;] jaacer kabuus okkkk tik jaareec par to raxtu aviizee : Crossby vs daugavinsh... aa un reeciigs skats bija ka viens dzekinsh kursh bija tiiri mieriigs aiz muums tieshi aizsvilaas un ar 2 fantas pudeliiteem uzmeta pa tiesnesi Edited May 12, 2006 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ndaa pilniigi garaam... peec speeles ar galvinju runaajaam ... Vismaz tu esi sapratis, ka ar galviņu runāt toč ir pilnīgi garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Vismaz tu esi sapratis, ka ar galviņu runāt toč ir pilnīgi garām aahahahah all, nice one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 nu nafig man raxtiit garu textu un domaat veel par pieturziimeem ? nezskatu ka tas iipashivajadziigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 bet viens labums no visa ir... redzeeju otro reizi kaa vorobjovs pasmaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) Mekleejam rokaa ! Edited May 12, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Mekleejam rokaa ! /me liiiiiiks TĀDS ATMAROZIKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 izlasiet šo... http://live82.ihwc.net/english/teams/artic...am=LAT&aId=2330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) But if he is to receive any criticism, it should only be after the Latvian team itself and the fans responsible for the disruptions take a look in the mirror first. Vins var izskatiities arii shaadi ! -----> Edited May 12, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 riit atkal hansabankas teliit skatiishos vismaz vakar bija labi tur skatiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 izlasiet šo... http://live82.ihwc.net/english/teams/artic...am=LAT&aId=2330 normali noliek musejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 normali noliek musejos vo vo, būtu labāk atzinuši, ka hokejs pārvēršas daiļslidošanā ar sētas mietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Nez kada bus ritdienas spele? Cerams, ka vinesim... lieku 2 alinjus uz Latvijas uzvaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 es lieku 2vus uz neizskirtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 (edited) haha , -ha- malacis ! ediite : ok ! Edited May 13, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 haha , -ha- malacis ! danke, pieliec sev ar šo lielisko jūzerbāru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Kr4 vakar stāvu rindā pie ieejas uz FIN-USA un menti izkrata vienu džeku, kas man priekšā. Tipa šim tur pilna kabata ar sīceni, un ments prasa - vai grasies mest laukumā ? a šis atbild - nē man ir botas visa rinda rēc, ieskaitot mentus Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Kr4 vakar stāvu rindā pie ieejas uz FIN-USA un menti izkrata vienu džeku, kas man priekšā. Tipa šim tur pilna kabata ar sīceni, un ments prasa - vai grasies mest laukumā ? a šis atbild - nē man ir botas visa rinda rēc, ieskaitot mentus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 vakar FIN - USA bija laba speele. amerikaanji buliiti neiemeta pashaas pirmajaas minuutees. protams hallee nevareeju saskatiit vairaak par 3 ASV liidzjuteejiem, bet somi bija pilns. viens sektors bija tikai ar latvieshiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 vakar FIN - USA bija laba speele. amerikaanji buliiti neiemeta pashaas pirmajaas minuutees. protams hallee nevareeju saskatiit vairaak par 3 ASV liidzjuteejiem, bet somi bija pilns. viens sektors bija tikai ar latvieshiem somi ar savu labāko draugu - pāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Kr4 vakar stāvu rindā pie ieejas uz FIN-USA un menti izkrata vienu džeku, kas man priekšā. Tipa šim tur pilna kabata ar sīceni, un ments prasa - vai grasies mest laukumā ? a šis atbild - nē man ir botas visa rinda rēc, ieskaitot mentus humors nav miris ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 " By Andrew Podnieks " Tas tak latvietis kursh tur muus nodirsa kretiins blood... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 (edited) PLUS - [ Spēlē ar Norvēģiju moška parādīsies Skrastiņš, kurš tomēr devis piekrišanu spēlēt izlasē pēc "Avalanche" izkrišanas no cīņas par Stenlija kausu ] MĪNUSS - [ Latvijas un Kanādas spēles laikā Vorobjovs uz soliņa atsēdināja Astašenko. Vorobjovs to skaidroja ar svarīgā brīdī pieļautām kļūdām (nopelnītiem sodiem). Pēc šāda pavērsiena Astašenko noģērbies un devies prom. Kā komentē LHF izpilddirektors Māris Baldonieks, "Astašenko devies nezināmā virzienā" un vairs nav izlases sastāvā ] Edited May 13, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Muuseejie labi turas Man liekas ka pat ir paarsvars Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Muuseejie labi turas Man liekas ka pat ir paarsvars zheel ka nenotureejaas liidz galam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now