.em^ Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Lieta tada, kad man vajag Lost pirmas sezonas serijas, sakot no 12., ja kads zin, kur var nokachat , vai kads var atsutit, dod zinju. p.s: neder visi tie eng suda trakeri, ka piem. mininova, piratbuy, utt. Aa un ir velviens variants, tie kas var rakstit Sigmas trakera foruma, ieraksta mo6 pie req - Lost 1 sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 neticu ka dc++ nav. Pats no turienes (no ihaka minimauses) novilku. Hackera vai uo hubā, precīzi neatceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 Uo huba nebija, jau mekleju, ihack, deep, danger, sigma trackeros ari vairs nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 kādos nafig trakeros? nafig laik tur būtu tik vecas epizodes. DC++ pameklē, kad man nesen vajadzēja, visas epizodes atradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Forsh tas LOST redzeeju kkaadas 7,8,9 seeriju un biju vienk paarsteigts , cik forshaa un kvalitatiivi ir shis projekts sanaacis , manliekas ka LOST pa tv raada sveetdienaas Pa '' Pirmo baltisko '' kanaalu , bet jaa zinaat kaadu linku kur var novilkt , dodat zinju !!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 kādos nafig trakeros? nafig laik tur būtu tik vecas epizodes. DC++ pameklē, kad man nesen vajadzēja, visas epizodes atradu. lol, trakeros ir jaunakas serijas starpcitu, wnk vecas vairs nav. p.s: shodien iznaca 2 sezonas 20 serija. ----- Aaa un ecology, kursh skatas serialu no vidus, tava gadijuma neredzu jegu vispar skatities, ja jau esi vidu redzejis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Tipa dzirdeeju ka iznaaks spelee par lost vai es kluudos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 klik m3 vai arii te klikkkky Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 worm, jau izmeiginaju visus to eng trackerus, neviena nekachajas. Man nets ir 125 KB/s kjipa, bet ja labi piesledzas, tad arzemes ir tikai kadi 80KB/s, taka tajos trakeros parasti seedo kadi 10 un njem paris simti, tad man tur vispar nekachajas vai maximums ar 2KB/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) ja veel vaig, es meeginaashu kaadaa no latvijas trakeriem uzmeikot Pieprasijumu Sigmaa jau ir 1 sezona, tikai Rus http://torrents.lv/details?id=11605 Edited May 4, 2006 by Norkizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 ja veel vaig, es meeginaashu kaadaa no latvijas trakeriem uzmeikot Pieprasijumu Sigmaa jau ir 1 sezona, tikai Rus http://torrents.lv/details?id=11605 Vajag, vajag, tikai Eng valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 apbrīnojami, kādos trakeros LOLITA? tu domā es nezinu ka tur liek tikai jaunu staffu. Es brīnos kāpēc tu tur vispār meklē? izskatās, ka pats neesi informēts, ko tur liek. es tev saku - DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 apbrīnojami, kādos trakeros LOLITA? tu domā es nezinu ka tur liek tikai jaunu staffu. Es brīnos kāpēc tu tur vispār meklē? izskatās, ka pats neesi informēts, ko tur liek. es tev saku - DC++ nu blin, skatijos lielakajos hubos, paris cilvekiem bija visa 1 sezona, tiem kuriem piesledzas bija rus valoda tikai, un tas man neder. Un mans nets kautka nesledzas klat normali dc ++, visu laiku atrums pazud. btw trakeros var reg, bet es sigma nevaru uzrakstit reg prieksh lost, tadelj ar prasu, lai kads cits to izdara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 (edited) apbrīnojami, kādos trakeros LOLITA? tu domā es nezinu ka tur liek tikai jaunu staffu. Es brīnos kāpēc tu tur vispār meklē? izskatās, ka pats neesi informēts, ko tur liek. es tev saku - DC++ nesaki viss, paretam iemet no jauna vecos geimus, filmas. iespējams var req uztaisīt. kaut arī dažas no Prison Break sērijām ņēmu caur dc++ no minimauses Edited May 5, 2006 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 Uztaisi REQ Dangera un noteikti sysops Tlinks ieliks. Viņš ir fanāts uz Lost. Jabut Power lietotajam, un es tads neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 da labi, es zinu, ka tur liek arī veco staffu, bet nu ne jau sērijas kas iznākušas pirms ~gada. Btw es arī prison break sērijas dažas no viņas novilku Un lostu arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 Meiginaju ieksh dc++ no minimousa panjemt Lost, bet neizdevas, visu laiku disconnect. Macho liek liek, pat gadu vecus serialus, jo rus valoda lost 1 sez. ir 3 trakeros p.s: tagad Sigma un Fano ir pieprasijushi vairaki cilveki, redzes, mo6 ieliks, besis jau gaidit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 em^ tev ir mdsl? tad, es varetu tev uzmest taas serijas uz ftp://trubaz.com ... kaa jau esmu to dariijis ar daudziem seriaaliem >_< btw macho iesaku noskatiities arii supernatural seriaalu.. un prison break paarak gari stiepj.. ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 em^ tev ir mdsl? tad, es varetu tev uzmest taas serijas uz ftp://trubaz.com ... kaa jau esmu to dariijis ar daudziem seriaaliem >_< btw macho iesaku noskatiities arii supernatural seriaalu.. un prison break paarak gari stiepj.. ;( nav man mdsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 Tauta, kas notiek, ta ari neizpalidzeja man neviens. Tie, kas var danger,fano vai deep rakstit pieprasijumu, ludzu izdarat to. Steidzigi vajadzigas 13 serijas no 1 sezonas. Protams variants ir vel tads, kad kads man vinju kada veida atsuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 un prison break paarak gari stiepj.. ;( neizklausās ka tu pēdējo sēriju būtu redzējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 da lohi uplauderi, neviens neliek iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 Nepiecieshamas Lost 2. sezonas - pirmas 16 serijas, sho problemu varetu atrisinat, ja tie, kas var sigma, dangera, fano un outlaw rakstit pieprasijumu, izdaritu to. Valoda obligati orginala, tas ir eng. Paldies tiem (tam), kas to izdaris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now