Jamaika Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Labas rytas! Jau labu laiku speleju gign servaka ar nick CHETOR .Tad nu domaju izmegjinat savu laimi tiesibu iegushana.Domaju ka ar kick slap slay komandam man pietiktu kartibas ievieshanai.No ritiem tadas komandas lieti noder!4iterus gan ar to nevar banot, bet slay`ot vinjus var lidz nelabumam .Zinu ,ka ir daudz adminu,bet no ritiem neviena nav..tapec myb varetu uz parbaudes laiku iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Triis pousti dzeesti un diviem dzhekiem atvaljinaajums. Cerams tas kalpos par labu piemeeru nespamot tiesiibu sadaljaa un vispaar neko nerakstiit dzhekiem, kuru viedoklis nevienu neinteresee. Siikaaka informaacija ieksh FAQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 Allworth vismaz savu viedokli butu izeicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Isteniba baigi pozitivi attiecos pret so lugumu pec tiesibam, bet vienigi personigi man gribetos iedot vinam uzreiz XB , jo cilveks tiesam daudz spele un to dara ari no ritiem. Pats dazreiz no 07-08 pirms darba ieeju ieksa tikai lai patiritu serveri no pingeriem, citeriem, kemperiem, matjuganiem utt - tiri aiz cienas pret tiem kas seit spele jau ilgaku laiku bez ACC. isak sakot - es par Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Pret, vairāk gribētos tomēr redzēt bukuci sarkanaa vai zalaa krasa nekaa šo keksu ! Btw adminu ir loti daudz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 nu blood itkaa jau buutu jaadod jo keks sakariigs un arii galva ir , dazreiz kopaa pareecam , kad fuj1 kauko dirsh pa mic kad chetor ar aim speelee tad vispaar lol nu nez es lieku REC P.S>ali forsha bilde avataraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 liekas sakarīgs. pamēģināja BFu un nepatika. značit lojāls cšņiks. ieteikums (tjip latviskots recommend). Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 man tiesi preteeji ^ali^ teiktajam un REC par 4itaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Pret, vairāk gribētos tomēr redzēt bukuci sarkanaa vai zalaa krasa nekaa šo keksu ! Btw adminu ir loti daudz! same, jo bukuci serverii redzu daudz biezhak! mees, juus krushijat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 abi viņi spēlē daudz takā tas ir jāizlemj augstākajai adminu piešķīrēju šķirai par CHETOR`iņu foršs puika, nelamājas, ir atraktīvs un jautrs rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 es domāju ka šim calim var iedot, jo sen jau kā spēlē gignā un domājams, ka mācēs apieties ar tiesībām. ja kādam ir kas iebilstams, sakiet tagad vai arī klusējiet mūžīgi labi labi tas pēdējais bija joks. pieliku CHETORAM slap slay kick un ban tiesiibas pārbaudes laiks- 1 mēnesis... nevārīsi sūdus- būsi admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 Respect! centishos pienakumus pildit godam krish tnx par iespeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts