moby Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 pasham bija lmt piesleegums liidz 1naa naktii norunaaju 10 ls un tagad zivs.. http://www.zzklubs.lv pieregistreejieties tur pie profils un dabuusiet krediitam klaat +2 ls tev māte nemācīja nerunāt ar svešām sievietēm par intīmām lietām??? by the way man ir ZZ un jūtos apmierināts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 man ir vodafone d2 bet nu man ir bijushas kaadas 3 zelta zivtinjas, suudiigi ar zonu, kad aizbraucu uz laukiem. taapeec vienu vasaru, kad biju latvijaa, izmeegjinaaju amigo (galu galaa tur netaalu lmt tornis ir). bet nu, par cik man katru reizi iznaak nopirkt jaunu karti, jo beidzaas terminjsh, es dodu priekshroku zelta zivtinjai. vienkaarshaak un izdeviigaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Amigo! Zelta zivi nenjeemu deelj taas pashas zonas, kas aarpus pilseetaam (laukos) tieshaam neder itin nekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 man LMT formula 8 un 5. atlaizhu liimenis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 My choice is Okarte. Nezinu kā ar to izdevīguma resērču Next'ā, bet Urā mani nesaista tikai dēļ tā ka k-kā neuzticos TELE2. Un arī par HoLLow^LiFe pieminēto problēmu par kredītu īpaši neuztraucos, jo kredīts tāpat vienmēr ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 LMT RuLLzZ FoReVeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Man ir zivs!!! Un ar zonu viss ir O.K!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 veeleetos jums pastaastiit savas domas par visiem Tele2 produktiem man piedirst taas vinju akcijas utt., bet vinju reklaamas ir neeetiskaakaas, kaadas esu redzeejis. veeleetos izklaastiit sav plaanu - panjemt nokaiteetu dzelzs mietu un iebaazt galvenajam pidinjam dirsaa, tad ar to mietu (sudaino mietu) atsist vinju. p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 lietoju o-karti. zvanu maz tapēc no pieslēguma nebūtu īpaši liels ponts. visas tās akcijas pie vienas vietas, tāpat viņas visas smird P.S. Pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) Par reklāmām runājot tā vien šķiet ka drīz jau reklāmās sāks atklāti viens otru apdirst un nomelnot, tikai lai piesaistītu pāris klientus. PS - Dr. Pain Edited May 1, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) Simts procenti LMT nu labi ir bijuši rēķini ta ap 100 Ls iekrājies bet vis ir norm galvenais nerunāt ar Triatel un Bite un protams Tele2 lai nerodas astranomiskās summas Edited May 1, 2006 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 pasham bija lmt piesleegums liidz 1naa naktii norunaaju 10 ls un tagad zivs.. http://www.zzklubs.lv pieregistreejieties tur pie profils un dabuusiet krediitam klaat +2 ls A kur tur var pieregoties lai dabutu +2ls??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 nu tur zz kluba , lol lietoju zivi , taa kaa daudz arpus riigas nebraukaaju ar zonu probleemu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charter Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Es pa priekshapmaksas kartem. Mobilos lietoju apm 4-3 gadus un tajaa laikaa gandriz viss tika izmegjinats. Nu par shim kartem es varu pateikt: ZZ - zonas nav , uzticeties nevar ,bet akcijas normalas Okarte - suuds ,suuds un velreiz SUUDS! draugam zvanot 12min laikaa norunaaju 2.60Ls kaut arii spekaa vajadzeja but vakara tarifam 0.01 Ls/min Amigo - pagaidam neko sliktu nevaru pateikt ,bet neko iipashi labu arii ne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Man arii bija piesleegums, bet vijnu kkur pazaudeeju ar visu telefonu.. Taagad man ira zz, bet zona galiigi vinai nava,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 a topika jeega kaada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Okarte - suuds ,suuds un velreiz SUUDS! draugam zvanot 12min laikaa norunaaju 2.60Ls kaut arii spekaa vajadzeja but vakara tarifam 0.01 Ls/min KO TU DIRS!!!!!!!!! Vakar vel ar vecmuču runājām pusotru stundu (maybe maz lietiņ mazāk), skaidrojot viņai pāris lietas datorā, un vel beigās pazvanija velreiz pasakot ka akcija tiešām darbojas un cik ir notērējusi. Tākā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now