ANALGINS Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 parcik čiterus apkarot ir tikapatka neiespejami jo daudziem ir dinamiskaas ip un dažadas palig progas ar kuram var nomainit ip tatad pie lietas aceros ka kadreiz lai speletu GIGN vaidzeja registreties, tad nu man jautajums ir shads: kas jaizdara lai butu serveri registracija un tie kas nebutu registrejusies nevaretu ieet un pie kick butu aptuvenais text shads "Atvaino ieeja tikai registretajiem speletajiem" kads zin atbildi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 aha paldies cik saprotu atbildi zzin tikai worms, un parejiem gar to nav nekadas noausmas Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 VAri mejginat bet tad vairs tas nav PUB ber REG un tas vairs nav tas es jau nez var mejginat bet nejau no foruma atbildes daudz kas but atkarigs un ka lai rikojas tiek kuri nav registreti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 nu man štuks tads atlaut pieregoties kadiem paris simtiem, tad no tiem izbanot 4iterus, tadejadi klus zinama sabiedriba, tad ja sak trukt speletaji atkal atvert registraciju kapec tad gign nav čiteru /? 1ais spele tikai regotie ziedotaji un dazi kuriem palaimejas parastie kuri nav neviens ne otrs ne 3ais (admins) uuuuuuuuūun esu tikai 2 3 reizes redzejis ka serveri ir čiteris un tas pats neuzmanigs un tika nobanots uzreiz bet lab jatmet ta doma pa registraciju, jatrod kads uber labs AC un bus keda cerams. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Nu sitas joxs bija kkur amxmodx lapaa vinam pat divas versijas bija... + kick all who not hav on list AA nu reku atradu viena versija un otra rekur veelviena sitaa izskataas sakariigaaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now