RadioActive^ Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Sveiki GIGN'ieshi veelos uzzinaat ar kaadu programmu odish apstraadaa savus unreal super duper movie! Plz paliidziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 skat titros! Lielaako ties visi lieto - Sony Video Vegas 6.0 Efektiem - Adobe Aftereffects; Particle illusion Bmp2avi - Videomach, vieglaak ar Fraps Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive^ Posted April 22, 2006 Author Report Share Posted April 22, 2006 Paldies Close this topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Fraps smird. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 skat titros! Lielaako ties visi lieto - Sony Video Vegas 6.0 Efektiem - Adobe Aftereffects; Particle illusion Bmp2avi - Videomach, vieglaak ar Fraps muļķības pedējo all star mūviku taisiju ar: Sony Vegas 5 Fraps Paint shop pro 7 (melnais overlay) un viss p.s. protams labāk ir ar videomach, bet es esmu pārāk slinks lai tā filmētu un liktu kopā 100 klipus. p.p.s. superīgo rembo themed all star overlay taisija macho cepums viņam Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Paint shop pro 7 (melnais overlay) bez shii nevar iztikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 p.p.s. superīgo rembo themed all star overlay taisija macho cepums viņam ar fotošopu es tik nesaprotu kāpēc fraps smird. kavacky kādi tev varianti vēl ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Fraps smird. manupraat, ar fraps labak neka caur consoli tur chakareties! + pec tam, nav caur videomach jataisa uz .avi! aa. btw. gribeeju atrast to superrembo topicku, kur viss tik smuki un viegli aprakstiits, kaa taisiit muvikus, bet lieta tada, ka dabas teevs - superrembo, to vienkarshi bija partulkojis no krievu uz latvieshu valodu, kuru iisteniba bija sarakstijis "hola" click here Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 manupraat, ar fraps labak neka caur consoli tur chakareties! + pec tam, nav caur videomach jataisa uz .avi! aa. btw. gribeeju atrast to superrembo topicku, kur viss tik smuki un viegli aprakstiits, kaa taisiit muvikus, bet lieta tada, ka dabas teevs - superrembo, to vienkarshi bija partulkojis no krievu uz latvieshu valodu, kuru iisteniba bija sarakstijis "hola" click here 1) Man liekas, ka es to esmu teicis jau reizes 5. 2) Superrembo pats to netulkoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive^ Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 Man ir jautaajums visiem aks taisa super duper muuvikus! Cik FPS juus liekat gan tam fraps kursh no saakuma man likaas meesls, un caur konoli arii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 vienozimigi 30, fraps ir kkadi ~29. Nu 30 kadri tas ir optimalais, bet nu kaa kursh, parsvara jau tomer 30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 par to fps runaajot, man meegjinaaja iestaastiit, ka ja liek 60, tad esot labaakas kustiibas. nekaadu iipasho skjirbu neredzu, vieniigi ja liek 60, tad tas viss sanaak ilgaak, taa ka izmantoju 30. superrembo topiks: SHEIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor__/ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 d00h , jaunaakos muuvikus taisa uz 60, lai aatraak sarautos temeklis un etc fii4as , un vnk aatrumu palielina 2x, nekam LENAAKAM nevajadzeetu notikt .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Man ir jautaajums visiem aks taisa super duper muuvikus! Cik FPS juus liekat gan tam fraps kursh no saakuma man likaas meesls, un caur konoli arii! visi spicie muuviimeikeri taisa ar 90 fps. Ideaals slowmotion, utt. Bet man pasham liekas, ka pilniigi pietiek ar 30-60 fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor__/ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 n00ke ar 90 tur nekas labs nenotiek , tici man ! grafiks saak gljukot , pat www.moviemakers.nu vareeja redzeet movie ar atkjiriibaam no 30 - 90 fps , vislabaakis arii tur (PRO moviemakers saits) bija mineets 60 , nekaadi 90 .! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Oddish, Plz neavri pastastit ka pareizi jauzstada High Quality Textures? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Tur lidzi nāk readme fails, kurā viss ir ļoti skaidri paskaidrots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 d00h , jaunaakos muuvikus taisa uz 60, lai aatraak sarautos temeklis un etc fii4as , un vnk aatrumu palielina 2x, nekam LENAAKAM nevajadzeetu notikt .. nu es nez, es taisu uz 30 un man viss ir bumbas Nu ok, buus jaapameegjina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 n00ke ar 90 tur nekas labs nenotiek , tici man ! grafiks saak gljukot , pat www.moviemakers.nu vareeja redzeet movie ar atkjiriibaam no 30 - 90 fps , vislabaakis arii tur (PRO moviemakers saits) bija mineets 60 , nekaadi 90 .! nekas tur negljuko. Moviemakers.nu tutos ir visur teikts, ka ar 90 fps. tikai vajag lielu HDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinis Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 pimeeram nah kad iesleedzu frapu nedaudz gljuka (dazhreiz kaartigi) muuvijs taads saraustiids sanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 kaads zinaataajs var pastaastiit : 1) kaa var dabuut ka muuvikaa ir shaushanas , solju utt skanjas 2) kaa flashus muuvikaa var dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive^ Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 Skanu var dabuut tikai tad ja taisa muuviku ar FRAPS savaadaak nevar! Bet probleema ar fraps cik nu probleema ierakstaas arii blakus skanas! Tapee viss ir jaatsleedz MIC; Line in utt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) thx Edited April 25, 2006 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Skanu var dabuut tikai tad ja taisa muuviku ar FRAPS savaadaak nevar! Bet probleema ar fraps cik nu probleema ierakstaas arii blakus skanas! Tapee viss ir jaatsleedz MIC; Line in utt! ne tikai ar fraps... jāatslēdz skaņas (mic jāpārliek uz mixer) un tad caur soundforge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 par to fraps runaajot...kaa var dabuut nost ekraana ausghaa to pretiigo uzrakstu "www.fraps.com" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now