flashback Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Taatad probleema ir sekojosha - speelejot gignaa, ja mani paarmet, tad es vairs nevaru paariet atpakalj uz otru komandu, tobish vispaar vairs komandas mainiit nevaru, pat ne spektos ieiet, ne auto-assign nospiest. Kaa tas izpauzhas? Es nospiezhu "m" pogu, tad atveraas visiem paziistamais chooseteam lodzinjsh un taalaak spiezhot uz jebkuras no podzinjaam man lodzinjsh aizveras un nekas nenotiek. Agraak domaaju, ka tas ir normaali un visiem taa, bet izraadaas, ka nav vis. Luugshu gudros praatus izskatiit manu probleemu un paliidzeet nabaga izmisusham SaWlJuKzZzaM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 rekonekts un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 rekonekts Pie situaacijas kad man ir kaadi 13k nauda nav veelmes taisiit rekonektu Un arii labu rezultaatu patureet ir forshaak P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Taatad probleema ir sekojosha - speelejot gignaa, ja mani paarmet, tad es vairs nevaru paariet atpakalj uz otru komandu, tobish vispaar vairs komandas mainiit nevaru, pat ne spektos ieiet, ne auto-assign nospiest. that makes me a sad, sad panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) nez, man viss strādā, kad vajag ieiet spec kādu bomāru pastīties vienmēr bez probām tieku... mož tev kkāds cs vīruss pamēgini pārinstalēt kontr udaru un liec pach v21, visam pēc idejas būtu jāstrādā... P.S. atceries flash, kā tu visiem, kuriem bija kāda problēma ar pc vai cs teici - FORMAT C? tagad ir pienācis mans laiks izdvest šos vārdus - FORMAT C! haha! Edited April 19, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 jā- format c,d,e un x, un bļe Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 tu pasties, vai tik, kas cits nav netīšām uz m uzbindots.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 tu pasties, vai tik, kas cits nav netīšām uz m uzbindots.... Nee nee, atveraas choose team lodzinjsh, bet nevar izveeleeties komandu, kaa spiezh taa aizveraas ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Nu nezinu. Man arī tā regulāri gadās. Par laimi tik pat regulāri kā normāls team choose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 flashback, flashback, flashback.. Domaaju ir vel daudzi, kas atceras tavu ienaakshanu shai draudziigajaa komjunitijaa...ar... FORMAT C Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) Vaitad taa probleemanava visiem ? Man irtieshi taapat , vieniigaas iespeejasi ir a) Tew nakaas taisiit Reconect , B ) Otra komanda saak zaudeet un tu vari paariet bez prob. Iisteniibaa tas kaitina , bet var paciest ... Edited April 19, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Vaitad taa probleemanava visiem ? Man irtieshi taapat , vieniigaas iespeejasi ir a) Tew nakaas taisiit Reconect , B ) Otra komanda saak zaudeet un tu vari paariet bez prob. Iisteniibaa tas kaitina , bet var paciest ... Nu daRekam vienmeer veiksmiigi izdodas tikt tajaa komandaa, kur vinsh grib arii peec visaam paarmeshanaam (un tas nav taadeelj, ka vinsh rekonektee, vai vinju kaads paarmet atpakalj). Ordinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now