Jump to content
GIGN Forum

Ja Kaads Zin Tad Paliidz...

Recommended Posts

$config['MasterServer']['servername'] = 'localhost'; // ja neesi droši pārliecināts kad tava servera vārds ir savādāks, tad neko nemaini, jo visticamāk kad tev ir localhost.

kur var nomainiit to... jo es atceros ka biju paarlicis uz savu veco ip peec pamaaciibas kaa vienu serv uztaisiit plaiidzat luudzu un pasakat kur mekleet to failu sad.gif

d1mage said:
nejau to bet bija taads fails windows directorijaa laikam kur bija rakstiis 127.0.0.1 un localhost un vinji man bija jaanomaina uz ip bet tad man bija vecaa ip es tagad aizmirsu to faila nosaukumu sad.gif

Nu ja es pareizi sapratu, tad tas ir: C:\wamp\phpmyadmin\ un to failu sauc config.inc.php

d1mage said:
nejau to bet bija taads fails windows directorijaa laikam kur bija rakstiis 127.0.0.1 un localhost un vinji man bija jaanomaina uz ip bet tad man bija vecaa ip es tagad aizmirsu to faila nosaukumu sad.gif

tu laikam nesaprati vaaardus Windows direktorijaa un tur bija taads texta documentinsh mad.gif

C:/windows/php.ini

d1mage said:
kur var nomainiit to... jo es atceros ka biju paarlicis uz savu veco ip peec pamaaciibas kaa vienu serv uztaisiit plaiidzat luudzu un pasakat kur mekleet to failu sad.gif

mosh to domaa shitto a mosh ne

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Domaaju ka tu domaa to hosts failu. Ver ar notpad valjaa cool2.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...