amniijs Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 jā jā ? Man piem. shkjiet ka iet kopaa... Tas kaa kuram Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Labas bija tas kadrs ka visi ct ar shieldiem staav tip nenoshaus nevienu a T visus ar granataam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 jā jā ? loļik nepiesārņo manu topiku ar savām muļķībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 dalabi middleschool visu teaatri taisiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 movie pa 1. 5ās minūtes sākumā ir mans mazais uznāciens Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 itsevishkji patika, kur bija tas "break", tas ar to naziiti pwnz tik vieniigais nozheeloju, ka mees (oldschool) netaisiijaam taadas taktikas kaa midschool, vajadzeeja gan. un vel zin kas buutu ideaali, ja vareetu dabuut kaadas paaris sekundes no taa sviesta, ko mees pa mic runaajaam un iemest iekshaa, kad kaadi 10 purni vienlaiciigi kaut ko pirzh... bet laikam tas iisti nav iespeejams, jeb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) Vistīrākais nāāāājsiks. Man patiešām patika. + šieldiešu lidojums no HE jūras bija vsp kronis. Edited April 19, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 mhm filma ir ljoti laba, man patika kaa taa ir izveidota un filmas fonograma arii ir ljoti laba eniiwei forshi nostraadaas cepums odinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Filma nu LJOTI laba Oddish !! P.S. Taada sajuuta ka tur m4 vai ak47 nemaz nevajadzeeja pietika ar kaartiigu HE baru Laikam sajuuta laba .. iemet puulii HE, 4(vai vairaak) down un pa6am Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Movie bija laps, patika ari muzons. Nekad nebiju redzejis, ka latvju puikas arii maak nostaaties viens uz otra veidojot lielu playeru baru Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor__/ Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 15x15 - tur nevar man skjiet neinteresants un slikts muuviks iznaakts .. uztaisiits labi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 loļik nepiesārņo manu topiku ar savām muļķībām i am sorrrrry! odinj, mūvijs ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Grezni, Odinj, malacis! Btw, muuzikas sakombineejums perfekts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) atliek piekrist tautai, pie tam uzmaniigi veerojot killu listi samaniiju arii miesmugura aka flashback niku - vinjam. Shkjiet vecaa-skola tik pa jokam zaudeeja, taa jau buutu izmeerceejushi. Bet luuk ljoti paarsteidza jaunaas-skolas komandas sastaavs... p.s. par to miesmuguris - mees taa vnk vinju skolaa iesaucaam... btw vinja jaunaakaa iesauka - Dievs.. ( bet attiecas tikai uz taam stundaam kuras mees kopiigi piedirsham..) Edited April 20, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 kaamiit, kaa buutu, ja tu pirms vaardu tulkoshanas taisni samekleetu to noziimi? flashback - miesmuguris.. c`mon flesh nav taspats kas flash (galja un zibsnis), shai gadiijumaa flashback imo ir atminjas.. aaai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 noluureeju un nozviedzos. Oddish - dievs p.s. zheel, ka netiku uz taam speeleem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 es gan biju kadrs IM A MOVIE STAR D kaa es to T neredzeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now