Guest darek Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Es pamozhos no rita, nodomaju "bet kur"? Uz griidas, visas dreebes mugura, galva saap, zhoklis saap, domaaju, ka esmu vakar sakavies vai ar pa muti dabujis o_0 bet neko tada neatceros, nakas zvanit draugiem, kuri vakar bija ar mani un jautat! Bet nekaa un paliku neizpratnee! Kamer piecelos, paspeju aizskriet uz tualeti un medities podaa :/ Tad saaku domaat, ko es, pats miiljuma iemiesojums, vakar dzeeru? Shabi, brendiju?! alu o_0?! Bet neka, naakas atkal zvanit draugiem un jautat! Izradas saakumaa shnabi(lb sarkanu 0,7), peec tam brendiju(0,5 Bonapartu) tad jau cherry klubaa , atkal pa 3iem simtinjiem(krievu standartu) Un braucot majas es esot nopircis 2 alinus! Tad shodien redzemas sekas :/ Taks, bet topicks vispar ir par riita padzeramo, ko juus uz riktiigam poham lietojat?! Varbuut kada specjaala recepte?! Kaadas zaales?! Es esmu cilveeks no dabas, tadelj r lietoju visu no dabas t.i uudens ebt juuutu vajag kautko po mownomu p.s cilveeks(jaa, tas pats, kursh spelee cs ) es pirms braucu dzert, paarbaudiiju sev reekjinu telefonaa, man bija 23 ls, bet no riita pamozhoties man ir 33ls?! wtf?! Kam es zvaniju un vai ar mani vakar Ieva bija?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 neatceros iisti, bet es esmu redzeejis, sava sen4a kafejniicaas, ka paarsvaraa uz pohaam dzer manliekas martiinii ar jeelu olu ieksaa un peec laika ir ok ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 iedzer marinetu gurkju sulu, buus ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 šitāds topiks jau bija un es lietoju kefīru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Aukstus 2 alinjus, man palidz 100%, lai gan tev vajadzeja izvemties, kad vakar sajuti pirmo slikto dushu (to vel sajut, velak jau vairs neko nesaprot), un tad tev poha vispar butu minimala shorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 es izspiežu uz 1 l tomātu sulas pusi vai visu citronu un izdzeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Aukstus 2 alinjus, man palidz 100%, lai gan tev vajadzeja izvemties, kad vakar sajuti pirmo slikto dushu (to vel sajut, velak jau vairs neko nesaprot), un tad tev poha vispar butu minimala shorit. iisteniiba ir baigi interesanti, jo esmu cilveeks, kuram pohas vispar praktiski nav, ja ir tad ljoti reti un shii laikam bija ta reta reize! Da es izdzeeru 2 alinjus uzreiz vieglaak! Tik jusha nu poljubomu taka izvarots Laikam jau tas labakais ar ir tas alinjsh vai nu ka macho jau teica kefirs(to ar dzeeru). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 uz pohaam vajag 1. padirst 2. dusha 3. nedaudz alus (tipa ar ko saslimi - ar to arii aarsteejies.), lai kunjgjis pamostas 4. kaartiigi paeest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 uz pohaam vajag 1. padirst ja jau varetu normali bet no visiem tiem sudiem ashas kajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 muahaha es tik zinu ka aizgaaju un tu tur klaniijies , prasiiji vai negribot uz stalli braukt kauties un ta tur kautkur nozudi ) bet nu kad satiku tiiri normaals izskatiijies.. un ieva.. hmm nezinu neko par taadas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Es pamozhos no rita, nodomaju "bet kur"? Uz griidas, visas dreebes mugura, galva saap, zhoklis saap, domaaju, ka esmu vakar sakavies vai ar pa muti dabujis o_0 bet neko tada neatceros, nakas zvanit draugiem, kuri vakar bija ar mani un jautat! Bet nekaa un paliku neizpratnee! Kamer piecelos, paspeju aizskriet uz tualeti un medities podaa :/ Tad saaku domaat, ko es, pats miiljuma iemiesojums, vakar dzeeru? Shabi, brendiju?! alu o_0?! Bet neka, naakas atkal zvanit draugiem un jautat! Izradas saakumaa shnabi(lb sarkanu 0,7), peec tam brendiju(0,5 Bonapartu) tad jau cherry klubaa , atkal pa 3iem simtinjiem(krievu standartu) Un braucot majas es esot nopircis 2 alinus! Tad shodien redzemas sekas :/ Taks, bet topicks vispar ir par riita padzeramo, ko juus uz riktiigam poham lietojat?! Varbuut kada specjaala recepte?! Kaadas zaales?! Es esmu cilveeks no dabas, tadelj r lietoju visu no dabas t.i uudens ebt juuutu vajag kautko po mownomu p.s cilveeks(jaa, tas pats, kursh spelee cs ) es pirms braucu dzert, paarbaudiiju sev reekjinu telefonaa, man bija 23 ls, bet no riita pamozhoties man ir 33ls?! wtf?! Kam es zvaniju un vai ar mani vakar Ieva bija?! nuu vispaar man kaads no foruma ieteica, ka kaadu laicinju pirms laika kad juuti, ka buus knokauts iedzert asperiinu itkaa no riita paliidzot... veel ir meegjinaata tradicionaala pagjiru zupa - skaabeetu kaapostu zupa... nezinu cik tas ir efektiigi, bet vislabaak uz pagjiraam protams ir kaadu piviiti panjemt, paarbaudiita metode entaas reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 muahaha es tik zinu ka aizgaaju un tu tur klaniijies , prasiiji vai negribot uz stalli braukt kauties un ta tur kautkur nozudi ) bet nu kad satiku tiiri normaals izskatiijies.. un ieva.. hmm nezinu neko par taadas lol, un es aizbraucu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Smagākajos gadijumos soļanka vai tā pati marinēto gurķīšu sula. A tā ar dušu+kārtīgu paēšanu vajadzētu būt visam čībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Smagākajos gadijumos soļanka vai tā pati marinēto gurķīšu sula. A tā ar dušu+kārtīgu paēšanu vajadzētu būt visam čībā. Parasti jav pohaas uz eeshanu ne iipashi velk Btw, paaris meeneshus atpakalj FHM bija raxts tieshi par liidzekljiem ko lietot uz pohaam(bija pat to liidzeklju veerteeshana un efektivitaate, nu feins raxtinjsh)! Cik atminos bija mineets gan alus, gan soljanka, gan pods(respektiivi, vemshanai), gan arii dazhaadas tabletes, kuras var iegaadaaties bez receptes speciaali pagjiraam and some other shits, katraa zinjaa ja tev ir pieejams FHM arhiivs tad probleemaam nevajadzeetu rasties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 jaa laikam jau ka aizbrauci :] es nez iisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 hmm nezinu vai no riitiem paliidz bet kad esi piedzeeries iedzerot paartikas elju uzreiz buusi normaals.un dzert var cik grib tikai kaut kad tad vajag vemt varbut arii nakamaja rita palidz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor__/ Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 pirms paradzeetas dzershanas meeginu iedzert citromonu lai galva nesap , un no riita miniitis , sula - ja jaizveelas , tad neko gaazeetu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Lielveikala SKY pie kaseem pardodas pretpagiru dzeeriens (tumsha pudeliite ar zilu etiketi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Pirms guleetieshanas analgiina tablete ljoooti paliiidz pret galvassaapeem naakamajaa riitaa Vispaareeji slikto pashsajuutu gan diez vai noveersiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Un vispār... vajag dzert ar mēru! Tā lai nemaz nav sūdīgi. Pašai par šo smiekli sanāca! Pret pohām vislabākais ir auksts alinjsh. Man vienmēr palīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 veel ir meegjinaata tradicionaala pagjiru zupa - skaabeetu kaapostu zupa... tas taapeec, ka peec vinjas dirst vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Un vispār... vajag dzert ar mēru! un ar prezidentu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Sipučka palīdz diezko jauki, lai gan aliņš būtu mazliet patīkamāks līdzeklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Un vispār... vajag dzert ar mēru! Tā lai nemaz nav sūdīgi. Pašai par šo smiekli sanāca! Pret pohām vislabākais ir auksts alinjsh. Man vienmēr palīdz. ne vienmer sanak ta ka tu velies Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 psc pamodos tiko ari ar pohu (zaliite + atlants + alinji) , bet nav alus blakus, tikai silta kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now