mephisto Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 (edited) nu tad ta es vakar lasiiju viena foruma, ka var taisiit muuviku, bet talak par pashu sakumu netiku stasts tads: tur rakstiits tjip ka japalaiz *.dem fails un jagriezh lauka vajadziiga vieta.. aha skaidrs, bet ka izgriezt? tu rakstiits ka tjipo jaraksta sitaa (citats)''bind f8 ''startmovi movie- 30''; bind f9 ''endmovie''''.. nu tad es tjip ieeju konsolee un rakstu: bind f8 ''startmovi movie- 30'', bet nekas nesanaak visvisadi izmeginaju, bet nesanak ;( ludzu kads paskaidrojat kas tieshi ir jaraksta!! plzz tur ir daudz lauzhnu un vini pateikt nevar tapec ceru uz juus atbalstu esmu jau vaicajis vbairakos forumos, bet neviens neatbild ludzu palidziet Edited April 8, 2006 by m3phi5t0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 kad esi tās divas komandas ieraxtijis konsolē spied F8. Ar F8 sāk griezt gabalus un ar F9 beidz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 es nezinu kas jaraksta lai nobindotu f8 kaa startmovie! tapec prasu kas tieshi ir jaraksta iekshaa konsolee lai man nospezhot ''f8'' butu statrmovie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 aizej valve/cstrike/config.cfg, atver ar notepad ieraksti 2 rindinjas: ''bind f8 ''startmovie movie 30'' "bind f9 ''endmovie'' ja jau ir iebindotas pogas F8 un F9, tad taas dzees aaraa un aizvieto ar shiim. [X] un Yes! Ej CSaa, atver demku, atrodi momentu uz spied F8, tad kad moments beidzas F9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ai nu kamoon, nav jaaraksta startmovi, bet startmovie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 okey liels paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ja gribi griest un tasit nopietnu muviju --->> Fraps - , Sony vega video <<---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 mephi5t0, ja Tu pat shito nesaproti, tad no muuvija taishanas galigi neko nesapratiisi! Un var Tev kautko pachukstet, Tev tas aatri apniks, jo tas ir ljoti garlaicigs un nogurdinoshs darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts