Ma1ze Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 cipa moshk cilvji zin komandas kaa var norubiit visas liekaas grafiskaas fiichas piem no granaataam lai nepaliek melni pleki tas patC arii ar patronaam utt... nu labi tas buutu izdaraams ar cs configu ko var novilkt uz gign .. prieksh fps palielinaashanas .. izmantoju refreshlock [reaala proga ] nju a tjipa grafonu nevar norubiit veel shvakaaku? Nav runa par izskjirtspeeju.. bet kvalitaati . piem grafons kaa q2 . bija kaut kaaC tur gl_picmic aai nee tas q2 (: karo4 saprataat ko es gribu cerams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 cik tev ir fps ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted November 14, 2003 Author Report Share Posted November 14, 2003 tjipa parasti 85 fps . ieraugot pretinieku nokriitaas uz 30 -50:( tas patC daraas ja ieraugu uudeni pc p4 2.4 fsb 800 512ram geforce fx 5200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 man arii ir probleema ar fps, LIELA PROBLEEMA, jo videeji kadri svaarstaas no 20 liidz 30 sekundee (tas ir atkariigs no kartes, kaada tiek speeleeta) . par duumiem nemaz neprasiet... taadeelj daudz maz normaali var paspeeleet tikai serveros, kuri lago, jo speeki mazliet izliidzinaas. shiis ir komandas, kuras es zinu, lai paaugstinaatu fps raadiitaajus: max_shells 0 max_smokepuffs 0 cl_minmodels 1 cl_corpsestay 0 izshkjirtspeeja ir 640x480 4tus'aa vareeja veel nokachaat high fps player models vai kaads nezin to komandu, kura ljaava sienu tekstuuras pataisiit viendabiigas? meegjinaaju cl_picmic 1 , bet nekas nesanaaca. luugums cilveekiem, kuri zin veidus, kaa veel var paaugstinaat fps, daliities ar savu pieredzi. cs man griezhas (velkas) uz celeron 433Mhz, ram 98, GeForce2 MX200 64mb. jociigi ir tas, kad sen sen atpakalj to cpu iegaadaajos, cs vinsh njeema uz nebeedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 hmm... Man maajaas ir 99 . Ja viens purns priekshaa tad 99 , ja ccertri tad 40. cs.4tus.lv , tur man visu laiku stabiili 99. Vispaar nezinu kas par "huinjaam". Var buut man vainiigs platekraana 15" monis ? Po , par to tavu probleemu hmm... , tipa es redzeeju kaa 4f'aa dzheks no 70 fps uztaisiija 99 fps ! Nezinu kaa , bet vispaar laba lieta , meeginaasu uzzinaat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Man P4 1.6, MB Intel, GF2 (MX400) 64Mb, 512Mb SDRAM, uz 800x600 fps 80-99). Ja uzlieku 1024x768, tad fps 60-80. Njemot veeraa, ka prastajaam videokarteem nav sava procha, tad taas "rij" CPU resursus, no taa izriet, ja diviem vienaadiem datoriem (MB, Video, RAM, etc.) tikai mainaas prochi, attieciigi Celeron un P4, tad uz datora ar Cel bus sakains fps, bet at P4 +/- normaals. Peerkot datoru, es iesaku neekonomeet naudu uz CPU, njemat P4, jo Celeron suukaa, veel jo vairaak, ja keshatminja tikai 128Kb. Videokarti var njemt atkariibaa no naudas, jo to ir vieglaak "upgreidot". P.S. Kopsh kaada nesena laika (~1 meen) man saakaas taads gljuks, ka, piemeeram, streifoju saanjus - spiezhu skriet uz priekshu vai streifs uz preteejo pusi, bet es veel mirkli sliidu saanjus un tikai tad uz priekshu vai preteejaa virzienaa (attieciigi)... No saakuma domaaju, ka man kompis gljuko, bet Intel speeleejot no 4F bija tieshi tas pats, un, ja nemaldos, tas veel dazhiem ir taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 hm. par taam sienas tekstuuraam tev ir jaaprasa kvitam (vinsh meedz tupeet #gign kanaalaa) bija tur kaukaads gl_ .... man tipa fps no 20 (retos gadiijumos) uz 99 leekaa... parasti 60-70. Var dziivot. Vairaak traucee tie fakinie net prikoli ka man visa speele iekjeras uz kaadu mazu briitinju (parasti tad kad es ar kaadu ciinos...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted November 15, 2003 Author Report Share Posted November 15, 2003 karo4 iesaku aiziet uz www.times.lv. pamekleet progu refreshlock [baigi labaa ] cik monjikam herci tik konterstraikaa fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 gl_max_size <veertiiba> la nemaldos (konsolee ieraxti gl_max un nost\pied tab, tad paraadiisies) darbojas ja uzlikts openGL grafons.. citos serveros tiek uzskatiits par neatljautu deelj taa, ka vieglaak enemy ieraudziit.... veertiibaam jaabuut 2pakaapee (piem 1,2,4,8,16, utt) - jo mazaaka veertiiba, jo mazaak textuuras... + ja lago deelj connect'a nevis PC, tad iesaku uzlikt veel cl_allowupload 0 cl_allowdownload 0 shiis 2 komandas saistiitas ar papildus skanjaam un spraylogo.. veel bija komanda, kas ljaava apreekjinaat visas lozhu trajektorijas, utt uz klienta, kas juutami samazina lagonetu, jo serveris atsuuta tikai citu playeru atrashanaas vietas, shaushanas virzienu utt. meegjinaashu kaadreiz pastaastiit siikaak, ja interesee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 tjipa parasti 85 fps . ieraugot pretinieku nokriitaas uz 30 -50:( tas patC daraas ja ieraugu uudeni pc p4 2.4 fsb 800 512ram geforce fx 5200 tev neiet ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 P.S. Kopsh kaada nesena laika (~1 meen) man saakaas taads gljuks, ka, piemeeram, streifoju saanjus - spiezhu skriet uz priekshu vai streifs uz preteejo pusi, bet es veel mirkli sliidu saanjus un tikai tad uz priekshu vai preteejaa virzienaa (attieciigi)... No saakuma domaaju, ka man kompis gljuko, bet Intel speeleejot no 4F bija tieshi tas pats, un, ja nemaldos, tas veel dazhiem ir taa. esmu arii to pashu noveerojis, jo lielaaks pings, jo biezhaak shitas gljuks gadaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted November 15, 2003 Author Report Share Posted November 15, 2003 Macho 60- 70 fps ) Klausi vecaakus un aizej uz www.times.lv pameklee refreshlock progu . uzinstalee un priecaajies cik tev monjikam max hz -85-100-150 ? tik tev buus fps cs Es jau staraa .. cipa parasti cs defaultaa 60 hz - 60 fps ..acis arii nebojaasies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Man fps arri nezheeligi mazs vel neesu kartiigi apstijies. Tjipa gigna dropojos un ieeju nereaali atri bet pec tam lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 pameegjini novaakt openGL optionos, (ja vispar tada fiicha uz FX ir ) nonjemt Vertycal Sync. uz GF2mx400 vismaz tas paliidzeeja smagi-> ar iesleegtu visu laiku stabili 60fps, ,ar izslegtu 50-100 So... ja tas ir cs 1.6, tad try cl_weather 0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted November 21, 2003 Author Report Share Posted November 21, 2003 Falck es paarinstaleeju conterstrike un tipa zaebis 99 fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 maz herci bojā acis, cik herci tik fps? vsync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts