Jump to content
GIGN Forum

Ludzu Pec Palidzibas Gign Adminus !

Recommended Posts

Sveicinati GiGN admini... man ir baiga probleema.. es seit taisu kadu serveri,bet SQL serveris pieprasa lai buutu uz D:\ diska,ebt man ir tikkai C:\ disks,ebt D:\ ir it CD-RW, karoci scrooms,taa naaw cietaa maates plate...

es buutu loti pateicigs ja juus pateiktu kaaa varetu nomainiit C:\ disku par D:\

luuuuuuuudzu palidziet izmisushajam...

Ar cienju,

puika

smiliez.de_207.gif

hmm... it kaa neieteiktu Tev taa mainiit bet janu veelies tad pameegjini ar Disk Managment -> change drive letter... smiliez.de_2523.gif riskee pats... nez vai sanaaks

bet meegjini, jo neatceros vai sisteemas diskam vareeja nomainiit... laugh.gif

Es tev ļavšu atrast pašam [jo savaadaak smadzenes tev gludas paliks] Taa lai tavas smadzenes nenokūpētu es tavu darbu atvieglinaašu un ielikshu linku [links būs ši satraucošā un mīklainā topka apakshaa] kuraa tev pasham buus jaasameklee atbilde. Gribu redzēt vai tu to izdarīsi Lūk arī links

Edited by StreeT

Nu luuudzu kaads izstaastiet enziniitim,kaa war cietajam diskam C:\ nomainiit nosaukum ta lai tas butu D:\ ??

smiliez.de_207.gifsmiliez.de_207.gifsmiliez.de_207.gif

Uztaisi jaunu partiiciju ar Partition Magic un tur nomaini drive letter vai arii pameegjini tajaa serverii ko liec ko mainiit lai nepieprasa to d bet c blink.gif

Sveicinati GiGN admini... man ir baiga probleema.. es seit taisu kadu serveri,bet SQL serveris pieprasa lai buutu uz D:\ diska,ebt man ir tikkai C:\ disks,ebt D:\ ir it CD-RW, karoci scrooms,taa naaw cietaa maates plate...

es buutu loti pateicigs ja juus pateiktu kaaa varetu nomainiit C:\ disku par D:\

Ar cienju,

puika

ar partain magick maini tur nebus nekads risks jo vis sanaks un cs diezvai tev prasa visbiezak uz d prasa mu serveris ja vaig vairak info eij http://cs-vpa.sytes.net

Ar cienju,

puika

ar partain magick maini tur nebus nekads risks jo vis sanaks un cs diezvai tev prasa visbiezak uz d prasa mu serveris ja vaig vairak info eij http://cs-vpa.sytes.net

LOL pirmo reizi šitādu quoti redzu! thumbsup.gif

Nav tвdas programmas, vismaz priekр baltajiem. Moр tirgы blakus NICE botвm tвda ir.

nu dзззm вlvфrt, kвpзc tu tв. es tak zinu, ka ir partition magic. Tas daunis tik пoti reklamзja savu saitu un savas gudrоbas, ka gribзju redzзt cik paties

ibв gudrs viтр ira sad.gif

Par ko mani nomerde ja nav noteikumos rakstis kad nedrikst likt reklamu spamu es nespamoju tikai atbildu

a kur rakstīts, ka tevi nedrīkst nodirst no galvas līdz kājām? kur rakstīt ka nedrīkst vīrusainus failus te likt, a kur rakstīts ka nedrīkts nedrīkstēt?

1 kadus virusainus failus ??

2 es nenodirsu nevienu vienkarsi saku ja vaig lai nak vairak paskaidros

da tev nedalec! KĀ VAR PIERAKSTĪT VISUS, NEDRĪKST UN DRĪKST..?

Edited by HoLLow_LiFe

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...