kliedziens Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Sveicinati GiGN admini... man ir baiga probleema.. es seit taisu kadu serveri,bet SQL serveris pieprasa lai buutu uz D:\ diska,ebt man ir tikkai C:\ disks,ebt D:\ ir it CD-RW, karoci scrooms,taa naaw cietaa maates plate... es buutu loti pateicigs ja juus pateiktu kaaa varetu nomainiit C:\ disku par D:\ luuuuuuuudzu palidziet izmisushajam... Ar cienju, puika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 cikk es zinu, to var mainiit tikai tad kad paaristelee windows un formatee cieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliedziens Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 Nu luuudzu kaads izstaastiet enziniitim,kaa war cietajam diskam C:\ nomainiit nosaukum ta lai tas butu D:\ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 hmm... it kaa neieteiktu Tev taa mainiit bet janu veelies tad pameegjini ar Disk Managment -> change drive letter... riskee pats... nez vai sanaaks bet meegjini, jo neatceros vai sisteemas diskam vareeja nomainiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 takk tikk vien atlix insteleet Windu pa jaunu un sadaliit Cietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 sadali cieto!!!vai nopeerc velvienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) Es tev ļavšu atrast pašam [jo savaadaak smadzenes tev gludas paliks] Taa lai tavas smadzenes nenokūpētu es tavu darbu atvieglinaašu un ielikshu linku [links būs ši satraucošā un mīklainā topka apakshaa] kuraa tev pasham buus jaasameklee atbilde. Gribu redzēt vai tu to izdarīsi Lūk arī links Edited April 4, 2006 by StreeT Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Nu luuudzu kaads izstaastiet enziniitim,kaa war cietajam diskam C:\ nomainiit nosaukum ta lai tas butu D:\ ?? Uztaisi jaunu partiiciju ar Partition Magic un tur nomaini drive letter vai arii pameegjini tajaa serverii ko liec ko mainiit lai nepieprasa to d bet c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Kopš kura laikam gan viņam interesētu tas, kur jams stāv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Sveicinati GiGN admini... man ir baiga probleema.. es seit taisu kadu serveri,bet SQL serveris pieprasa lai buutu uz D:\ diska,ebt man ir tikkai C:\ disks,ebt D:\ ir it CD-RW, karoci scrooms,taa naaw cietaa maates plate... es buutu loti pateicigs ja juus pateiktu kaaa varetu nomainiit C:\ disku par D:\ luuuuuuuudzu palidziet izmisushajam... Ar cienju, puika ar partain magick maini tur nebus nekads risks jo vis sanaks un cs diezvai tev prasa visbiezak uz d prasa mu serveris ja vaig vairak info eij http://cs-vpa.sytes.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Sveicinati GiGN admini... man ir baiga probleema.. es seit taisu kadu serveri,bet SQL serveris pieprasa lai buutu uz D:\ diska,ebt man ir tikkai C:\ disks,ebt D:\ ir it CD-RW, karoci scrooms,taa naaw cietaa maates plate... es buutu loti pateicigs ja juus pateiktu kaaa varetu nomainiit C:\ disku par D:\ luuuuuuuudzu palidziet izmisushajam... Ar cienju, puika ar partain magick maini tur nebus nekads risks jo vis sanaks un cs diezvai tev prasa visbiezak uz d prasa mu serveris ja vaig vairak info eij http://cs-vpa.sytes.net LOL pirmo reizi šitādu quoti redzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) oo psc ienaca viszinis es 100 reizes esmu mainijis nosaukumu un cs serverim pohuij uz kura hdd stav ja nezini tad kluse un tulit man par to bans psc Edited April 5, 2006 by cs-vpa.sytes.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 ar partain magick maini tur nebus nekads risks jo vis sanaks un cs diezvai tev prasa iedod linku uz partain magick un tu dabūsi konču, jo man arī vajag tādu progu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 iedod linku uz partain magick un tu dabūsi konču, jo man arī vajag tādu progu Nav tādas programmas, vismaz priekš baltajiem. Moš tirgū blakus NICE botām tāda ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 registrejies http://cs-vpa.sytes.net ieej foruma un sadala sitais obligati vis jaizlasa un tur bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Nav tвdas programmas, vismaz priekр baltajiem. Moр tirgы blakus NICE botвm tвda ir. nu dзззm вlvфrt, kвpзc tu tв. es tak zinu, ka ir partition magic. Tas daunis tik пoti reklamзja savu saitu un savas gudrоbas, ka gribзju redzзt cik paties ibв gudrs viтр ira Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 njaa es teloju gudriti tad tu esi n00bs jo tur visi palidz nekur nav rakstits kad reklama ir aizliegta Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 njaa es teloju gudriti tad tu esi n00bs jo tur visi palidz nekur nav rakstits kad reklama ir aizliegta reklāma=spams, spams=ban, ban=nāve.... tu esi miris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Par ko mani nomerde ja nav noteikumos rakstis kad nedrikst likt reklamu spamu es nespamoju tikai atbildu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Par ko mani nomerde ja nav noteikumos rakstis kad nedrikst likt reklamu spamu es nespamoju tikai atbildu a kur rakstīts, ka tevi nedrīkst nodirst no galvas līdz kājām? kur rakstīt ka nedrīkst vīrusainus failus te likt, a kur rakstīts ka nedrīkts nedrīkstēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 1 kadus virusainus failus ?? 2 es nenodirsu nevienu vienkarsi saku ja vaig lai nak vairak paskaidros Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) 1 kadus virusainus failus ?? 2 es nenodirsu nevienu vienkarsi saku ja vaig lai nak vairak paskaidros da tev nedalec! KĀ VAR PIERAKSTĪT VISUS, NEDRĪKST UN DRĪKST..? Edited April 5, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 da tev nedalec! KĀ VAR PIERAKSTĪT VISUS, NEDRĪKST UN DRĪKST..? viņš ir izlīdis no lāča dirsas, kur saķēris akūtu daunismu... man viņa žēl. bet tomēr NĒ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) iedod linku uz partain magick un tu dabūsi konču, jo man arī vajag tādu progu Pameklē te! EDIT: Te būs tieši uz progas! Edited April 5, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0zus Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) 1) Tu taisi muserveri? Ja jā varu palīdzēt... 3) A kapec tu doma ka tev vaig D:/ disku !? 4) Tev paraadas errors pie database restore? Edited April 5, 2006 by m0zus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now