macho Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 sainstalēju šodien vegas video 6.0 man gan ir trial versija bet nu tas sīkums. vobšem mans pirmais mūvijs ever (neskaitot gļukus ar videomach) ar Laru ir šeit. Tāds neliels sviestiņš Paspēlējos ar vienkāršākajām funkcijām un tas arī viss. dirsīgais odiņš grib atsauci uz savām krūtīm. Man arī bija krūšu bildes, bet viņējā krūtis biš vairāk redzamas tāpēc paņēmu to. Nu vobšem pateicu, ka tā ir viņa bilde, lai viņš beidzot aizveras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 APPROVED!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 liek totally c000l!! 4uJIJIJIJIJIJI Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Jautajums MachO ar to SonY Vega ir viegli iemacities taisit muvijus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 varu novēlēt Latvijas vieglatlētiem tādas pašas spējas kā Larai, jeb arī Laru Latvijas vieglatlētikas komandā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 Jautajums MachO ar to SonY Vega ir viegli iemacities taisit muvijus??? 15:00 nokačāju to vegasu. 16:44 ieliku šeit filmiņu. Secinājumus vari izdarīt pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 15:00 nokačāju to vegasu. 16:44 ieliku šeit filmiņu. Secinājumus vari izdarīt pats Nu vēl jāņem vērā daunisma koeficients. Katram tas ir savādāks. Macho apguva pamatus diezgan ātri un man neprasija gandrīz neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 grafika, nice. pedere tāda, ka maz neliekas filmai dodu 3arpus acis KĀDI PUPI!!!! omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Jautajums MachO ar to SonY Vega ir viegli iemacities taisit muvijus??? ja tev paaris rieksti tajaa galvaa ir, tad aatri var iemaaciities... Vnk palasi paaris forumus un viss... Un ja domaa liidz, tad muviks var sanaagt ljoti labs !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 lol laps video! interesanti kā tur normāls kaujas action izskataas! grafons jau izskatās krutākais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Lagz Mūviks labs, akrobātika laba! No 10 ballēm dodu 8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 tas vegas ir FOORSH - vinjam tik daudz visaadu fii4u uiiii speej tik kost alu norm filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 omg.... nezināju, ka tik labs grafons..... žēl kad mana old skūl videokarte nevelk šo brīnumu.... varēji labāk ielikt lielāku action. Pretinieku galvas kausu šķaidīšanu uc. stuff. liekas kad tas ir k-kāds sākums, apmācība. man patika slowmo' ,,, 6/10 (pārāk maz darbības(neskaitot krūtis un slowmo')) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Tiešām tas viens texts moovikā man patika - Kopumā sviests Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 es biš iefanoju par to spēli, tā ka iespējams vēl kādu filmiņu uzbliezīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 tas vegas ir FOORSH - vinjam tik daudz visaadu fii4u uiiii speej tik kost alu norm filma ja taa tomeer paskaita, tad tur nekaa nav, vnk ar Paliigprogrammaam vinjus paarveido(Particle illusions, photoshop utt) Bet sameeraa muviks ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 mačho maēn tad nākamais pirkums bus hdtv 50" plazminieks ar pixel plus 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 nē, jauns cietais un rams. To, ko tu teici - biš vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 prieks pirma meginajuma rispakt izstasti ka tu uzliki sakuma subtitrus es lidz sai dienai neesmu atradis kaut vai saku ar vinu nemties pirms pusgada Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 insert text field? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 vnk geimplejs. arii es lielaa meeraa fanoju par TR, jo taa bija vispaar pirmaa speele, ko es speeleeju/ izgaaju, neskaitot duumus utt. prieks par to, ka Legend beidzot iznaacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 insert text field? vo un slowmo? (zinu zinu ka esu bots ka atrast nevaru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 slowmo jau bija spelee, vinsh to netaisija Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 awwwww... tomb raiders *sapnjains skats taalienee* nja, atceros kaa agraak mochiiju. bet tad kaut kaa, kaut kaa piegriezaas, mosh jaanokachaa shii jaunaa un jaauzrauj, izskatiijaas, ka ir tiiri advanceetaaka kaa speeleetaas (I & II & III, pec tam man apnika vinjas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ja taa tomeer paskaita, tad tur nekaa nav, vnk ar Paliigprogrammaam vinjus paarveido(Particle illusions, photoshop utt) Tavi teksti mani dur nost. "ja taa tomeer paskaita, tad tur nekaa nav" = "(Particle illusions, photoshop utt)" Paskaita = nekā nav = 1, 2 utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now