Jump to content
GIGN Forum

Es Vs Mdsl.


HoLLow_LiFe
 Share

Recommended Posts

Mana sāpe ir tāda, ka regulāri pa dienu (17:00-23:00) pingoju iekš cs, un man failus no lapām velk ar bīstamu ātrumu, krč nets ir pārslogots. Esmu zvanījis tiem pidiņiem, kuriem ir vienalga, ka es nevaru paspēlēt cs, un cenšas man iestāstīt, ka viss esot kārtībā. Man jau apriebies, ka nevar ne ko nopumpēt ne normāli uzspēlēt, tajā laikā, kad es reāli pie pc esmu. Lab ir dienas, kad mājās esmu 2os, tad līdz 4iem, 5iem var uzspēlēt normāli. Tas man besī, un pats stulbākais ir tas, ka es pie tā jau sāku pierast. Mans jautājums būtu, ko es varu šinī visā ietekmēt, jo zvanīt zvanījis es viņiem esmu, un ar lagojošu netu es ar nevēlos, jo sūds ar ārā es par viņu maksāju 20 ls. Es 100% zinu, ka ir vēl cilvēki ar šādām problēmām. Vai man maz ir vērst cerēt un izmaiņām? cold.gif

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Man bija līdzīga. Zvanīju katru otro dienu. dry.gif Tad viņi uzlaboja tehniku un tagad es pat varu paspēlēt pa dienu un nets var izspiest vairāk par 1mb/s. Kaut gan dzīvoju laukus un nav kabelis. Zvani, jautā kad uzlabošāna... smile.gif

p.s maksāju ~17Ls

Link to comment
Share on other sites

HL vinji gan jau tev paprasiijai lai tu ieej kkaadaa bandwidth meter un tiem kbps jaabuut laikam paari 150 ( laikam man taa bija vai arii 400 hz XD.gif ) kr4 djeela taad, ka vinji man uz nedeelju uzlika uz paarbaudi + kko paarlika ( liiniju nomainiija )

p.s. tgd prieksh mdsl manaa kjekavaa najsiks smile.gif dl speed 250 31.gif

Set. , man skauzh...

Link to comment
Share on other sites

Set. tie 20 ir ar visu telefonu...

DD- scenārijs, ieeiet www.testspeed.lv, ā jā jums ir pa maz tas ātrums, tagad start-->RUN-->cmd, tagad ierakstiet ping www.delfi.lv .... un tā kamēr man jau ir atrubīts rūters, ugunsmūris, antivīrus. Karoče man jau ir zaibal viņiem zvanīt, un katru reizi stāstīt citam cilvēkam vienu un to pašu.

Link to comment
Share on other sites

Rolja! Mees dziivojam vienaa pilseeta, man nets ir kaartiibaa, pat neskatoties uz to, ka veel bez mana datora ir piesleegti 3 datori tiiklaa! seezham chetrataa uz mdsl divaam ip adreeseem smiliez.de_2125.gif

Reizeem Intara deelj iepingo, bet tas tikai tad, kad vinjsh saak viltk no torrentiem vai no trubu ftp kko...

Runaajot par shito gadiijumu, es nezinu ko tev pat piedaavaat, lattelekom filiaales cik noprotu gulbenee arii vairs nav (kaads kko taadu teica)! Katraa gadiijumaa zvani tiem LOHIEM un kaap uz nerva kameer atbrauc pie tevis un visu saved kaartiibaa! Agraak es arii taa dariiju, kad vinjiem tur veel visas kastes straadaaja testa rezhiimaa un bija nestabiilas!

p.s. ja tevi nenjem galvaa, iedod sencim, lai shis parunaa ar vinjiem wink.gif

Link to comment
Share on other sites

tev kr4 kkaada dura pagadiijusies ( duras ) man gan ar 1. un tad veel uz mob zvaniija un kkaads chalis pateica, ka ir salabots... tieshi pirms kaadaam 2 dienaam biju oamaniijis ka 6dienaas nelago... a pirms tam ping ~ 300

bet tgd arii pakaljaa pings videeji ap 30 bet itkaa nelago... vieniigaa probleema ir taa laadeeshana 31.gif

Link to comment
Share on other sites

lool sencis vinjam baigais kabans? XD.gif

nu es domaaju, ka buutu pavisam savaadaaka saruna, ja runaas ar taada pasha vecuma cilveeku wink.gif

2 Hollow Life: klausies, tev kaads ap 17:00 naak maajaas ? mozh kaads kko iesleedz, piem. ieriici kkaadu vai ko citu, kas liek gjenereet interneta kabelim un liidz ar to pings paaugstinaas... mmm ?

Link to comment
Share on other sites

Man ar kaimiņu ir nets, bet par cik pie manis stāv visi vadi, tad to kaimiņu var ātri nahrenizēt. Un to esmu pārbaudījis atstājot viņu bez neta uz 2 dienām, nekas nemainijās. menikam cik saprotu šis pašas problēmas, a peksim ar antiņu kas dzīvo 800 m. no manis nets ir ok. Es vot šito lietu nesaprotu.

EDIT: mož mums ar meniku uz vienas huizin kādas līnijas stāv, a jums uz citas, un uz musējās pa daudz purnu saslēgtu..?

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Shodien man lago jau no kaadiem 11 riitaa. Ar apollo netu dziivoju nepilnus 2 gadus. To laikaa vismaz 3 meeneshus stabili ir pingojis nets gan noslodzes stundaas, gan nenoslodzes, gan visaas iespeejamajaas. Zvaniiju, teica, ka salaboshot, piedirsa. Gaidu kaadas izmainjas, bet laikam veltiigi. Hardyu variants par k-kaadiem citiem objektiem kas bremzee netu manupraat ir bullshits, jo, ja taa buutu, tad man ar SheYnu, kursh dziivo paarsimts metru no manis, kaa arii agraak ar DD (bet vinjam jau tagad cita liinija), kursh dziivo veel biku taalaak, nebuutu vienaa laikaa vienmeer pingojis nets. Arii tagad ar sheynu mums vienmeer lago kopaa. Bet vinjiem pohuj vai tu zvani vai nee, jaagaida, kad Latvijaa beidzot paraadiisies alternatiivas apollo arii tajaas vietaas, kur nekaadus kabeljus un tamliidziigus briinumus ieviest nevar.

Link to comment
Share on other sites

jaagaida, kad Latvijaa beidzot paraadiisies alternatiivas apollo arii tajaas vietaas, kur nekaadus kabeljus un tamliidziigus briinumus ieviest nevar.

satelītinternets... vinīgi izmaksas ir kā ir. ~300 gadā + uzstādīšana ap 150 ls...

Link to comment
Share on other sites

He varbūt pieslēdz citu netu huh.gif

Tagad es pastastīšu kādas man ir bijušas nedienas ar antivirus progu/

Nu man vidēji internets iet ar 8 Mbps nu itkā ir ok bet vaig vairāk, tad nu es vienu dienu izdomāju ka jauzliek kaukada antivirus proga jo cik esmu dzirdejis avg nav nekāda īpaši izcilā tad nu es uzliku bit defendrr kaukadu tur, un tad man interneta ātrums samazinājās uz 2 Mbps es jau domāju kas pa xuinjām laikam kompis jūdzas nu tad pēc 2 dienu bid defender lietošanas es sapratu kad tā ir anti..progas vaina tad nu es izdzēsu viņu un nolēmu ka palikšu pie avg un lai tās krutās antivirus progas "šālē dillēs"

Un viss beidzās veiksmīgi.....

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...