shenker Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) kaa iezgriezt cokji sienaa? Es veel iesaaceejs mapu taisiishanaa bet nu jau savu istabu taisu rats stilaa, bet atduuros pret probleemu ka man vajag caurumu (pagaidaam) vienaa vietaa bet veelaak veel vairaak vietaas plzz pasakiet spechuki. Un runaajot par jauna posta uzsaakshanu es jau esmu sevi iedreseejis izskatiit visas lapas ko foruma mekleetaajs atrod Edited March 28, 2006 by shenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Paņem sienu, paņem sūdu tādā formā, kā vajag caurumu, iebīdi iekšā un "Carve". Bet padomā arī par iespēju uzreiz uztaisīt kārtīgi savām rokām, jo tas ne vienmēr sanāk gluži tā, kā varētu būt labākais variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 raxtat siruss pm, vins par Hammer editor zin daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts