hardyu Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) Sveicināti! Rakstu sheit taapeec, ka regjistraacija ir sleegta, momentu arii nevaru nokjert juusu maajas lapaa un pieregjistreeties! Gribēju pajautāt GIGN administrācijai, vai var mani piereģistrēt uz gign.lv pub servera ? Agrāk tiku spēlējis ieksh gign.lv, bet tad paartraucu - maaciibu deelj! tagad esmu atpakalj un gribu atcereeties vecos, labos laikus ieksh gign.lv un bombiit atkal! acc neprasu, bet tikai, lai mani pieregjistree! ceru uz atsauciibu! p.s. gignieshiem iespeejams shis niks un vispaar es kaa cilveeks neko neizsaku, bet speeleet maaku, domaaju, ka pat labi speeleeju! daru to kopsh 1.5 versijas... Edited March 26, 2006 by hardyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Lai reģistrētu niku ir jāziedo 10Ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardyu Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 skaidrs! ieksh gign.lv main page redzeeju linku, kur var ziedot, tikai neskatiijos ko, taatad, jaameklee konta numurs un jaapaarskaita nauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 nu domāju, ka čali pat varētu tā pat pieeģistrēt. Atceros no seniem laikiem, ka viņš te bija, forumā laikam niks bija silversurfer, vai whitejohan ( taisnība ? ) nu aaj, nejau es regošju, bet domāju , ka varētu uztaisīt izņēmumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardyu Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 (edited) nu domāju, ka čali pat varētu tā pat pieeģistrēt. Atceros no seniem laikiem, ka viņš te bija, forumā laikam niks bija silversurfer, vai whitejohan ( taisnība ? ) nu aaj, nejau es regosju, ebt domāj , ka varētu uztaisīt izņēmumu. Tieshi taa kaiminj WhiteJohn -> SilverSurfer -> hardyu p.s. thnx 4 recomend Edited March 27, 2006 by hardyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 es par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 njaa cs dzeks bliezh labi nezinu kaa agrak gign speeleeju jo pats tad nesspeleju ,bet 4alis labs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 da nu... par attieksmi vien neiesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 (edited) Attiecībā pret citiem tas nebūtu godīgi. Tikai ziedot edit: Tiešām attieksme viņam pret citiem ir super. Aceros viņš te forumā arī kaut ko pirda. Niks 100% bija hardyu, bet vai šis nezinu. Edited March 27, 2006 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardyu Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 Attiecībā pret citiem tas nebūtu godīgi. Tikai ziedot edit: Tiešām attieksme viņam pret citiem ir super. Aceros viņš te forumā arī kaut ko pirda. Niks 100% bija hardyu, bet vai šis nezinu. es shito niku esmu regojis gign.lv forumaa 1 un vieniigo reizi! nav uz manis jaagruzij chaliit! nevar buut, ka vinjsh te ir bijis pieregots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Cilvēks zināms, spēlē normāli... itkā viss ok, bet kā jau set's teica, ja pieregos Tevi, vnk, tāpat, tas jau nebūs vairs godīgi pret citiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 itkaa tikko ar vinju speeleeju.. speele jau labi kko gan jau var sarunaat... ja jau tik labi rec gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 itkaa tikko ar vinju speeleeju.. speele jau labi kko gan jau var sarunaat... ja jau tik labi rec gl Tad jau katram labam CS spēlētājam bajadzētu pa brīvu reg, ne!? Lai ziedo kā visi, kas ir ziedojuši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 u nezinu. Esmu paarliecinaats, ka tu vari dabuut x.con pw un speeleet gignaa ar regotu klanu. Nezinu vai vaig tev uzreiz niku te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 redzeets speeleejot zem x.con, znachit viss kaartiibaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardyu Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 Paldies tauta par recomendu, kaa buus nauda, taa uz doto kontu ieksh "Ziedot" paarskaitiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 nu tad diskusiju beidzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts