avolknet Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ftp vietu par zemu cenu ftp://cs-vpa.sytes.net ja interese ja interese seti zinu uz [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Man ļoti patiktu ja tu man pidivātu ftp vietu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 kauliņi ir izmesti P.S. nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 es ari protu pidavat un man tas tiri labi padodas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 aunu bars, neredzat, ka vinsh ciinaas, lai vismaz kko uzrakstiitu latviski ? vinsh nav latvietis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 aunu bars, neredzat, ka vinsh ciinaas, lai vismaz kko uzrakstiitu latviski ? vinsh nav latvietis. agree! Šis piedāvājums, pirms pāris gadiem, varbūt, būtu licies foršs! Bet šobrīd pēc tā kauli nelauž Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 aunu bars, neredzat, ka vinsh ciinaas, lai vismaz kko uzrakstiitu latviski ? vinsh nav latvietis. Nejūtos nepiekā vainīgs! Ja nemāk - lai raksta krieviski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Nejūtos nepiekā vainīgs! Ja nemāk - lai raksta krieviski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Nejūtos nepiekā vainīgs! Ja nemāk - lai raksta krieviski! es labāk gribētu redzēt, kā tu raksti krieviski. un tad mēs visi varētu tev braukt virsū. prieks, ka cilvēks cenšās, un viņam pietiekoši labi sanāk. autoram: tagad jau var dabūt vietu uz ftp par brīvu. tikai jāmāk sarunāt ar cilvēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ghost un kā tad tu pelni savu ikdienišķo maizi? mamma dod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) es labāk gribētu redzēt, kā tu raksti krieviski. un tad mēs visi varētu tev braukt virsū. prieks, ka cilvēks cenšās, un viņam pietiekoši labi sanāk. autoram: tagad jau var dabūt vietu uz ftp par brīvu. tikai jāmāk sarunāt ar cilvēkiem. Tieši tāpēc es nerakstu krieviski! Jo man tas nepadodas! Lai gan tagad padomājot saprotu ka ir labi ja kāds cenšas! sry. PS - Ļoti atvainojos, ja kādu ļoti aizskāru! Edited March 26, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Tieši tāpēc es nerakstu krieviski! Jo man tas nepadodas! Lai gan tagad padomājot saprotu ka ir labi ja kāds cenšas! sry. PS - Ļoti atvainojos, ja kādu ļoti aizskāru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now