ANALGINS Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) zinu ka daudziem besiju ara ka te postoju un prasu daudzko, bet labak paris x palidzet neka lasit jaunus postus par vienu un to pasu tatad 1 problema esu aizmirsis kura faila bija jaieraksta lai raditu kurs admins ko saka piem amx_csay red test un paradas tikai test nerada ANALGINS: test kur tas bija jalabo ? ka lai atvieno skrina redzamos status kuri apvilkti? tie haotiski uz 1 sekundi paradas pa visu ekranu sarkana un balta linija nav wh vai kas cits, bet admin esp ... lietoju amxmodx 1.70 btw nesaprotu kapec nerada status victims atakers un most dmg un kills esu visu aktivizejis plugins.ini bet vienalga nerada Edited March 24, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) 1. Probleemas atrisinaajums - amxx.cfg failaa izmaini sho // Show admins activity // 0 - disabled // 1 - show without admin name // 2 - show with name amx_show_activity 2 un paareejas funkcijas ar laikam tur pat tai failaa var labot Edited March 22, 2006 by Norkizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 liels paldies to ari man vajadzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 (edited) hmm nu to izlaboju, bet nevar bezmazvai pludod kadas 5x paraksta ta un vis neradas vairs, bet servera konsule radas itka teiktu, bet neviens to neredz=/ un ja ka var atvienot to joku ka automatiski kad tevi noliek me un hp komandas ? Edited: atadu pluginu kurs atbild par most dmg un kills, bet kurs plugins atbild par victims un atakers ? editots hmm jocigi, kad liku statu pluginus no amxmodX tad nebija nekas bet kad uzlieku defultos vis ok tikai nerada to ko es gribu kads zin kas tie pa dabasu breenumiem ? Edited March 22, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 (edited) opaa kas par jaunumiem, ejot ar no serveri 0.1 sekundi pirms dc paradijas visi stati bet tie ari ilga 0.1 sekundi kur lai to izregule ? ari visi scroll msg etc ir tik pat ilgi uz 0.1 sekundi paradas un mazuud KUR TO LAI ES IZMAINU ? Edited March 22, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_blood Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ieliec plzz admin esp nevaru nekur dabuut agrk amxmodx.org bija vairs nav ielieciet plzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 pfff, par briivu shaja valstii neko nedod, ja gribi admin esp etc pluginus, ja iedosu np bet pasaki kapec man nerada status tie pa bridim paradas un ari nevis uzreiz un to ko gribu vienu raundu piefikseju ka paradijas victims, citu most dmg un atakers un tikai admin esp shits kurs leka pa ekraanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 noobiks yeah dude piekriitu, tadam cirvim ka elans serveri turet nebutu nekadas jegas, ja jau es mocos gadu + - lai upgreidotu etc savu serveri tadu ka gribu, tad elanam nav nemazako izredzu elans ritīgs cirvis, bet tu gada laikā esi tālu ticis! slut! Analgina stats: Total Cumulative Posts 173 ( 0.18% of total forum posts ) Posts per day 0.3 Joined 24-July 04 Most active in Counter-Strike & server mods/plugins 105 posts in this forum ( 60% of this member's active posts ) User's local time Mar 23 2006, 08:23 āāā, nu varbūt es piemirsu ka tu vairāk palīdzi nekā prasi jautājumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 jurko nu ja es daudz prasu, bet ja zinu kaut aptuvenu atbildi pasaku . luudzu pasakiet ka nokonfiguret tos status un tas butu vis ko man vaig , nu lidz protams izdomasu vandities azremju forumos etc lai noskaidrotu ka uzlikt pstatus labi piekritu macho ka uzlika banu foruma uz nedelu, bet redz kas ir noticis ir saradushies lerums ar problemam, un uzskatu ka te ir vis zinoshakiem kuriem uzprasiit, tas taks nav gruti pateikt kur kas japieraksta janodzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 pienjemu ka neviens nav spejigs pateikt/zinat par manu problemu tapec vienkasi sledzat topic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ieksh cstrike/addons/amxmodx/configs uztaisi/editee failu stats.ini kuraa ieraxti: ShowAttackers ShowVictims ShowTeamScore ShowTotalStats ShowBestScore ShowMostDisruptive ShowStats SayHP SayRank SayTop15 MultiKill MultiKillSound un neaizmirsti ieksh plugins.ini pievienot: statscfg.amxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 aa un vispar format c: p.s. man ir aizdomas ka tev tur plugini pa daudz salikti ir... tapec ari stati reizem radaas, reizem nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 (edited) hmm nu cik nu daudz defultais atac un atac jail (naca lidzi 1.70) man ir tikai atac_jail.amxx hpk.amxx ultimate_sound.amxx cash_transfer.amxx admin_llama.amxx admin_spec_esp.amxx tas ir daudz ? un ja worm liels paldies, vismaz kads paliidz nevis dirshas ka dazs labs cits Editots btw ka tas ir iespejams ar amx kas ir piejams manuaalee serverim fps bija ~60 - 80 bet ar jauno amx tas ir ~150 - 200 (+ - 50) P.S. vis ne aizgaja itka stati ruka bet vienu raundu nav nekadi stati paradijusies cita tikai most kills/dmg nakamaja victims attackers un tas kreisais augsejais sturis man liekas ka durtation ir uzlikts uz 1 sekundi jo ka paradas ta tie ari pazuud Edited March 24, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 izvaac araa visus pluginus un atstaj tikai status un pamegini tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 (edited) liels liels paldies worm. ... vis ko man vaidzeja aizgaja, diemzhel ari tas ko nevaig man, tas ir stati kreisaja augseja sturii un me hp stati kuri AUTOMATISKI paradas kad mani vai kadu citu es nolieku kur tos atvienot ? ta ir pedeja lieta ko man vaig zinaat atbildat un piepildisies Macho lielaka velme: es vairs neko neprasisu, kadu laiku, un ja ari prasisu sakuma lietosu mati gugli un citus forumus Edited March 24, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 kr4 zledzat topic te man atbildi neatrast, esu izsmelis visu udeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now