girtinsh2 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) Luudzu pasakiet cik stipram jaabuuut internetam lai serveris vareetu normaali straadaat un arii ne ar 4 playeru vietaam! Edited March 20, 2006 by girtinsh2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Nu tā, 110 kg no grudaka. Un "ne 4" ir arī 2. Serveris jau strādās normāli tā vai tā, jautājums gan - kā būs ar datu nodošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THECalitis Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Uz viena kompja vispār var uztaisīt 2 serverus? (man jau liekas, ka nē), bet tomēr... (iepriekšējo ziņu nesapratu) - (sorry) - (vainīgs!) Bet uz SERVERA (Ne datora, bet servera kā iekārtas) var uztaisīt 2 vai vairākus spēļu serverus vai arī, piemēram, ja man ir vajadzīgi 5 cs serveri, man būs vajadzīgi arī 5 kompji??!?? (pliiz atbildiet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 nee prosta uztaisi divus cs 1.6 mapes kur staav viss cs un apmani o katram gribi bet kad laid otro uzlic savadaaku portu ja ne raadis ka taads ir!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro_Killer Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 a ka var izdarit lai 2 mapes ja es uztaisisu velvienu maps folderi tad kaut kas nestimes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kam gan tev n-tos kompjus? Palaid tik katru serveri uz citu portu. Un kas vispār kaut kur jākopē? Hmm, ja nemaldos, tikko ar vienu šortkatu, pēc katras palaišanas pamainot portu, palaidu veselus 3, tad man apnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THECalitis Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kavacky: "Kam gan tev n-tos kompjus? Palaid tik katru serveri uz citu portu." Tā bija atbilde uz manu jautājumu???!? Kas ir porti? (nezinu...., bet nenodi****t mani.... o.k.? Esmu n00bs šajās lietās ar apņemšanos to visu iemācīties!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) ;( Jeega staastiit tev kas ir ports - nav, jo neko nemainiis. TEv jazin ka nevar divi serveri buut uz viena porta. Kad tu laid cs serveri, tur ir taads laucins devēts par "UDP PORT" nu un tur ir tas porta numurs. Tas piecCiparu numurs taviem diviem palaistiem HLDS nedriixt buut vienaads! Nokluseaatais ports csaa prieksh serveriem ir 27015, tas ir taa, ja piem tev ir ip addresse 666.666.666 tad konekteejoties serverim ir yaraxta tikai shii ip addrese! BET ja tu "UDP Port" esi noraadijis citu numuru nevis 27015 bet piemeeram 6661 tad konekteejoties serverim yaaraxta "connect 666.666.666:6661 . Ja ports 27016 tad 666.666.666:27016 Ja tev ir iesleegts cs, tad tu nevari palaist cs serveri uz 27015 porta bet ja tu palaid serveri uz 27015 porta pirms tu iesleedz cs, tad tu vari speleet cs Edited March 20, 2006 by Goili Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 domaa vinsh zin kas ir nokluseets ports? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro_Killer Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) ? Edited March 21, 2006 by Pro_Killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
THECalitis Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 1) nevajag mētāt baigos "nezvērus", ja gan jau Jums pašiem to pirms kādiem gadiem tikai paskaidroja, un līdz tam Jūs to nezinājāt, bija tikai chush... 2) tas nozīmē, ka, ja man servera jauda atļauj, tad es varu kaut 10 cs serverus palaist?? 3) ticiet man, šis info man noderēs 4) atsūtiet man kāds to metamod (priekš cs servera), es netā neatradu, jo tur tikai priekš cs: source 4) paldies, ka biji tik augstsirdīgs un devi man šo info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
girtinsh2 Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 eu bet te jau aizgaaja offtopikaa. nu piem cik stipru vajag. cik pavelk mDSL nets?? nu cilveekus taa lai vinjiem nebuutu liels pings un lai neraustiitos. Vnk prieksh Call Of Duty servera mans nets pa shvaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now