DJ MUman Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 n00bāh! Tāpēc ka NHL nekad tiesneši neiejaucas līdz kāds no hokejistiem nebūs uz ledus! labi tiesne6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 3ais- the winner labakais kautins kadu jebkad biju redzejis vartsargs labi kavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Dievinu šo vārtsargu viņš ir mans favorīts, Latvijai vajag tādu vārtos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Lol nu , 3`ajaa sviests. Baltie staaveeja laukuma vienaa pusee , kameer otraa pusee kur bija visi sarkanie shtaukaaja paaris baltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 visvairaak man shitajaa patika viirs, kas vienkaarshi beigaas slido rinkii un visiem draud ar nuuju... tas bija riktīgais VECIS Man vēl patika tas baltais čalis (iespējams tas tas pats VECIS bija) kurš sākumā var redzēt ka baigi kauties grib - ar visiem sarkanajiem pēc kārtas mēģina sabīdīt - tad viens viņu noguldīja uz ledus un jāteniski uzsēdās un normāli atštaukāja Pats drošvien pēc tam no baltajiem atrāvās, bet nu tas nekas. Tas viens PUNISHERS kas tur ar nūju sākumā slānīja vienu arī bija megaLOL - divi kaujās un šis tur sānos klapē ar nūju vienam pa kāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 tas bija riktīgais VECIS Man vēl patika tas baltais čalis (iespējams tas tas pats VECIS bija) kurš sākumā var redzēt ka baigi kauties grib - ar visiem sarkanajiem pēc kārtas mēģina sabīdīt - tad viens viņu noguldīja uz ledus un jāteniski uzsēdās un normāli atštaukāja Pats drošvien pēc tam no baltajiem atrāvās, bet nu tas nekas. Tas viens PUNISHERS kas tur ar nūju sākumā slānīja vienu arī bija megaLOL - divi kaujās un šis tur sānos klapē ar nūju vienam pa kāju lol , bet video bija labi jaatziist man personiigi slowhanda labaak patika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Hehe, riktīgi forši. Un tas džeks, kas ar nūju klapē arī rēcīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now