~ jeyna ~ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ok man ir pāris risinājumi. 1) palaid doom3 noliec trayā, never ciet, tad laid CS. 2) ja tas nestrādā- palaid vēl quake 4 vai dungeonsiege vai Empire Earth 2 un notrayo. tad atpakalj uz CS. vispār ja šis nestrādā es uzrakstīšu tev vienu programmu, ko palaist pirms CS, lai praktiski nebūtu brīva rama un tad jau, pie rezultāta kaut kā tiksim. + Revconnect hashingu, un Kaspersky Lab. full pC scan! Es domāju rāmis bišku, bišku nevilks un tu spēsi dabūt fps 98 PS - Kāds ieminējās par pC cenu! Nebūtu slikti ja atklātu šī brīnuma cenu + kur pirki pC (respektīvi kur pirki video karti?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Overkloko video karti, lai nosvilst un tad pērc jaun, bet sūdīgāku, un tad tev būs zem 100 ( varbūt ). Jā, nebūtu slikti uzzināt cenas, video esot pa 220 ls.. kādas pārējās izmaksas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 tu bieži kopē idiotu idiotiskās idejas? neuztraucies, tas bija rektorisks jautājums. Man bija līdzīga ideja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 cik tas elektroniskais briinums tev izmaksaaja? vari veel samest paaris bildes un ljaut mums mirstigajiem pasiekaloties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ble, es jau zināju ka nevaig pirkt datorkrēslu! Labāk būtu video karti nopircis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 izmaksāja dārgi dabūju 99fps. Pieliku 30 botus un viens no lana piedžoinoja. Kamēr visi boti dzīvi, tikmēr 99 ar komatiem fps. Kā kādus 5us nošāvu tā atkal 100. Skats vispār labs, nospiežot tab man viss nemaz neietilpst ekrānā. Skrīni - 1 un 2. Fps ir biš zemāks nekā īstenībā, jo tieši uz skrīna ņemšanas momentu samazinājās (laikam tāpēc ka HDD nav pārāk labs). Kompja bildes. Videokarte no vienas puses - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1141727652_0.jpg No otras - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1141727767_0.jpg Viņa ir vienkārši MILZĪGA. Kompis ar pamatplates un videokartes kastēm - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1141727320_0.jpg mazerbords - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1141727990_0.jpg Smuks ides kabelis Procesora ventilatora close-up - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1141727815_0.jpg un bonusā bilde tiem kas spēlē bf2 - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1141558955_0.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) Kāpēc peli neieliki? Un moņiku! Un cik ir dārgi? ~600-700?? PS - čista vajadzēja pirkt video karti, nevis datorkrēslu. Edited March 8, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Jāa aparāts tā tiri neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 Kāpēc peli neieliki? Un moņiku! Un cik ir dārgi? ~600-700?? PS - čista vajadzēja pirkt video karti, nevis datorkrēslu. tāpēc ka monis, pele un HDD netika jauni pirkti. Peli jau pirms laika nopirku no test2. pele (G5) - 1 un 2. Šī gan ir worma pele, bet man ir tieši tāda pati Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 psc tāds zvērs, es arī gribētu uzspēlēt pret tik daudz botiem mačo, kas ir tie apalie sūdiņi, kas nāk līdzi G-5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 tads maz offtopic. Cik lielu svaru liki pele un uz cik dpi stav sen. ? btw vakar savai case uztaisiju pashtaisitu cooleru (tur spid zalja gaisma, bet nevar redzet tagad), vel tikai jauztaisa sledzits ar kuru manuali vares izslegt/ieslegt. p.s: man shodien nojudzas sava g5 pele EDIT: kantoris004 neko nesaprot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 saakuma es domaaju, ka tu speelee 1.6 jo tev PC taads drankjis, ka neko citu nevelk, bet tagad es esmu nesaprashanaa kaa cilveeki ar taadiem PC var speeleet taadu meeslu kaa 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 saakuma es domaaju, ka tu speelee 1.6 jo tev PC taads drankjis, ka neko citu nevelk, bet tagad es esmu nesaprashanaa kaa cilveeki ar taadiem PC var speeleet taadu meeslu kaa 1.6 Vot slims tu esi, kapēc cilvēks nedrīkstētu spēlēt CS 1.6!? Ja tev vienīgam tā spēle ir mēsls, tad arī citiem viņa tāda ir, ja!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) macho tie ķipa ir peles svara regulētāji? + Kāds tev moņiks? Kāds tosteris? Un galenais kādas janās botas? (obligāti ieliec bildi) PS - lūdzu iedod pC cenu. Vnk gribu uzzināt vai esmu idiots, kas nevar nopirkt pC labā cenā! Edited March 8, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Atradu vēl labaku kranina pagarinaataaju http://ss.ss.lv/msg/lv/41/2048/81899/U30AGEFhRg==.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 jociigs HDD izmeers HDD apjoms, Gb: 999 un amonjaka dzese- pirmo reiz par taadu dzirdu, izklausaas baigi h4x00riigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Vareeji vel kaadu liito kasti ar neoniem n shit panjemt tad buutu pilns komplekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Man jau liekaas ka te viens tikai gribeeja palieliities.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 baac kaa man skauzh ka tev tads ZVEERS ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 baac kaa man skauzh ka tev tads ZVEERS ir Būtu priecājis ka kādam tāds ir, bet nevis noskaudis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 psc tāds zvērs, es arī gribētu uzspēlēt pret tik daudz botiem mačo, kas ir tie apalie sūdiņi, kas nāk līdzi G-5? ā, es par šito topiku aizmirsu. Tie ir svari - varu mainīt peles smagumu. em^ - man stāv visvieglākais variants - tb bez svariem pilnībā - paspēlēju ar vissmagāko variantu, nu... šitā man labāk patīk. CSā dpi uz max lieku - 2000 laikam. Windowsā baigi lēni kursors kustas, te biš mazāks dpi. Un kā tev izpaudās g5 nojūgšanās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Atradu vēl labaku kranina pagarinaataaju http://ss.ss.lv/msg/lv/41/2048/81899/U30AGEFhRg==.html ar tādu kompi krāniņš pa zemi vilksies kā izstaipīta anakonda Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Un kā tev izpaudās g5 nojūgšanās? Iegaja no pada puteklji ieksha, un kad velku kursoru ik pa laikam iekjeras uz kadam 2 sec., negribas taisit valja un tirit, jo tad garantija automatiski beidzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Iegaja no pada puteklji ieksha, un kad velku kursoru ik pa laikam iekjeras uz kadam 2 sec., negribas taisit valja un tirit, jo tad garantija automatiski beidzas. Aizved uz garantiju un saki, ka nezini, kas noticis, pele kjeraas, lai skataas un labo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now