RaZBoJnIK Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Laabdien ! Es gribu lai man iedotu accesu gignaa . Votekick , voteban , kick , ban , votemap , map , slap , slay , csay , tsay ,amx say . Esmu jau admins vienaa serveriii . Kuru man iedeva viens cilveeks un vin6 tagad ir loti prieciigs ,ko iedeva accesu taadam cilveekam kaa man . Es biju agraak uz cs 1.5 visos gandriiz serveros , admins . Es biju labs admins un ar visiem draudzeejos . Es varu atpaziist 4iterus . Es darii6u 1>Bano6u 4iterus 2> Kick fluderus . 3>Kad izmainiijaas jauna mape , peec 15 min kur6 prasiis es darii6u vote . 4>NE , kiko6u parasti taa , ne bano6u parasti taa , buu6u labs admins . 5>Ne nem6u nost banus 4iteriem . 6>Es pats ne paarkaap6u notejkumus . Cheating , Flooding , Lamu vaardi , utt . 7>Es kiko6u cilveekus kuri lamaajaas , ja lamaajaaas atkal , atkal kiko6u , ja atkal lamaajaas viens un tas pats cilveeks , ban uz 20 minuuteem . Es loti prasu lai man iedotu adminu tiesiibus kuru es uzrakstiju augstaak . Tad jums ne buus 4iteru uz juusu servera . Cilveeki ne lamaasies ,cilveeki ne fludees , un uz juusa servera dal manis varbuut veel buus daudzaak cilveeku . Un veel es meeginaa6u saukt savus draugus uz juusu Gign serveri . Tas ir viss . Ja gribat paarunaaties ar maniim par acces tad : Skype nick Certjonok Email Address : [email protected] Irc nick XEHOKC . Veelreiz luudzu izdariit mani par adminu ! Man ir 20 gadi . Es speeleeju cs jau kad vin6 iznaaka . Straadaaju par ******* . Dziivoju PLavniekos . Niks Cs-aa : B.e.M.e.X Visu labu jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 intereses peec - Tu kaadreiz esi speelejis uz cs.gign.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZBoJnIK Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 Piedodiet par 6o teemu . Man iznaaka lags . Izdeesiet vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZBoJnIK Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 tikai 1 reizi no riita . Es tiko atradu 6o serveri un saak6u te speeleet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 shito izlasiji? ja nee, iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZBoJnIK Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 Ko obligaati man vajag izlasiit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZBoJnIK Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 Es esmu izlasijis tur vienu teemu kur raksta kaa vajag izmantot tiesiibas . Nu rakstiet dot man acces vai nee . Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 tu esi stuulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Atļaušos minēt - tev accessu nedos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts