Koshkers Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Nu itkaa visu daru ar labo roku, bet piipeeju un drochiju ar kreiso Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Es esmu abkaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 kreilis, un ar to lepojos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 R&R kaa ar peli izmanto specjaalu kreilu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Rakstu ar kreiso roku visu pārējo daru ar labo roku. a ar kuru roku met bumbu ? un skolaa kuru roku cel/ceeli stundaas? aj vareetu veel veselu rindu ar taadiem jautaajumiem sarakstiit. vnk kkaa neliekas, ka Tu TIKAI raksti ar kreiso, bet visu paareejo ar labo. bet iisteniibaa jau kreilji daudz ko dara ar labo, jo ir jaapielaagojas (es teiksim arii daudz ko daru arii ar labo, kaut gan teoreetiski vareetu arii ar kreiso, bet vnk esmu taa pieradusi, pielaagojusies) p.s zinu, ka man nejautaaja, bet es turu kreisajaa rokaa parastu peli (bez kaut kaada ielociijuma). nesen, kad viens kreilis iemineejaas par pogu vietu mainiishanu, es atskaartu, ka uz labaas peles pogas nevienu pirkstu neturu, jo ir ierasts raadiitaajpirkstu tureet uz kreisaas pogas. taapeec arii izmeegjinaaju un samainiiju settingos peles pogas funkcijas vietaam. arii ir ok, tikai stulbi, jo neesmu vieniigaa, kas izmanto sho pc, taapeec palieku pie raadiitaajpirksts-uz-kreisaas-pogas varianta p.p.s to, ka kreilji mirst videeji aatraak es ar biju dzirdeejusi p.p.p.s koshkers lol Tu esi uuberkex p.p.p.p.s r&r, ja interesee, iecheko shito -> http://www.linkshaenderseite.de <- lapu, Tu jau vaaciski saproti p.p.p.p.p.s es tajaa lapaa nokachaaju bultinjas kursorus kreiljiem p.p.p.p.p.p.s cerams, ka neko neaizmirsu pateikt Edited March 11, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 R&R kaa ar peli izmanto specjaalu kreilu ? iisti geimeri tur peli ar labo roku! nevaru iedomaaties kaa vispaar var taa speeleet, ka pele kreisajaa rokaa, laikam jau esmu pielaagojies. laikam neesmu tik tiirs kreilis. bet tapat - kreilji uuber alles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
confiGure Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 es ari ar labo roku speleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 esmu vislabaakais atskiriibaa no koshkera pat dro4iiju ar labo un puleeju ar kaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now