Jump to content
GIGN Forum

Csmanager In Latvia Tonight 20:00!


tino
 Share

Recommended Posts

darba nav ko dariit tapeec arii saaku speleet! neieteiktu jums traaapiities ar mani viena grupaa, jo maneejais teams bombii, krushii, rulee utt smile.gif

bet vispaar tajaa saita ir baigi suudiigais helps, piemeram es nespeeju atrast, ko kursh skills iisti dot (taad iistu definiiciju, un kuraas situaaciijas, kursh skills ir vissvariigaakais) tad veel mani interesee, kuraas dienaas notiek treniju apdeiti, cik ilgi ka4aajas katrs no skilie un vai tas ir atkariigs no vecuma!

Link to comment
Share on other sites

Bija jau pirms laicinja uzpeldeejis, anfisa radleris un vel kkaadi man liekas ka speeleeja kaadu briidi shito, bet tad pameta jo nebija LV tiims pieejams un caur kkaadu proxii vel bija jaaspeelee..

he he man jau proxy nevajadzeeja. bet neskatoties uz to, ka bija nepiecieshams proxy, lai pieregotos, taapat daudzi speeleeja + es dazhus arii pieregoju smile.gif njaa, pametu, jo kkaa apnika, manupraat neinteresanta speele, taada bik trula, nav liidz galam izstraadaata (kaut vai taapeec ka truukst help's smile.gif )

Link to comment
Share on other sites

kadelj pa brivu ja var pa maksu?! un ja cilveki, kas spele ir paru parem?!

members: 42 161

online: 1 985

manuprat, ljoti daudz!

Bezmaksas reģistrācija => vairākas reizes lielāka publika => lielāki ieņēmumi no reklāmām => pašreizējie ienākumi < iespējamie ienākumi.

Ļoti daudz ? Cik daudz , tavuprāt, ir 700 000 / 50 000 ?

Link to comment
Share on other sites

HELP ir pilniigi normaals... piem. man viss praktiski bija skaidrs...

uyinaator ja jau esi taads bombiitaajs izaicini mani, gribu redzeet, ko tu izdariisi pret tikko uztaisiitu klanu...

nick : nitty^

un taas atbildes, ja vajag, varu pateikt mircaa... ienaac priv !

Link to comment
Share on other sites

vbyuer, Tu smirdi.

uh, beidzot taktjikas uzmuķīju smile.gif diezgan besīgi! aaa, btw. skatījos manā grupā arī zeona smile.gif

EDIT: visu vairāk vai mazāk esmu sapratis, bet vienā gan es nevaru iebraukt un esmu neizpratnē. Ka var uzlikt to sūda logo... tjipa uzlieku visu bildi, pareizo formātu, izmērus viņš pats uzliek, bet vienalga neuzliekas?! wtf?

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Fok - pirmā līgas spēlē galīgi izgāzos (7 - 17) ar savām uber taktikām...būs mācība + noskatījos labas fīčas no pretiniekiem...tagad jaietestē

Link to comment
Share on other sites

shitais manageris tak jau gadiem vecs toreiz laikam nakeds iedeva. bet nekas interesants atri apnik kamer ir iechekots. senaak tur vispar kadi 4 countriji tikai bija un par piergjistreshanos nu lai saktu spelet nebija jamaksa tikai tur jamaksa bija lai varetu visadas privilegjijas dabut kas speletajiem ar naudu deva priekshrocibas..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...