Jump to content
GIGN Forum

Help

kerchs
 Share

Recommended Posts

tatad noglukoja kompis un pats restartejas. saakumaa likaa nu noglukoja nu i noglukoja, jo viss itka stradaja, bet kad saku sholkat uz desktop ikonam gandriz visas met eroru, lai insert disk in drive D, arii caur start menu ir tas pats. Programmas parsvara ir mazas ka c-d,winamp,defragmentetajs,alkohols tas kursh 120%, utt.

kaadam nav kaada ideja ka dabut ikonas atpakalj pie dzivibas.

p.s ari dazhas progas izdzesushas:c-d,anti-blax,curerom.

p.p.s tiko ari visi file association pazuda.

p.p.p.s ar antivirusu pc noskaneeju,bet neko neatrada

p.p.p.p.s tiko pamaniiju ka mana cietaa partiicijas ir mainiijushas nosaukumus vieniigaa kas nav mainiijusi ir C, bet paareejas divas particijas nomainiijushas nosaukumus ar cd un dvd romiem.

Edited by kerchs

nja bet man nekas nekaraas

sapratu to ka laimak visa pamataa ir tas ka partiicijas cietnim ir mainiijushas nosaukumu ar cd,dvd romiem un virtuaalajiem diskiem, bet nemazaakaas nojeegas kaa dabuut to, lai vini atmainaas atpakalj ar nosaukumiem

Edited by kerchs

Taa fiicha "pagriezh laiku atpakalj" tavaa kompii. Tiesa, lai to vareetu izdariit, ir jaabuut ieseivotiem system restore pointiem, uz kuriem tad arii tu to laiku pagriez atpakalj. Es nezinu, kaa esmu to panaacis, bet man vinji seivojas pashi ik pa paaris dienaam un man ar tiem nav probleemu. Anyway - palaist system restore var ieksh start --> run ierakstot msconfig un tur buus taa poga launch system restore. Tur taalaak tev peec idejas buutu pasham viss jaasaprot, tur arii viss ir siikaak aprakstiits. Pateikshu tikai to, ka taa system restore atdabuuja man atpakalj pat ar shift+del izdzeestos failus no kompja, un arii izdzeesa viirusu, kuru es biju sakjeeris, taapeec domaaju, ka tev arii vinjai vajadzeetu paliidzeet.

nu var nomainīt partīciju burtus ar PartitionMagic 8.0. Tikai pirms darbojies ar viņu palaid cietajiem chkdisk /f /r . bet , laikam, ar to progu nevar mainīt burtus optiskajiem draiviem.

EDIT.

Atradu vietu, kur var visiem diskiem mainīt burtus. Ar labo pogu uzspied uz "My Computer" ikonas izvēlies "Manage". Vajadzētu parādīties "Computer Management" logam. Izvēleis "Storage" apakšnodaļu. Tur paņem "Disk Management". Tad izvēlies jebkuru no volumiem, ar labo peles pogu uzspied uz tā un izvēlies "Change drive letter and paths". Domāu, ka tālāk pats tikis galā.

P.S. par sekām neatbildu, jo neesmu darbojies ar šo "Computer Management".

Edited by HyperBoy

nu var nomainīt partīciju burtus ar PartitionMagic 8.0. Tikai pirms darbojies ar viņu palaid cietajiem chkdisk /f /r . bet , laikam, ar to progu nevar mainīt burtus optiskajiem draiviem.

EDIT.

Atradu vietu, kur var visiem diskiem mainīt burtus. Ar labo pogu uzspied uz "My Computer" ikonas izvēlies "Manage". Vajadzētu parādīties "Computer Management" logam. Izvēleis "Storage" apakšnodaļu. Tur paņem "Disk Management". Tad izvēlies jebkuru no volumiem, ar labo peles pogu uzspied uz tā un izvēlies "Change drive letter and paths". Domāu, ka tālāk pats tikis galā.

P.S. par sekām neatbildu, jo neesmu darbojies ar šo "Computer Management".

paldies pari eteikumu, bet kad tur lauj izveleties burtu nav iespeja izveleties veco kas agraak bija.

format C smile.gif

tas patiesham bus daudz vieglak

nja tikai viss kas atrodas datoraa liidz ar to pazuud, bet tur ir tik daudz noderiiga shita.

Ai laikam visam kas neit buus jaapamaina target uz jauno, kas pret mana pasha gribu izveidojaas.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...