0xDEAD BEEF Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 BOT^a - benčiks sūdzās, ka viņam maz vietas mašīnā... Vai es varu braukt ar tevi turpceļā? Cikos tu būsi alfā? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Video vēstījum no Beefija... https://failiem.lv/u/295522m4 Beefs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Video vēstījum no Beefija... https://failiem.lv/u/295522m4 Beefs Zvērs!Alfā laikam pēc 15:00 būsim. Piezvanīšu Botai pēc kādas stundas, domāju, ka tev un taviem četriem (4) kapteiņiem vieta atradīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 BOT^a - benčiks sūdzās, ka viņam maz vietas mašīnā... Vai es varu braukt ar tevi turpceļā? Cikos tu būsi alfā? Beefs +/- ap 15:30-16:00 p.s.kāmi tu mani pamodināji!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 kk! Mans numurs 26405758! Tu esi gign whatsapp chata? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Es piesaku jaunu himnu. Vajag kaut ko motivējošāku un spēcīgāku šogad. https://www.youtube.com/watch?v=IhnUgAaea4M Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 kk! Mans numurs 26405758! Tu esi gign whatsapp chata? Beefs nē, nezinu kas tas tāds ir, varat kāds pievienot p.s.tavs numurs man ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Nu iedod savu nr! Pievienosim! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 (edited) Promo 13.90 P.s. es tev whatsapp pm uzsitu Edited August 12, 2016 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Gud lak boyz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Ye, boyz, gud lak! \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Have fun, draugi! Es šogad esmu pārāk slinka, lai sevi un Jēkabu iesēdinātu mašīnā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 ........ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Eu, davai ceļaties! Te vienam garlaicīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 lietus nelist ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 привет https://www.youtube.com/watch?v=t15o_kEse94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Milzīgs paldies par pasākumu! Viss bija super! Vieta - super! Cilvēki - super! Pasākums - super! Rums - super! Mazie svētki! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Ar nojumi un kublu būtībā laika apstākļi bija kaut kā pie dirsas. Futbols arī labi spridzināja. Neko sliktu jau negribas teikt, bet tas sudraba audi un afrodīte tiem abiem bembjiem aizgāja garām kā stāvošiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 (edited) Noreks tak pat no pagalma knapi varēja izbraukt Pasākums super, paldies visiem! Ar bembi ieslidinātais futbola laukums bija ģeniāls, lifeguards Kaamis ļoti labi tika galā ar bumbām upē, Worma grieztie kartupeļi zupu padarija awesome, Afro ar kleitu baļļā bija labi smieklīgi un otrās nakts dziedāšana bagāžniekā bij reāli super. Un teleports uz mājām arī riktīgi patīkami Mazie svētki! Edited August 14, 2016 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Pāris bildes no futbola: dafuq? dafuq? 2 trīs dažādas sejas izteksmes worma kārtējā sarkanā kartīte pārējās necilās bildes te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Good šit! Tagad vajag pāris dienas atiet... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 16, 2016 Author Report Share Posted August 16, 2016 Man patīk tā GIGN sajūta, sajūta, kad piemāni laiku. Kad ir vienalga cik ir pulkstenis. Un vienalga, kad tas beigsies. Tā ir forša sajūta piemānīt laiku, piemānīt pasauli. Lielisks pasākums, super pozitīvā gaisotnē ar tradīcijām pilnām dienām, naktīm, dziesmām spēlēm un jautrības. Paldies par šīm lieliskajām dienām, lai tie, kas domā vai nākošgad braukt turpina domāt, mēs sarīkojām lielisku ballīti ! Paldies deadalive par spotu, neko vairāk nevar vēlēties !!! p.s.Paldies arī tiem uz kuriem es sakliedzu, jo bija pieauguši pie krēsliem, kamēr citi strādāja, arī tādus cilvēkus pasākuma vajag Mazie svētki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=g-sgw9bPV4A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Tātad, mīlīši. Bildes svaigas, tikko no krāsns. https://failiem.lv/u/wyxsnpvf Vēlreiz paldies par ūberizdevušos pasākumu un jautro atmosfēru. Kā arī deadalive par ieguldīto darbu un hostēšanu. P.S Freimaņa muzons sūkā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Viesturam ļoti labas bildes, malačoks. Tā bilde ar Agni saulītē vispār tāda sirdī gaišumu ienesoša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now