Pusdzīvais Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Pārāk tālu, no vietas, kur dzīvoju. Nu re, atkal variants, ka lai satiktu kādu jaunu ambāli, nevajag rīkot pasākumu kaut kur dirsā pie robežas da bļed, cik Jūs varat raudāt? Da nenāks šajā topikā iekšā, aknās jau sēžat. Nemīžat, bļed nākamgad taisīsim Jums ērtā laikā un pie Jūsu mājas. Tā lai Jums savas resnās dirsas nav tālāk pa 100m jākustina. Varēsiet paši nākamgad organizēt un visu darīt. punkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Nauda aizgāja. Katls sarunāts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Robežnieks apvainojies Laikam Igauņu mentalitāte kāpj pāri robežai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Murdziņ, no offence, bet uz citu kommūnu meetiem es savulaik braucu no krievijas robežas uz rīgu. Trīs simti ar vilcienu. Un es neraudāju ka tālu. Ja ir vēlme cilvēks brauks. Ja nav, nebrauks. Easy as that. Mūsu varenās valsts ietvaros nav tādu vietu, kir būtu 'tālu tikt' it īpaši ņemot vērā, ka ekonomiski tas ir 10 eiro par standarta ēdamo, dvacārs uz šmigu un dvacārs uz ceļu. 50 eiro mūsu štuku pelnošie kolēģi domāju var iztērēt vienreiz gadā uz 100% garantētu pasākumu.viss pārējais ir atrunas un/vai slinkums. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Es nenocietos un Murgam iedevu 7 dienas atpūtu (ganjau šodien kādam palūgs lai noņem), nu nafig jālien šajā topikā un beztēmā jāpļūta? Esat taks pieauguši cilvēki, tiešām nesaprotat, kad ir jāapstājas? Nu ja tik ļoti sirsniņā sāp, nākamgad būs visas iespējas rīkot pašam. Pārējais ir tieši kā Borings augstāk uzrakstīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 7, 2015 Author Report Share Posted July 7, 2015 Murdzins ir reali sakarigs chalis ieks realas dzives, vismaz tads bija kad pedejo reizi apmekleja viss bedigako no gign pasakumiem, bet nu vina teksti runa pretejo. Atstajam ludzu 7dienas. Dala naudinas ieripojusi, gaidu parejos, ka jau augstak rakstija soreiz ari ogles nopirksim un shkidrumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Kacināšanu neturpināšu, taču gribēju atgādināt, ka aksesu modi pret modiem neizmanto (divīts tā nezaudēja aksesu??), tādēļ nesapratu tavu asprātību ar manis banošanu šajā gadījumā, ja tik ļoti sāpēja sirsniņa, tad varēji uzrakstīt PM. Neatceros kad kāds troļļošanu atcēla kā pamatnodarbošanos GIGNā un nekāda naida par pasākumu tavā krajā tur Igaunijā, vienkārši uz tavu nervu robežas gribēju visiem atgādināt, ka vēloties papildināt balles ar jaunām asinīm, to nevar panākt tās regulāri rīkojot ģeogrāfiski neizdevīgā vietā. Jā zinu, kas gribēs, atbrauks kaut 10k km, taču tas ir stulbi, tērēt kaudzi degvielas, ja uz nobrauktās degvielas rēķina KOPUMĀ pasākumu var rīkot tuvāk, taču noīrēt kādu viesu māju vai kempingu, kurā var arī cilvēcīgāk pārnakšņot viesi, kuriem gulēšana teltī/mašīnā nav mīļākā nodarbošanās un muguras sāpes nav hobijs. Lieciet aiz auss, tā nav tukša diršana, tas ir samērā profesionāls ieteikums. Peace niggas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Tas ir nedaudz smieklīgs ieteikums. Es arī esmu izlaidies un beraucu uz pasākumiem kur netiksu sakarīgi izguleties un kvalitatīvi atpūsies (vismaz cenšos). BET TAS IR GIGN!!!! Kops sen seniem laikiem iegājies un es ar to rēķinos, ka 2 naktis būs sadirstas... Nejau katru nedēļas nogali jāmokas guļot mašīnā vai teltī! Pietam pusdzīvais dažus arī mājā izmitina. Kā arī, kā pierāda pēdējais pasākums kurā tu biji, tad labāk neīrēt viesu namus un pieklājigas vietas, jo var arī sarasties ne tik prātīga publika. Tieši tā gada pasākuma iespaidā visi baidās no jaunas miesas, bet apjēdz ka to vajag, lai būtu nākotne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Neatceros, ka Bauskas pusē būtu bijusi sūdīga publika... es biju uz 2 ballēm, gan pie Spamuraja, kas bija diezgan ne-ok, pasākums, gan Bauskas pusē pie upes, kur viss bija kedā. Ja būtu jāmaksā par spotu iepriekš obligāti, tad nez vai kāds svešs tāpat vien brauktu, ja atbrauktu, var tak laipni vai ne tik laipni paaicināt doties prom. Nu rēķināties ar sadirstām 2 naktīm piespiedu kārtā, manuprāt, nav labs standarts kas būtu jāņem par pamatu, līdz ar to arī ieteikums man šķiet normāls. Var taču pacelt latiņu nedaudz augstāk, nav jau daudz prasīts. edit. Lieta tik tāda, ka tu tikai uzņemies PIE SEVIS ORGANIZĒT, nevis organizē. GIGN baļļu rīkotājs ir bijis un būs tikai Benčiks, bez kura vispār nekādas kārtības tur nebūtu. Tiešām diskusijai nulle jēgas, ja tu tā turpini bez nekādas poņas tupa atdiršot pretī. edit2. Maddn. uz LV skatoties, Iguanijas pierobeža ir ģeogrāfiski izdevīga TIKAI Vidzemei un ne jau tikai par to ir runa, Rīdzenieki un Vidzemnieki sakooperējās vienotā balsī un līdz ar to skaitās, ka viss gigns piekrīt par sev izdevīgāko vietu. Korupcija augstākajā mērā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ar Tevi neredzu pilnīgi nekādu jēgu ielaisties diskusijā. Ir nelabas aizdomas, ka arī esi izgājis līderu kursus kā divītis. Tiešām bez uzbrauciena, nākamgad Tev ir pilnīgi visas iespējas rīkot kā un kur vēlies. I īrēt kempingus utt. tiešām, nekautrējies un dari. p.s. pie manis mājā pagājušogad tika izguldīti vismaz desmit cilvēki uz gultām. varēja vel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Davaj nākamgad Rēzeknē un SuperRembo organizē? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Pirmkārt, kas vienam ir ģeogrāfiski neizdevīgi, otram ir varbūt 10 kilometri no mājām? Viss taču ir ļoti subjektīvs. Otrkārt, accessus pret accessu neizmanto game moderātoru nevis foruma moderātori, vēljovairāk gignā vispār nekur nekādi noteikumi nav. Neredzu problēmas, ja kāds kādu bano/warno vai ko tādu, ja neskaita asaru jūru. Es tikai drusku fleimu paturpināju un tagad pazūdu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 (edited) Mežu varēs iztīrīt malkai? Un sestdienas rīta zāģa čalendžs? Edīte: Maisiņš krekliņš vaig arī. Edited July 16, 2015 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Protams, būs meža zāģēšanas prieki, braukšana piekabē ar malku utt un 6diena rokas tik pavicinātas ar rokas zāģi šogad lejā ar ir nojume uzlieta, takā bez stresa ja pat ar būs lietus. Laigan garāža šogad ar krietni tukšāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Nightmares^l^ es tev pilnībā piekrītu un atbalstu tavu lēmumu. Vienkārši.. necepies.. tavs uzdevums nav izglābt GIGN un pat ja tu to izdarītu neviens paldies nepateiks. Piedevām - ar šādiem demokrātiski un atvērti domājošiem memberiem - vai vispār ir vērts glābt? Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 edit2. Maddn. uz LV skatoties, Iguanijas pierobeža ir ģeogrāfiski izdevīga TIKAI Vidzemei un ne jau tikai par to ir runa, Rīdzenieki un Vidzemnieki sakooperējās vienotā balsī un līdz ar to skaitās, ka viss gigns piekrīt par sev izdevīgāko vietu. Korupcija augstākajā mērā. Korupcija vai demokrātija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Kaut ka neatceros ka kads no vidzemniekiem raudaja par to ka pie samuraya bija jabrauc. Es ari no savas Aluksnes braucu! PROBLEMA? Problema ir taja ka daziem gribas tikai pacikstet par sikumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 lol, korupcija? tik kādā virzienā? Es benčiku uzpirku, vai viņš mani? Tev tiešām liekas, ka man ir piemēram materiāls/finansiāls labums no šī visa? Man visdrīzākais ir lielākie izdevumi kā nevienam šajā pasākumā. Es piedāvāju bezmaksas spotu, ir gultas kur gulēt, virtuve, tualete, duša utt Ir visa malka ugunskuram sagādāta utt Ko man tagad darīt, ja mani lauki ir tik tālu? Un viss vairāk besī, ka pravas kačā čalis, kurš nemaz neplāno ierasties uz balli lai kur viņa notiktu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Deadalive - viņš vienkārši kā meitene laužas. To sauc par priekšspēli. Normāli! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Un man visvairāk besī, ka puse nespēj ierubīt, par ko es rakstu un tupa dirš vienu un to pašu. GL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 (edited) Es tev pastāstīšu vienu lietu - es nekad vairs nerīkoju nedz jaunos gadus, nedz līgo pat savu draugu kompānijā. Viena imesla dēļ, visiem ir kaut kādi fucking tarakāni galvā, kaut ko īrē - šis nav tā, tas nav tā, te veikals tālu, te redz gultas pa cietu, te peldvieta nav kā karību salās. Vienīgais kur visi ierodas, kur ir viss na haļavu (piem. dzimšanas dienas vai kāzas) un arī tad kāds kaut ko dirš. Tā ir cilvēku un it īpaši latviešu mentalitāte - īdēt par visu. Viss ir slikti. Viss ir ZAJEBISJ!!!! Edited July 17, 2015 by b0r1ng 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Nevar saprast, bet garlaicīgais ir baigi sakarīgi sācis runāt. zelta vārdi. tieši tā arī ir. edit. es saprastu Murdziņa cepienu, ja es prasītu naudu par vietu. mēģini saprast vienu, bezmaksas spots vienmēr būs pārāks par maksas (šāda tipa pasākumam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Murdziņ, nesaprotu ko Tu cepies. Ja patiešām vēlies ierasties, ar autobusu 1.5h/3€ atripo uz Rīgu un pārsēdies pie kāda mašīnā. 0 problēmas. Varēsi i piemesties kā cūka, i neatstāt miljonu deģī. Nevajag taisīt jaunas problēmas, pietiek ar esošajām. Pusdzīvā spotā ir māja, elektrība, nojume, upe, malka, nav kaimiņu. Ekstras vairāk nekā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 (edited) Viss ir slikti. Viss ir ZAJEBISJ!!!! Vispār pirms 2 gadiem tikai ūdens bija tāds. Ātri progresē. P.S. Naitij, Tu jau zini, ka es Tevi vienmēr gribēšu redzēt Edited July 17, 2015 by aphrodYte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Nu ko, uz 2016. gadu paņemam šādu swingertelti? https://www.youtube.com/watch?v=R3CN_0Siem4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now