LeChuck Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Lābvakar, šodien sēžu un štukoju, vai nevar nopirkt laptopam jaunu grafisko karti. Man viņš it kā jau ir dual GPU viena ir integrētais Intel HD graphics, un otra ir GeForce 630m. Reāli, tā video karte (ne viena, ne otra), lai arī atbilst sistēmas prasībām, neatbalsta EvE online. Tad nu tā iedomājos, ka jaunu kompīti pirkt šobrīd negrasos, bet varbūt ir iespēja samainīt to GeForce karti uz ko jaudīgāku, piemēram, GeForce gt 840m. Viss jau baigi čiki piki, BET, rodas divi jautājumi: 1. vai mans dators šo karti atbalstīs (pārējā specifikācija - i3-380m, 6gb rams, mātesplati nezinu, bet modelis ir Acer 5742g). Zinu, ka var iegādāties jaunu datoru ar tieši šādu specifikāciju +840m GPU! 2. vai tās grafiskās kartes laptopiem vispār var nopirkt? Pameklēju vietējos interneta veikalos - m97, 1a - un neko neatradu. būtu baigi kūl, ja kāds zinošāks lietotājs varētu padalīties ar padomu/ieteikumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 beidz sapnjot.. nevari neko upgreidot, jo tas ir laptops. ielikt taadu pashu detalju vai vairaak ram/citu hdd jaa, bet ne citu gpu. met klaat atsevishkju psu un stacionaaraa videokarti Link to comment Share on other sites More sharing options...
maruts Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 met klaat atsevishkju psu un stacionaaraa videokarti Kas tāds vispār ir iespējams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 (edited) Jā. Tev tikai vajag baigi kruto PSU un VGA. Atskrūvē savu laptopu un tur būs speciāls slots priekš tavas ūber-krutās VGA. Tur vel tieši būs rakstīts: "lol, ja tavs laptops ir sūds, šeit spraud iekšā savu VGA un EvE Online Tev ies, vetsit. SIT PECIH.". True story. EDIT: Labi, labi. Es jokojos. Tikai neskrūvē vaļā savu laptopu. :> Edited April 17, 2015 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 janci, nezinu vai tu iisti trollo manu postu, vai nee, bet tas ir reaali iespeejams, ja laptops taadu funkciju atbalsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Kāpēc Tu domā, ka tev 630m neatbalsta Eve online? Man ar 540m viss lidoja uz nebēdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 ja nav speciāls gaming laspsis, kam ir maināmas grafiskās kartes, tad var! bet konkorētajā gadījumā tas nav iespējams videokartei ir jāpietiek tai spēlei .. ļoti iespējams, ka tu to spēli nepalaid ar Nvidia grafisko karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted April 23, 2015 Author Report Share Posted April 23, 2015 (edited) Tā arī ir, ka JJ saka. Spēle palaižas ar integrēto video karti. Ir kaut kāds gļuks tieši šai kartei. Vairākos forumos esmu skatījies - gan eves gan nvidias - tur cilvēki ar tieši tādām problēmām dzīvo. Tas Nvidias panelis arī neko nevar izmainīt. Sūdīgi, bet fakts. Vienīgais, kas vienam esot līdzējis ir izmainīt kaut kādu grafisko karšu konfigurāciju bios'ā. Bet nu tur es negribu līst, neesmu tur bijis n-tos gadus un šobrīd galīgi negribās tur kaut ko sačakarēt. Laikam EvE nesanāks iečekot līdz nākamajam pc. Edited April 23, 2015 by LeChuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Uzliec jaunākos nvidia draiverus.. Un nvidia panelī parasti ir tur tā izvēle kur var mainīt ar kuru grafisko ko ņem.. Man pat varēja palaist no labā klikšķa uz exe palaižam faila tur bija 2 izvēles. Un laptopa biosa nekas tāds tāpat nemēdz būt.. Maybe kaut kādiem krutajiem geiminga ar slotu gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now