Jump to content
GIGN Forum

uTorrent ieslēdzot nokrašo internets


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Kas varētu būt par kaiti, ja es ieslēdzu uTorrent un pēc 3 min apstājās nets. Ne tikai PC, bet arī wifi, un WD TV Live kaste arī nevar piejonot tīklam.

Tāda sajūta, ka rūters nokarās. Restartējot rūteri, nets ir kādu min un tad atkal pazūd. Kompis nekādus errorus nerāda - vienkārši neko nelādē. Pēc kāda momenta neviens devais vairs neuzrāda rūteri - automātiski pieslēdzās mobilajam netam.

Kādam nav bijis kas līdzīgs?

Link to comment
Share on other sites

Bija tāda pati situācija ar lētākā gala tplink rūteri. Man ieteica samazināt utorrentā globālo savienojumu skaitu - nepalīdzēja. Varbūt tev palīdz. Vienīgi man viss nokārās tikai tad, kad utorrents ēda visu ātrumu, tādēļ, lai tā nenotiktu, liku visiem torrentiem ātruma ierobežojumu.

kaša ieteikums mazliet citā problēmā varbūt arī var palīdzēt :

Link to comment
Share on other sites

utorrents jau sen sāka sūkāt diezgan nenormāli, jau kādu laiku lietoju Vuze, kas arī pēdējā laikā šad tad kaut ko nogļučī, bet ne tik smagi kā utorrents to darīja pastāvīgi. Arī bija tā pati problēma, ka crashoja internetu teju visu laiku un gudri cilvēki teica to pašu, ka pie vainas ir padotais savienojumu skaits, ko rūteris vulgaris nespēj sagremot, tā kā nespēju rast iemeslu 25mbit lauku internetam pirkt labu rūteri par 70-150euro, tad meklēju citu risinājumu :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...