sicksame Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Labdien, Šajā videofailā (ar komentāriem protams) vērojama kāda indivīda spēle. Vai tas ir skills vai illuminati? Jūs to pasakiet man! https://www.youtube.com/watch?v=k6ir56SfWqU&feature=youtu.be&t= Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 tas nav wh, defaultas šaras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenchMoreThanuWeigh.inc Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Nu, es atvainojos, maddn, bet kā Tev 1:33 var izskatīties pēc šaras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Nu bļe, visi, kas spēlē CS GO ir fakin nūbi, zb vispār. Bet nūūū, man jau liekas, ka tajā video nečīto, jo tomēr ir skiliņš vajadzīgs, lai spēlētu, bet nu bļe, visi lohi vispār zb ejiet dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magonis Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Tak paskatieties pirmajā izgriezumā, tur 100% nav wh, bet gan vienkārši audio hack, jo otrā pusē dūmiem puisis bez SHIFT gāja, tā arī tā lielākā problēma. Diemžēl, pārāk daudzi mūsdienās izmanto netradicionālas krāpniecības metodes (audio hack, money hack, grenade damage boost), kuras grūtāk noteikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 (edited) Nu, es atvainojos, maddn, bet kā Tev 1:33 var izskatīties pēc šaras? nū, es pilnīgi piekrītu, jābūt no aklo rehabilitācijas centra, lai to neredzētu, IMHO BĻE, bet NO OFFENCE. EDIT: a nafig man pie nika nūbiņš rakstīts, ja es esmu MG2 in-game, HM KO? nesaprotu šito čatu..... Edited March 8, 2015 by pashabicepsisble Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenchMoreThanuWeigh.inc Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 nu ir kā ir, bet, manuprāt, ja šeit nesaskata čītus vai kko tam līdzīgu - vienīgais, kas nāk prātā ir, ka pats maddn varētu būt čīteris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 nu ir kā ir, bet, manuprāt, ja šeit nesaskata čītus vai kko tam līdzīgu - vienīgais, kas nāk prātā ir, ka pats maddn varētu būt čīteris. zini ko?!... es tev piekrītu.... savējie jau piesedz savējos, kā sak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magonis Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 (edited) Labāk pievērsiet uzmanību 1:33, indivīdam tiek reģistrēts šāviens pa krūtīm (skat. hitbox modeli, kas parādās, kad viņš atkāpjas). Vai tiešām tas nozīmē, ka spēlētāji ir atgriezušies pie armor čīta? Kāpēc VAC nereģistrēja šo gadījumu? Es domāju, ka tur problēma jāmeklē saknēs - Gabena kungs (vai viņa pakļautie) vienkārši nav ieinteresēti banot lietotājus ar čītiem... Edited March 8, 2015 by Magonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperMoto Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Kādam nav ko darīt, uztaisijis 3 profilus un tagad ar sevi rakstās Member Since 19:43-19:47. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magonis Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Teikšu godīgi, man atsūtīja šo video Steam draugs un es nespēju nedalīties ar savu viedokli - tas, ko daži lietotāji te raksta ir prātam neaptverami. Un labāk nevis noniecini citus lietotājus, bet piedāvā savu viedokli par šo tematu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenchMoreThanuWeigh.inc Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Tu laikam esi īpaši stulbs. Pastāsti man, kā ir spēlēt silveru divīzijā @ life? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Illuminati ar čītiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Illuminati ar čītiem. vai vari pateikt, ko tu ar to domā? tavuprāt, tam varētu būt ietekme uz Latvijas sensitīvo politisko situāciju, it īpaši Mārupes jautājumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magonis Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Paldies Pauly par atbalstu šajā, bet varbūt mazliet detalizētāk? Kurā vietā kādi čīti, vai ir armor cheat vai nav? Es domāju, ka Jums kā Global Elite spēlētājam, iespējams, ir augstāka kompetence kā man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 1.15 mērķis aizlec. smoke kili ir huiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 1.15 mērķis aizlec. smoke kili ir huiņas. nu ta čīto vai arī nē???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ņem uz skiliņa. Nav ne illuminati, ne čīti. Skiliņš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ņem uz skiliņa. Nav ne illuminati, ne čīti. Skiliņš. piekrītu tam, ka nav kubu, bet aimu gan es saskatu- vismaz tajā momentā. pārējie def. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaists Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 es varu beidzot izbeigt šo garo diskusiju ar savu, visaugstāksvarīgo, viedokli, ka nav pietiekami info, lai izdarītu prātīgu spriedumu. paldies par uzmanību un nav par ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 es varu beidzot izbeigt šo garo diskusiju ar savu, visaugstāksvarīgo, viedokli, ka nav pietiekami info, lai izdarītu prātīgu spriedumu. paldies par uzmanību un nav par ko. kādu vēl faking info varētu tev iedot, ja ne pilnu vidaku ar komentāriju, M? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magonis Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Bļāviens, kādu vēl bonusa info vajag, kā var pateikt, ka brīdī, kad viņam trāpa (skat. 1.30), viņš netiek nemaz ievainots necik. Taču konkrēts armor-cheat, manuprāt. Kas tas par skillu, izdzīvot pēc šāviena ribās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Es piekritīšu chubbyam, ka ir vajadzīgs vairāk info lai varētu veikt normālu spriedumu pāris shady momenti neliecina ka ir []. Bet nu tie šoti un taimings čalim neslikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 No drošiem avotiem zinu teikt, ka šis čalis nav nedz skilots, nedz viņš čīto. Viņš vienkārši esot upurējis astoņus Silver Elite spēlētājus RNG dieviem, kuri pēcāk stāvēja viņam klāt matchmaking spēlēs un palīdzēja izpildīt luck-shotus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 No aim assista/trigger u.c aim shitiem ne miņas. Varbūt wallhack ir, bet spēlē ļoti piesardzīgi. Ja tu iedotu mums pilno demku, tad varētu izfunktierēt vairāk, bet vai kāds to vēlēsies darīt? Es šaubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts