Jump to content
GIGN Forum

Magonis

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Magonis's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. Sveiki, nesen pirmo reizi dzīvē sastapos ar čīteri, kas izmanto Hitbox hax. Lūdzu, noskatieties video, un klāstiet savu viedokli par šo šausminošo problēmu šeit vai Jūtūbā
  2. Ja kādam ir vieta tīmā, esmu gatavs pievienoties. Kopējā kapacitāte - 3 litri Optimas līnijas gaišā (3%).
  3. Konkrēti pēc video noskatīšanās tur tā 90/10, ka čīto. Bet es jebkurā gadījumā palieku pie sava (tā, ko iepriekšējā topikā pēdējā postā rakstīju).
  4. Tur balkonā viens nebija gadījumā? :D:D:D:D:D:D:D
  5. Būtībā te jau viena vai vairākas personas ir atzinušas čītu potenciālu redzamajā video, jautājums vienīgi paliek, kāpēc eksistē cilvēki, kas vēlas noklusēt aktīvo čītu pielietojumu comp MM spēlēs CS: GO? Man izskatās, ka te vienkārši ir kaut kāds veidojums, kaut kāda organizācija tam visam apakšā, kuras sastāvā esošās personas viena otru piesedz, atbalsta. Tas ir kā ilumināts spēles struktūrā.. Protams, sauksiet mani par konspiratoru un tamlīdzīgi, bet, lūdzu, padomājiet kārtīgi, kāpēc ir šāda situācija izveidojusies.
  6. Vīri, pietiek spamot, ejam atpakaļ pie topika! Čīt or no cheat?
  7. Nedomāju, ka Aztec ir tas labākais variants, ko implementēt, zinot, ka šī mape nav gluži balansēta (skat. uzvaras grafikus pa kartēm).
  8. Vai ne? Es vispār nesaprotu, kāpēc saka, ka jāskatās visu demo? Kopš kura laika nav iespējams veikt "partial-toggle". Ja viņš visu spēli spēlētu bez čītiem, bet vienā raundā sāk čītot - jūs teiktu, ka cheat not detected? Kaut kā nesaprotu arī par to flick shotu, kā to var vispār aizstāvēt, ja ir skaidri redzams, kas 0.25x speed'ā, viņš izšauj pa sienu un peli nemaz nepavelk uz vajadzīgo pusi? Nevajag būt tik noliedzošiem pret čītu atzīšanu.... @enjoi Varbūt autors ir ar 2 dienu vecu acc, bet šeit nopietnākā problēma ir "veco" lietotāju šaurais redzes loks.
  9. Klausies, tu to video vispār noskatījies, ka apsūdzi mierīgos iedzīvotājus par Silverismu? Konkrētajā video redzams, ka spēlētāji ir novas/MG. Un kā man jāsaprot tas - tu apgalvo, ka visi silveri? Tas tā kā nozīmē, ka video spectatojamais čalis arī ir silvers? Pasaki, kad tu pēdējo reizi esi redzējis silveru, kas tā flicko, ņem 60% hs rate, utt.? Pasaki, cik bieži tev tādi pacani gadās pretī, kam ir tāds k/d ratio, flickshoti, cauri smokiem šauj un viss pārējais? Manuprāt, nekad!
  10. Bļāviens, kādu vēl bonusa info vajag, kā var pateikt, ka brīdī, kad viņam trāpa (skat. 1.30), viņš netiek nemaz ievainots necik. Taču konkrēts armor-cheat, manuprāt. Kas tas par skillu, izdzīvot pēc šāviena ribās?
  11. Paldies Pauly par atbalstu šajā, bet varbūt mazliet detalizētāk? Kurā vietā kādi čīti, vai ir armor cheat vai nav? Es domāju, ka Jums kā Global Elite spēlētājam, iespējams, ir augstāka kompetence kā man.
  12. Teikšu godīgi, man atsūtīja šo video Steam draugs un es nespēju nedalīties ar savu viedokli - tas, ko daži lietotāji te raksta ir prātam neaptverami. Un labāk nevis noniecini citus lietotājus, bet piedāvā savu viedokli par šo tematu...
  13. Labāk pievērsiet uzmanību 1:33, indivīdam tiek reģistrēts šāviens pa krūtīm (skat. hitbox modeli, kas parādās, kad viņš atkāpjas). Vai tiešām tas nozīmē, ka spēlētāji ir atgriezušies pie armor čīta? Kāpēc VAC nereģistrēja šo gadījumu? Es domāju, ka tur problēma jāmeklē saknēs - Gabena kungs (vai viņa pakļautie) vienkārši nav ieinteresēti banot lietotājus ar čītiem...
  14. Tak paskatieties pirmajā izgriezumā, tur 100% nav wh, bet gan vienkārši audio hack, jo otrā pusē dūmiem puisis bez SHIFT gāja, tā arī tā lielākā problēma. Diemžēl, pārāk daudzi mūsdienās izmanto netradicionālas krāpniecības metodes (audio hack, money hack, grenade damage boost), kuras grūtāk noteikt...
×
×
  • Create New...