M-ciems Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Itkā virtuālajā pasaulē izrādās ir dzīvā pasaule http://cosmo.lv/foru...?sort=ASC&pnr=7 Ko darīt cumshots ir ma4o mīlnieks, bet pusdzīvais ir izrādās gejs :) Edited March 7, 2015 by M-ciems Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Skumji. Reģistrēji lietotāju ar niku "Pusdzīvais" tieši 30 minūtes pirms uztapināji šo topiku. Nožēlojami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-ciems Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Jā nožēlojami cumshotu pazemot, nepatiesi ! Atriebības pēc rakstīšu visu tur par viņu! Lai apdomātos ko pats izdarīja. Edited March 7, 2015 by M-ciems Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Skaidrs, ka šādā veidā cieņu pret sevi neiegūsi! Veiksmi sestdienā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-ciems Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 Da man neko nevajag, nevaig nepatiesi nodirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Bernam acis asarinas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-ciems Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 Teddy a ko tad tu gaidīji, nervi vāji, nezisturēja. par šitādu uzbraucienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-ciems Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Jā jā tu tikai to saki tāpēc, lai savu pakaļu glābtu. Tad jau sanāk tu neatbilsti gign noteikumiem???? Ko tad tu nevarēji brīdinājumu izsteikt, jā es agrāk te ārdījos visi to zin enfuego777, bet es jau tā te neko nerakstu, bet uzbrauciens bija no tavas puses un pat 2 reizes!!! P.S. Noņem Warn uz iepriekšējo un aizmirstam šo tēmu! Jo es jau tā neko nerakstu te tikai to ko vaig uzrakstīt, atu pie pirmās reizes mani notirsi tjipa es cumshots babņjiks! Kautgan zinu, ka kāds āzē mani no gign foruma cosmopolitenā. Edited March 7, 2015 by M-ciems Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Tak bano sito cali... Ka uztaisa ko jaunu- bano! Nevajag mums te rage kids! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-ciems Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Ja pusdzīvais visi domā, ka esmu tagad ma4o?? Prikaļi? Tad pirms kautko dirst vaig padomāt vai tas tiešām esmu es! Kā tu domā pieaugušais zīdaini? Manu vietu tu vispār saprati, ka mani nomelnoja Pusdzīvais, tad kurš ir vainīgs, es vai viņš?? manu vietu sen jau tu te sēdi un dro4ī, un kā kautkas nepatīk tā bans, a reasons jau nav nekāds, paši jūs te vietējos savāciet, tad kāda jēga forumam, taisiet skaipā, čatu un tur tusējat. Edited March 7, 2015 by M-ciems Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 ...un kā kautkas nepatīk tā bans, a reasons jau nav nekāds, paši jūs te vietējos savāciet, tad kāda jēga forumam... Wow, un es domāju, ka vienīgais atkodu sistēmu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 es domāju, ka šitais topiks ir saistīts ar pusdzīvā imidža maiņu ko jūs pisaties, man viņu nobanot? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusmiris Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Par vēlu pu Labāk nebano, Būs par Tevi ar rakstiņš cosmosā jānogaida vel drusku, tad banančiks jāiesver Par vēlu tagad par sodu tiksi nodirsts līdz pēdējam, jo tu izsprovocēji!!! Es principā nekad to nēsmu darījis, bet tagad to izdarīšu. maddn, tu aizstāvi savus gign likumus, vai taisnību, vai esi geju barā???? Pusdzīvais! Tev neliekās jo tu esi viens no gign geju bara! Edited March 7, 2015 by pusmiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusmiris Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Informācijai varēji warn 1 levels un es būtu sapratis, ka tu dari savu darbu, bet nejau warn levelā uzrakstīt, ei izēd dirsu, es tev neko tādu uzbraukošu nerakstīju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusmiris Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Pirmkārt puika esi tu, un sūdus bērnišģīgi taisīšu tev. lai cik tas bērnišģīgi nebūtu, kamēr nav objekta internetā bombīšu man pohuj, bet tu savus sūdus rīsi! Lai kautko par cilvēku spriestu ir jāredz dzīve tu puika !!! Edited March 7, 2015 by pusmiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Man ir labaka ideja. Nafig sanakt uz chilliti alu dzert... Lai gign detektivi uzzin kas tas ir, savac visu info un visi barina iesim apskatities so dabas brinumu. Ceru ka vins ir ridzinieks, tad nebus problemu. Otru dabas brinumu (nu tas kas no rezeknes) ne visiem ir velme braukt redzet, bet ja uz vietas tads objekts ir apskatams, kapec gan ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 tev bļed kas galvā notiek, geju bār? nemāku uzturēties starp cilvēkiem, ej dzīvo zoodarzā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts