Jump to content
GIGN Forum

M-ciems

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

M-ciems's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. M-ciems

    pusdzīvais

    Ja pusdzīvais visi domā, ka esmu tagad ma4o?? Prikaļi? Tad pirms kautko dirst vaig padomāt vai tas tiešām esmu es! Kā tu domā pieaugušais zīdaini? Manu vietu tu vispār saprati, ka mani nomelnoja Pusdzīvais, tad kurš ir vainīgs, es vai viņš?? manu vietu sen jau tu te sēdi un dro4ī, un kā kautkas nepatīk tā bans, a reasons jau nav nekāds, paši jūs te vietējos savāciet, tad kāda jēga forumam, taisiet skaipā, čatu un tur tusējat.
  2. M-ciems

    pusdzīvais

    Jā jā tu tikai to saki tāpēc, lai savu pakaļu glābtu. Tad jau sanāk tu neatbilsti gign noteikumiem???? Ko tad tu nevarēji brīdinājumu izsteikt, jā es agrāk te ārdījos visi to zin enfuego777, bet es jau tā te neko nerakstu, bet uzbrauciens bija no tavas puses un pat 2 reizes!!! P.S. Noņem Warn uz iepriekšējo un aizmirstam šo tēmu! Jo es jau tā neko nerakstu te tikai to ko vaig uzrakstīt, atu pie pirmās reizes mani notirsi tjipa es cumshots babņjiks! Kautgan zinu, ka kāds āzē mani no gign foruma cosmopolitenā.
  3. M-ciems

    pusdzīvais

    Teddy a ko tad tu gaidīji, nervi vāji, nezisturēja. par šitādu uzbraucienu.
  4. M-ciems

    pusdzīvais

    Da man neko nevajag, nevaig nepatiesi nodirst.
  5. M-ciems

    pusdzīvais

    Jā nožēlojami cumshotu pazemot, nepatiesi ! Atriebības pēc rakstīšu visu tur par viņu! Lai apdomātos ko pats izdarīja.
  6. M-ciems

    pusdzīvais

    Itkā virtuālajā pasaulē izrādās ir dzīvā pasaule http://cosmo.lv/foru...?sort=ASC&pnr=7 Ko darīt cumshots ir ma4o mīlnieks, bet pusdzīvais ir izrādās gejs :)
  7. M-ciems

    SR ir trollis?

    Kas ir pusdzivais nenoturējās?
×
×
  • Create New...