allworth Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Bā, nebūtu man Rayus vakar zvanījis, es šodien darbā justos normāli. Damn. Tagad man sāp galva, es smirdu kā cūka, braucot uz darbu riskēju ar tiesībām un cik tur tiem pārsimt' latiem, iztērēta čupa naudas un vispār... Galvenais, ka pats vaininieks paspēja laicīgi pamest nozieguma vietu un man nācās tur vēl palikt un mirkt alkoholā. Beigu beigās vēl riju pelmeņos un diskutējām ar apsargu par visādām gudrām lietām, kas laikam tomēr nemaz tik gudras nebija. Bet nu laikam jau galvenais ir labi pavadītais laiks vakar . Ko lai dara, ko lai dara, moš jāiet pēc kafijas, vo dzeršu visu dienu kafiju, jo kafija smird un cerēšu, ka viņa smirdēs stiprāk kā es. P.S. Rayus, paldies, ka tomēr neparādīji savu pirksta gabalu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Dorshi pusdienas laikaa dodies un iemalko kadu kafiju ar bazlaminju vai to upenja zulejumu ar balzamu.Lidz darba dienas beigam izies, taa kaa par zalajiem vireliem neuztraucies Bet ja nu tomer baidies, vienmer paliek kefir4iks, tomatu sula un 1.5l Everest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Ar ko saistītas galvassāpes? Tikai ar alkoholu vai arī ar to, ka runājāt ar apsargu par gudrām lietām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 Nē , šoreiz tikai ar alkoholu, ar apsargu mēs runājām tiešā šo vārdu izpratnē, kāmēr es ēdu, šis tur gadījās blakus un man bija ar ko papļāpāt, kāmēr mans kolēģis aizskrēja pēc naudas uz aparātu un arī pēc viņa atgriešanās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 pareizi ir vaino to otro cilveku piedzieries jau del vina ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 HEHEHE :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Hehe, sūri gan. A ar ko gan riskē no rīta braucot uz darbu ( nu ja vienīgi nelāpās )? Vai arī viss tā pamatīgi ieilga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Hehe, sūri gan. A ar ko gan riskē no rīta braucot uz darbu ( nu ja vienīgi nelāpās )? Vai arī viss tā pamatīgi ieilga. nu skaidra lieta ka biš ievilkās, un daudz jau arī nevajadzēja, jo ja tā kārtīgi paņem uz krūts tad štimme vēl nākamajā rītā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 Beidzām kaut kur ap diviem (vismaz es), no rīta astoņos braucot uz darbu likās, ka ir pohas, bet dienas gaitā sapratu, ka pohas sākas kaut kur ap 2iem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts