bencik Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Labdien, Sazinājos ar mūsu ilgadējo sadarbīabs partneri peintbola jomā un turpinot tradīcijas arī šogad ir ideja uzspēlēt peintbolu visiem gigniešiem Tātad ir divas opcijas, no kurām opcija ar bukuru pazemē ir pilnveidota un nav vairāk ši vecā sistēma, kurā viss notika pa stūriem bez iespējām apiet vienam otru. Pazeme jeb bunkurs ir pilnveidots un ir radītas vairākas papildus ejas un ceļi, lai nebūtu spēle vienveidīga. Ja godīgi, nebūtu šīs lietas darītas es nemaz neapsvērtu šo variantu, jo spēļu laukums bija daudzreiz labāks nekā pazeme. Saulkrastos viss ir pa vecam, tikai ir viens priekšnoteikums temperatūra ne zemāka ka -15 grādi. Abos laukumos var spēlēt 10:10. Gign starta komplekta cena Saulkrastos 7 eur (100 bumbiņas un ekipējums) + 50eur 2000 bumbiņas. Pazemē starta komplekts ir 9eur + 50eur 2000 bumbiņas. Balsojam līdz 29.novembrim un tad skatīsimies, kuru opciju ņemsim. Lūgums cienot visus pārējos foruma dalibniekus balsot cilvēkiem, kuri tiešām plāno apmeklēt pasākumu, jo balsis tāpat varēšu redzēt un ir bezjēdzīgi balsos negribot pasākumu apmeklēt. Es pats balsoju par Saulkrastiem, taču ņemot vērā, ka pazemē var nokļūt arī bez auto varbūt atsuacība būs lielāka šim piedāvājumam ! Droši apspriežam visu kas saistīts ar pasākumu šeit, pēc tam jau taisīsim general topic. Topic automātiksi tiks aizvērts 29.nov Veiksmi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Ja viss šis pasākums notiek līdz JG tad Im in! Bet ja jau 2015 gadā tad pass Šogad mazliet novēloti viss notiek, bet virs -15 Saulkrastos būtu reāla gaļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 Biedri pasakums notiks šī gada decembrī, jautājums ir tikai par vietu un datumu -5 grādi būtu ideālā temperatūra, galvenais dubļus negribas, un ja nu redzam, ka nākošajā diena ir sūdīgs laiks un esam izvēlējusies parku, tad pazemē laika apstakļiem nav nozīmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Saulkrasti. Bet ka vienmer, galvot par ierasanos nevaru. Bus konkreti datumi, naaks tuvak, pateiksu precizak. Bet kopuma, labprat uzsautu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Bunkurs. Datumi hujvinzin pagaidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 -15 grādos spēlēt kombinezonā peintbolu? Es labprāt ar draudzeni aizdotos, bet tā gaisa temperatūra baida Vismaz būs kas ēst uztaisa Grills tur ir, desas nopirksim. Saulkrasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 parcik es gribu aizbraukt apšaut šo kompāniju, izteikšu savas domas. !) kāds var iemest kādas bildes kā izskatās abas vietas? 2) nezkāpēc man liekas ka ideja par bunkuru ir foršāka, netikai tāpēc ka tur varētu būt silts, bet visa atmosfēra varētu būt interesantāka + cerams sausāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 btw, saulkrastos taču ir pirtiņa if you know what i mean Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 bunkurs vispār neinteresē. ja nemaldos, pagājušogad pat nenospēlēju līdz beigām. Spēle knapi pusē bija es jau pārģērbos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Es par Saulkrastiem. Jāpaķer tik maisiņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 Pagaidām spiežam uz Saulkrastiem, Bunkurs uzskatās varētu būt "plāns B". Būtu forši ja kāds varētu desas sacept, kamēr mēs bumbojam, pēc spēles nevienam negribās p.s. Par pirti noskaidroshu, kad izlemsim vietu, kura mums tiks sabalsota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Es balsoju par bunkuru. Kaut gan man ne visai tur patika, jo bija riktiigi tumsh, visu laiku svida ciet briles, neko nevareja redzet, drausmiga paranoja un gribejas vienkarsi nomirt un nelist ara, jo visu laiku lidoja garam bumbinas, tomer tas ir super komforta ataluma no manam majam un ja man nepatiks, tad vienkarsi dosos majas! Nezini vai vini tur ir uzlabojusi apgaismojumu / samazinajusi mitrumu? Skraidit -15 grados varbut vel pat pa sniegu.. tas ari varetu nebut baigi komfortabli! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Piekrītu Saulkrastiem, jo domāju ka tur noteikti būs vairāk vietas! +/- arī nav tālu no Rīgas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2014 Author Report Share Posted December 1, 2014 Paldies visiem par balsojumu, spēlēsim Saulkrastos. Šodienas laikā uzzināšu datumus, šobrīd aktuāls datums 13.decembris, ja Peintbola parkam derēs, tad šo datumu arī sludināsim ārā. Paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts