Ouzijs Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Vaidzētu kādas jaunas mapes pievienot, un testam uzlikt slotu uz 24 spēlētājiem.lai būtu lielāka tauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 nevienam nepatīk nezināmas mapes. mapju gignā ir daudz, bet citas nav jēgas likt, jo vienmēr saraksta rtv un ar to balle beidzās uz nākamo azteku vai ofisu. piemēram - uzlieku votē mapi rush, par viņu nobalso un kad tiek pie tās spēlēšanas, tad daži pa mic bļauj, ka mapi nezin un vajag rtv iespējams 24 sloti būtu ok, jo serveris ir pilns gandrīz vislaik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 rtv iemesla pēc vajag uzlikt, ka kartē rtv var spļaut ārā piemēram tad kad nospēlētas 15 minūtes nevis uzreiz kā sākas jauna karte! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Man radās vēl viens ieteikums par kartēm pēc pusnakts u.t.t. varbūt serveris varētu likt vienkārši demolition kartes ? Jo tās ir saprātīgi mazākas un piemērotas mazākam cilvēku skaitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 shortdust var litk tikai tad ja uzliks buyplace pa visu karti savaadaak nav jeegas, shorttrain jau taga dvar likt un pirkt ierochus normlaaaa stilaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Resetota statistika. Links uz statistiku - ievietots web lapā pie GIGN serveri - http://www.gign.lv/gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Resetota statistika. Links uz statistiku - ievietots web lapā pie GIGN serveri - http://www.gign.lv/gign Kopš kura laika GIGN ir GunGame un Warcraft 3 serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hieroN Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Es domaaju, ka velviens pubs nesaapeetu. Kaa nekaa viens jau ir aktiivi pilns. Tad, protams, vareetu piemest kartes, kuras jau mineeju sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Bump. Prasās jaunas un neredzētas kartis. Ar adminu palīdzību jau mirage, cache u.c jau apnikušas. Par defaultajām vispār nerunāsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 http://www.hltv.org/news/14558-de-tuscan-finalized-and-released metat klāt mapoolam, tur arī ir links uz workshopu, būsim vieni no pirmajiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Varbūt būs jau automātiski, ja blackgold u.c brīnumi bija. Jāpamēģina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=266988442 šito arī varētu iemest, šaubos vai šī būs pie jaunās misijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Tākā serveris ir pamiris, vai nevajadzētu sākt domāt kā ievilināt tautu atpakaļ? Knife plugins? Kādu jaunu mapi? Normālu mapciklu? Sataisīt status? Ir vēl kādi priekšlikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted September 21, 2015 Author Report Share Posted September 21, 2015 Es protams būtu ar visām rokām par, bet Valve ir paveikusi diezgan spēcīgu darbu lai privātos serverus nahrenizētu un ar to es domāju: Ranku, kas darbojās tikai Valves serverus, Misijas. Kā arī zinot wormu un to, ka viņš parasti es aizņemts, tad es esmu mazliet piekusis lūgties lai izdara to vai šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Gign laiks atvert oficialo serveri go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now