Jump to content
GIGN Forum

Counter-Strike: Global Offensive Servera Ieteikumi.


Nak3D
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Kas šobrīd ir paveikts:

sm_deadtalk 1

Mērķis ir lai visi mirušie var sarunāties pa mikrafonu savā starpā, bet dzīvie viņus nedzird. Palīdzēs adminiem kontrolēt tos, kas vārās pretējās komandās.

-------------

Ir ielikts Web Lapā DM CS:GO serveris. Adrese - dm.gign.lv

Vajag atsauksmes par DM serveri.

-------------

Pārējais vel tiek kustināts.

Link to comment
Share on other sites

Trains pilnīgā pakaļā, vismaz 4 spawni nojāti. HS mode pointless,grib pa punktiem šaut iet workshopā meklē training mapes vai vismaz dod iespēju katras mapes sākumā to izslēgt.

Jēga no map votes pāris minūtes pirms mapes beigām,ja beigās tā vote tā pat tiek overraidota ar beigu scoreboarda voti?

Paldies par +hp un insta-reload,jo tādus atrast ar low pingu bija grūtāk nekā vienradzi Atlantīdā.

Link to comment
Share on other sites

Vajag ielikt visas mapes nomināciju listē. It kā jau nekas tāds, bet apnīk pašam votot katru mapi. Vai tik pat labi izslēgt rtv un nomināciju opciju, lai serveris automātiski maina. Tad ir visas mapes.

Cik pašāvu DM - vislaik ir HS mode. To varētu izslēgt, kaitinoši. Tā visumā viss ir ok.

Link to comment
Share on other sites

DM ir ļoti foršs, jo hs mode atsijā pointless fragošanu un ļauj izcelties precizitātei un rūpībai, kas, manuprāt, ir DM mērķis. Karšu rotāciju varētu ierobežot uz dd2, nuki, inferno, italy (un vēl dd1, bet tas ir diskutabli). Kartes kā train un office var sūtīt atpūsties, jo tajās pazūd 75% no iepriekšējo karšu tautas masas. Iekš train katrs 4. spawns bija vagonā. Protams, ~ kill, to veikli izlabo, bet tik un tā kaitinoši.

Edited by enjoi
Link to comment
Share on other sites

Ja tu saki, ka šaušana galvā ir precizitāte, tad kas ir šaušana pa ķermeni? Haļava? Pointless fragošana - ja tu nešauj vislaik galvās kā ScreaM, tad tu vienkārši bezjēdzīgi spēlē csgo? DM ir domāti tam, lai uzlabotu skill'u/aim'u. Jo tu vairāk spēlē, jo tu vairāk iemācies. Flick shoti, hs, parasts kills - pokuj, ka tik viņu nošauj. HS modu spēlēt var, bet ne visu laiku.

+Vienkāršs jautājums - ko darīt tiem, kas vēlas uzlabot awp skillu? Tādā gadījumā GIGNā man nav ko meklēt.

Edited by Sātana advokāts
Link to comment
Share on other sites

Rimsties. Nevienā acī neteicu, ka šaušana pa ķermeni kā tāda ir pointless, bet gan fragošana/farmošana, lai tik scorebordā būtu >60 fragi. Da bļin, kur tam ir jēga bez nekādam pūlēm vākt kilus? Ar hs modi kaut nedaudz vajag piedomāt, nevis tikai paņemt awp un run&gun. Deathmach - labs treniņš ar vienu, konkrētu ieroci, lai izprastu to patternus, knifus u.c. atribūtus, lai nopietnā spēlē nebūtu pozors.

edit. pubs neskaitās "nopietna spēle"

Edited by enjoi
Link to comment
Share on other sites

DM ir domāts tam, lai tu iemācītos spray patternus, flickus, 360 un tā tālāk, bet tu stāsti, ka HS ir nepieciešamība, bet pārējais ir pointless. Kur lai iemācās ar awp spēlēt, ja ne deathmatch?

edit. pubs neskaitās "nopietna spēle"

Kur šeit iet runa par pubu?

Deathmach - labs treniņš ar vienu, konkrētu ieroci, lai izprastu to patternus, knifus u.c. atribūtus, lai nopietnā spēlē nebūtu pozors.

Tieši par to arī runāju. HS modā tu mācies šaut galvās, bet DM tu mācies spray pattern u.t.t. Iesācējam HS modā vispār darīt nav ko. Edited by Sātana advokāts
Link to comment
Share on other sites

enjoy`am taisnība hs modam jāpaliek, idealā variantā ir tā kā Pīlīte teica, ka katrs spēlētājs var izvēlēties kaut gan tas atkal neatstāj "godīgu konkurenci", nezinu. Taisnību sakot nekad neesmu spēlejis DM serveros biežāk kā reizi mēnesī līdz ar to mani ieteikumi noteikti nebūtu no tiem labākajiem.

Link to comment
Share on other sites

Paspēlēt hs modu var, bet ne visu laiku. Apnīk + awp playeri var doties kaut kur citur. Kāpēc man spēlēt valves serveros, ja varu pašmāju serverī ar letiņiem šaut? Nesaprotu kāpēc esi tik pārņemts ar savu hs modu.. varbūt tu šauj tikai galvās? :ehehehe: Kam man pravas deathmatch serverī? Neviens tur ne runā, ne čīto, tikai šaudās.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc man spēlēt valves serveros, ja varu pašmāju serverī ar letiņiem šaut? Neviens tur ne runā, ne čīto, tikai šaudās.

Neviens tur ne runā, ne čīto, tikai šaudās.

Ar ko "pašmāju letiņi" atšķiras no gaļas Valves serveros? Redzi, kāda jēga gignam vispār ir veidot kaut kādu dm serveri, ja tas absolūti ne ar ko neatšķirtos no Valves serveriem? Zinu, atkārtojos, bet redzu, ka Tev ir problēmas šo uztvert.

Link to comment
Share on other sites

Es labprāt pašaudos pret Pauly u.c letiņiem, nekā nezināmiem keksiem. Interesantāk. :) Ja sarkanie ieliek pīlītes ieteikumu, tad kur ir problēma? Ja nepratīsi nošaut cilvēku ātrāk hs kamēr viņš tevi nosprayo - būs kur tiekties. Šaujot pa ķermeni rauj priceli gaisā, bet hs modā huj. Esmu par pīlītes ieteikto pluginu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...