Jump to content
GIGN Forum

Vēlos iegādāties...


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Sveiki GIGN lietotāji.

Kārtējo reizi vēršos šajā forumā ar jautājumu, ko labāk un kur iegādāties.

1. Videokarte.

Videokarte sāk iet postā, it kā vēl turās, bet ik pa brīdim vnk random'ā uzmetas baltas, zilas, zaļas krāsas monitors un nereti skaņa paliek, bet bilde ir vienas krāsas vai arī skaņa ielago. Manas domas - videokartei gals. Videokarte dotajā brīdī man ir ļoti veca, teju jau 6 vai 7 gads un nokalpojusi ir tiešām godam. Nevēlos atvadīties no tās, jo ir labs performace salīdzinoši un veiktspēja ir ļoti augstā līmenī pateicoties neticamajiem 448-bitiem. Nu, lūk, nezinu kāpēc es vispār to stāstu, bet nu, lai vai kā vajadzīga man ir videokarte.

Man neinteresē nekādas tur 960h*jzin kādas un tur 500+ eiro videokartes. Vajag vienkāršu videokarti, kura ir labāka par manējo, jo dotajā brīdī spēlējot spēles esmu neapmierināts ar to, ka ierakstot vajag likt zemāku grafiku. Spēlēt var, bet ja filmē - fps dropi notiek.

Geimers vairs nekāds neesmu, vienīgais ko daru un spēlēju ir Battlefield 3 un veicu ik pa brīdim sev pa prieku kādu montāžu, ja nav ko pēc nogurdinošas darba dienas darīt.

Prasības:

Battlefield 3 uz max settingiem. - Obligāti.

Veicot video, lai var kvalitatīvi nofilmēt 720p vai 1080p kvalitāti. Tas ir otrajā plānā. Filmēšana vispār nav man būtiska, jo daru to priekš sevis nevis kāda cita un likiem, subskraibiem un citiem sūdiem.

Budžets - kā jau minēju, nav īpaši liels. Būtu labi, ja var iegādāties kaut ko ap 200-300eiro, jo domāju, ka tagad videokartes ir lētas(neinteresējos), jo pirms 6 gadiem pirktā GTX 275 man BF3 velk uz High 1080p bez aizķeršanās. Maksāja 250ls(laikam) Takā, tagad? Domāju, ka pat pa 100 eirikiem var apmierināt manu BF3 vēlmi.

2. Jauns telefons.

Esmu HTC fans, neatbalstu un neatzīstu nevienu citu telefonu, kā HTC, jo tīk Gorilla Glass un Beats audio atblasts, kā arī to telefonu "pret zirneklīša" sistēma, jo man ir bijuši HTC Desire vecais un HTC Sensetion XE. Krita pat no trešā stāva pret betonu(strādājot celtniecībā) un ekrānam ne skrambas un ne plaisas. Apbrīnojami, bet tā notiek. Tāpēc uzticos HTC.

Esmu noskatījies HTC One M7, jo M8 ir pārāk dārgs. Negribās izmest lieku naudu, jo cenu atšķirība ir. Skatījos TELE2 un iepriecinājos par šo teledonu, kā arī GSM Arena apmierināja. Cena - neapmierina. Sanāk 500 eiro maksāt. Arprāts. Skatos i-veikalā, tas pats maksā pa 350eiro. Kāpēc man pārmaksāt tos 150 eiro?

Nu, lūk, jautājums - i-veikali(uzticami), kur var iegādāties telefonus. Kur nav appisieni un līdzīgas lietas, kā es saskaros iepriekš ar HTC Sensetion XE, ka man neiekļāva Beats austiņas, kuras ir komplektā... Gan jau zem galda pārdeva vai ar platu smaidu pārdevēji klausās EHR. Un ļoti liels + būtu, ja to visu var ņemt uz līzinga, jo telefonu vajag ASAP, bet naudas tik daudz un lielas uz sitiena nav.

Varat arī ieteikt kādu citu modeli vai izmēģināt laimi ar vienreiznometu telefonu.

Paldies,

Endijs.

Link to comment
Share on other sites

Oukēj.

1. Sāksim ar to - kāds ir tavs barošanas bloks?

Varu piedāvāt

Sapphire Radeon R9 270, 2GB GDDR5 (256-Bit), HDMI, 2xDVI, DP, LITE, OC Version (11220-00-20G) - 135€

Gigabyte Radeon R9 280X, 3GB DDR5 (384 Bit), HDMI, DVI (GV-R928XOC-3GD) - 230€

Jaunas. Garantija, čeks u.t.t.

Benchmarki BF3 Ultra -

BF31-645x1068.jpg

R9 270 @1080P ~57FPS.

R9 280X @1080P ~81FPS.

Ja tu lieto mazāku monitoru, piemēram 1440x900, tad pat ar R9 270 pietiks atliektiem galiem.

2. HTC One M7 32GB būs 330€.

P.S.

Nemanīju, ka tev vajadzīgs uz līzingu. Vajag viss cashā. Vairāk PM.

Link to comment
Share on other sites

Jaunas. Garantija, čeks u.t.t.

Beidz dirst par čeku... :)

P.S.

Nemanīju, ka tev vajadzīgs uz līzingu. Vajag viss cashā. Vairāk PM.

Sanāk 500 eiro maksāt. Arprāts. Skatos i-veikalā, tas pats maksā pa 350eiro. Kāpēc man pārmaksāt tos 150 eiro?

Es protams saprotu, ka tā ir cīņa ar vējdzirnavām, bet - tos 150 EUR tu pārmaksā par to, ka tev tiek nodrošināta normāla garantija, kuru nodrošina autorizēts ražotāja serviss. (nevis piegādātāja serviss, kurš var būt labākajā gadījumā Vasja ar lodāmuru, sliktākajā - Vasja ar zīmogu, ar kuru apzīmogot garantijas atteikuma veidlapu).

Tāpēc pirms iegādāties telefonu es ieteiktu noskaidrot no pārdevēja konkrētu atbildi - kas nodrošina garantijas servisu Latvijā.

Link to comment
Share on other sites

Garantiju nodrošina servisa centrs Latvijā, ja attiecīgi ražotājam tāds Latvijā vispār ir. Ja neko nesaproti, nedirs.

Tātad tevis piedāvāto HTC var droši ar tavu čeku nest uz Trodeks/TSC uz garantijas servisu?

Link to comment
Share on other sites

Pārsvarā var, pa retam ir operatora varianti, ko nevar, bet tie ir reti, un parasti tādus neņemam, bet vienalga, garantija sanāk tas pats kas Trodeksā, jo viņiem detaļas uz vietas tāpat nav, un HTC One M7/M8 trodeksā nemaz ekrānu nemāk noņemt, nav viņiem tāda aparatūra un sūta tāpat uz Eiropas servisa centru.

Link to comment
Share on other sites

Nu - ir baigā atšķirība starp ražotāja autorizētu servisu, kurš nav ieinteresēts atteikt garantiju - un starp "piegādātāja servisu" ,piemēram leģendām apvītais kantoris, kurš sākas uz M un beidzas ar X , kurš faktiski remontē uz sava rēķina - līdz ar to ir maksimāli ieinteresēts atteikt garantiju...

( Protams, ja jūs savus telefonus sūtat uz citu valsti, bet autorizētu servisu - tad tas jau ir cits stāsts.)

Link to comment
Share on other sites

Protams, ar kakta servisiem vienmēr problēmas, ja sūtam tad tikai uz autorizētu servisu, mazāk problēmas gan mums, gan klientam.

Puse no lētajām salidzini.lv bodēm ņem no Āzijas, ASV u.t.t, ko šeit neviens neapkalpos un tur arī sākas visi kaktu servisi...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...